reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Carla- takie uroki dorastania dzieci. Każdy musi to przejść i Nelka nie jest wyjątkiem. Ona poznaje świat, próbuje jakie są granice, na co może sobie pozwolić. Myślę, że to bardzo ważny okres w życiu dziecka i od niego zalezy poczucie bezpieczeństwa. Na mojej A. podziałało całkowite ignorowanie napadów złości- baaardzo szybko zrozumiała, że nic tym nie wskóra. Tylko cierpliwość Was uratuje ;))).

A potem jest jeszcze bunt czterolatka, sześciolatka, ośmiolatka i ......... nastolatka ;))))

orchidea ja mam spiralke,moja kosztowala jakies 120 zl chyba i na fundusz mialam ,tak sobie zalatwilam i powie,mu wprost co i jak:-D nie narzekam ,
ZALOZENIE NIC NIE BOLALO ,JAK ZWYKLE JA GADALAM I MOWI DO MNIE GOTOWE:)jedyne co zaszczypalo to prysniecie plynem dezyn,heheh a tak rewelka,potem idziesz na usg co pol roku i z glowu heheheh i ja juz tylko to
fotelik i kask rewelacja,taki polecala kropelcia bo ma sprawdzony
carla mi kubus jak odwala to nie reaguje i wiesz co robi potrafi z miejsca do mnie podejsc po swojej histori i chce calusa,wsciekanie i krzyki nie pomagaja a wrecz wzmacniaja swoj efekt ,takze niech cie m wspiera

dzisiaj mialam wizyte u psychologa ,pani mnie nie poznala hehe po mojej malej zmianie i stw, ze ide ku dobremu i dalej mi wpajala ze nie mam zwracac uwage na szalejacą mame tylko zyc swoim zyciem i najwiecej czasu poswieciac tylko sobie heheh z dwojka dzieci ale mam dalej zyc tak jak zyje bo jej zdaniem juz dawno powinnam sfiksowac hheheh

a my dzis caly dzien z dziecmi i z e na dworzu na mega placu zabaw,rolki gonitwy,zabawa w piasku i tak do wieczora heheh a jutro plaza :))))))

katernka ja wlasnie chce tez spirale...zbieram sie juz nie wiadomo ile do tego ale jeszcze sie troszke wstrzymam bo narazie mi nie potzrebna:-D

katerinka111 jak pani psycholog mówi że idziesz w dobrą stronę to nie zawracaj :-) wiem że przy dwójce dzieci trudno wyskrobać chwilkę czasu dla siebie ale pamiętaj nie zawsze stawiaj dobro innych dzieci, mamy, itd nad swoim od czasu do czasu najpierw można pomyśleć o sobie i nie jest to egoizm ani nic w tym stylu \:tak:

a jeszcze wrócę do wątku kilku dzieci, mam teraz chrześniaka w domu, jak mój misiek się do niego cieszy, zaczepia, a jak tamten się z nim bawi to aż piszczy na cały blok z , fajnie byłoby mieć taskich dwóch ale chyba brat mi nie odda swojego syneczka ;-)

reklama
Do góry