reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

a my wczoraj super dzionek spedzilismy i wracajac do domu kubus przewrocil sie i uderzyl broda o kant schoda:-(,krew prysnela,ma dosc rozcieta brodke,pocharatane w srodku i warge rozcieta ale nic do zszycia na szczescie,mowie wam prawie zawal dostalam jak to zobaczylam,bidulek moj kochany

a dzis z e pierwsza wymiana zdan i to na ostro,bo jego ex zaczela warunki stawiac,kurde dziecko wszedzie bylo z nami a teraz sobie przypomniala ze jednak za malo czasu z mlodym spedza,dzien byl zaplanowany a on mi rano mowi ze nie jedziemy bo cos,malo mnie cos nie trafilo i ja nie bede siedziec w domu z takiego powodu,zreszta przerabialam z dwoma exami robienie czegos na zlosc mi wiec wiem co ona bedzie teraz robic a jak on chce sobie zycie psuc przez jakies zagrywki jego problem.wiec moje stanowisko jest jasne a co on zrobi jego sprawa .no wiec za dobrze byc nie moze

ciekawy temat rozwodow heh,ale wiecie co ludzie jak sie rozchodza to tez sie cyrki dzieja i ksiazke mozna napisac heheh .

a wasze dzieciaczki w okularkach super:)))))))

reklama
ja się przyszłam pożalić

znów muszę szukać mieszkania do wynajęcia, niestety......... strasznie mnie to dobija, to że płacę obcym ludziom za wynajem zamiast na swoje. a perspektyw nie mam by mieć coś własnego...........

no dobra nie smęce. idę kąpać Martynkę

miłego wieczoru

Katerinka,jak jestes dla niego wazna to pogodzicie sie:tak:.
Ale chyba masz wybuchowy charakter,tak mi sie wydaje.;-)

Anowi,wspolczuje również.Wiem cos o tym:-(Sama wiele razy musialam zmieniac mieszkanie.A z dzieckiem to juz tak chetnie nie wynajmują.Ostatnio to zauwazylam ze robia jakies castingoi na wynajem.Ogladaja sobie i wypytuja o prace,stan cywilny itp.A potem jeszcze odpowiedz ze do 5 dni czekac moze oddzwoni jak sie zdecyduje.Masakra jakas.% lat temu jak zaczynalam wynajmowac to nawet przez telefon chetni bylo odrazu wynajac,bez pytan i takich tam.A teraz ogladaja cie z kazdej strony.

Carla,a to jakas prywatna firma czy jak?ja myslalam ze ty na państwowym stołku jestes?Opanowalas juz to wszystko?

A co do rozwodow.To znam jeszcze taki przypadek jak facet odszedl do innej izonce wszystko zostawil,mieszkanie,samochod,dzieci,kredyty.Odszedl tylko z walizką i oszczednosciami.:-DTak jakas suka odciagnela go od rodziny.

A moje dziecię dzisiaj wieczorem uswiadomilo mnie ze okropnie śpiewam:-DChcialam ją uspac i spiewalam kołysanke,widze ze oczka sie zamykaja.A ona perfidnie wyjela raczki spod kocyka i zatkala sobie palluszkami uszy:szok:

rosi jak trzeba to wybucham ale zawsze mowie co mysle, wniosek jeden ze chce popsuc ta jego ex nasze relacje ale co zrobic, nie bede sie uzerac z nikim,nie mam na to sily i ochoty,zbieram sie w sobie na prosta po sytuacji z mama i nigdy nie wiem kiedy ona wybuchnie ale bez przesady,kazdy ma swoje zdanie wiec zobaczymy :)

carla to nie fajnie masz z takim szefem ,
a propo wesela moj kuzyn za tydzien ma koscielny i wiecie kto bedzie,oni i rodzice ,ktorzy zarowno beda swiadkami,w knajpie jest obiad na 6 osob z kawa i do domu,nawet rodzenstwa nie zapraszaja bo oni nie pija alkoholu,tzn para mloda,
bylam w wielkim szoku ale skoro taka uhc decyzja to trzeba to uszanowac

rosi jak trzeba to wybucham ale zawsze mowie co mysle, wniosek jeden ze chce popsuc ta jego ex nasze relacje ale co zrobic, nie bede sie uzerac z nikim,nie mam na to sily i ochoty,zbieram sie w sobie na prosta po sytuacji z mama i nigdy nie wiem kiedy ona wybuchnie ale bez przesady,kazdy ma swoje zdanie wiec zobaczymy :)

carla to nie fajnie masz z takim szefem ,
a propo wesela moj kuzyn za tydzien ma koscielny i wiecie kto bedzie,oni i rodzice ,ktorzy zarowno beda swiadkami,w knajpie jest obiad na 6 osob z kawa i do domu,nawet rodzenstwa nie zapraszaja bo oni nie pija alkoholu,tzn para mloda,
bylam w wielkim szoku ale skoro taka uhc decyzja to trzeba to uszanowac

I taki ślub mi sie podoba.Kościelny bez wesela i zbednych wydatkow:)Nie rozumiem jak ktos twierdzi ze koscielny slub jest drozszy bo to wesele trzeba robic.Nic nie trzeba,a kto nakazuje?to decyzja państwa mlodych.

Ja to zaznaczam zawsze na poczatku jak kogos poznaje,ze nie szukam problemow i nie chce by za kims ciągnął sie jakis ogon..........za mna nic sie nie plącze w postaci nahalnego exa(zakonczyc trzeba cos by budowac cos nowego i czystego) wiec i wymagam tego od przyszlego partnera

reklama
Do góry