reklama
No tak rzeczywiście "optymistycznie" się skończyło jak nie trzeba było "kroić" domu na pół .....
Z perspektywy czasu jak ja się cieszę, że jeszcze przez durny rozwód nie musiałam przechodzić i jakieś chore "krojenie" majątku na pół ...
"Szkoda" jeszcze, że nie idzie wziąć noża w takim wypadku i przekroić dzieci, psa, samochodu, wspomnień, obietnic, przysięgi małżeńskiej, awantur, zdrad, niedotrzymanych słów, cierpienia dokładnie na pół, żeby było sprawiedliwie ... (sarkazm to był oczywiście).
Z perspektywy czasu jak ja się cieszę, że jeszcze przez durny rozwód nie musiałam przechodzić i jakieś chore "krojenie" majątku na pół ...
"Szkoda" jeszcze, że nie idzie wziąć noża w takim wypadku i przekroić dzieci, psa, samochodu, wspomnień, obietnic, przysięgi małżeńskiej, awantur, zdrad, niedotrzymanych słów, cierpienia dokładnie na pół, żeby było sprawiedliwie ... (sarkazm to był oczywiście).
Dzieci czesto same wybierają. Wiedzą, że u jednego rodzica świat krąży wokół nich, a u drugiego byłby cieżarem.
I już nie wstawiaj wyjaśnień w nawiasach anne
fikusek1988
Mama Alanka:)
a ja sie ciesze ze u mnie do slubu nie doszlo,chociaz niewiele brakowalo
To mojej znajomej mąz juz po rozwodzie chcial tak sprawiedliwie podzielic majątek ze dzielil nawet zastawe stolowa po polowie.Jak bylo 5 talerzy to po 2 dla kaZdego a piąty tłukł.I tak kazda nieparzystą wspolną rzecz.
A mial 2 corki wiec chcial zabrac jedna ale dzieki bogu sad jej zasadzil opieke.
A mial 2 corki wiec chcial zabrac jedna ale dzieki bogu sad jej zasadzil opieke.
fikusek1988
oj mam mam ominela mnie przynajmniej ta "wojna" o wszytkoA ja sie spotkałem wśród moich znajomych z podobnym przypadkiem - podzielono widelce, noże, łyżeczki
Oj Fikusku .... to na prawde masz powód do radości, ze coś Cie powstrzymało przed tym ślubem ...
u mnie tak samo... brakowało bardzo mało, ale na szczęście wystarczająco, żeby do niczego nie doszło :-)a ja sie ciesze ze u mnie do slubu nie doszlo,chociaz niewiele brakowalo
też znam takie przypadki z tłuczeniem talerzy etc. :-) co do córek tak samo, tylko że dzieci same wybrały, jedna chciała być z mamą, a druga z tatą i tak jest.To mojej znajomej mąz juz po rozwodzie chcial tak sprawiedliwie podzielic majątek ze dzielil nawet zastawe stolowa po polowie.Jak bylo 5 talerzy to po 2 dla kaZdego a piąty tłukł.I tak kazda nieparzystą wspolną rzecz.
mlodaMama1987
Zaangażowana w BB
witajcie moi kochani
wybaczcie ta cisze z mojej strony jednak duchowo jestem i bylam z wami caaalusienki czas
nie odzywalam sie bo zylam ostatnim tygodniem i odliczaniem do mojego wilekiego dnia boo otoz kochani ide juz w poniedzialek do szpitala ciesze sie bardzo ze to juz a z drugiej strony wole byc w ciazy caly czas hehe ale niestety tak sie nie da
buzka dla wszystkich malych i duzych
wybaczcie ta cisze z mojej strony jednak duchowo jestem i bylam z wami caaalusienki czas
nie odzywalam sie bo zylam ostatnim tygodniem i odliczaniem do mojego wilekiego dnia boo otoz kochani ide juz w poniedzialek do szpitala ciesze sie bardzo ze to juz a z drugiej strony wole byc w ciazy caly czas hehe ale niestety tak sie nie da
buzka dla wszystkich malych i duzych
reklama
fikusek1988
mloda ale szybko zlecialo juz niedlugo bedziesz tulic malenstwo
Podziel się: