reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
chodziło o szkiełka że dla dzieci lepiej plastikowe bo są lżejsze i jak by się potłukły, czego mam nadzieję Alankowi się nie przydarzy
a to szkla robia specjalne dla dziei sa drozsze niz normalne ze w razie jak rzuci okularami to mu sie nie rozbija ale nie sa plastikowe
Carla- takie uroki dorastania dzieci. Każdy musi to przejść i Nelka nie jest wyjątkiem. Ona poznaje świat, próbuje jakie są granice, na co może sobie pozwolić. Myślę, że to bardzo ważny okres w życiu dziecka i od niego zalezy poczucie bezpieczeństwa. Na mojej A. podziałało całkowite ignorowanie napadów złości- baaardzo szybko zrozumiała, że nic tym nie wskóra. Tylko cierpliwość Was uratuje )).
A potem jest jeszcze bunt czterolatka, sześciolatka, ośmiolatka i ......... nastolatka )))
A potem jest jeszcze bunt czterolatka, sześciolatka, ośmiolatka i ......... nastolatka )))
katerinka111
Fanka BB :)
orchidea ja mam spiralke,moja kosztowala jakies 120 zl chyba i na fundusz mialam ,tak sobie zalatwilam i powie,mu wprost co i jak nie narzekam ,
ZALOZENIE NIC NIE BOLALO ,JAK ZWYKLE JA GADALAM I MOWI DO MNIE GOTOWEjedyne co zaszczypalo to prysniecie plynem dezyn,heheh a tak rewelka,potem idziesz na usg co pol roku i z glowu heheheh i ja juz tylko to
fotelik i kask rewelacja,taki polecala kropelcia bo ma sprawdzony
carla mi kubus jak odwala to nie reaguje i wiesz co robi potrafi z miejsca do mnie podejsc po swojej histori i chce calusa,wsciekanie i krzyki nie pomagaja a wrecz wzmacniaja swoj efekt ,takze niech cie m wspiera
dzisiaj mialam wizyte u psychologa ,pani mnie nie poznala hehe po mojej malej zmianie i stw, ze ide ku dobremu i dalej mi wpajala ze nie mam zwracac uwage na szalejacą mame tylko zyc swoim zyciem i najwiecej czasu poswieciac tylko sobie heheh z dwojka dzieci ale mam dalej zyc tak jak zyje bo jej zdaniem juz dawno powinnam sfiksowac hheheh
a my dzis caly dzien z dziecmi i z e na dworzu na mega placu zabaw,rolki gonitwy,zabawa w piasku i tak do wieczora heheh a jutro plaza )))))
ZALOZENIE NIC NIE BOLALO ,JAK ZWYKLE JA GADALAM I MOWI DO MNIE GOTOWEjedyne co zaszczypalo to prysniecie plynem dezyn,heheh a tak rewelka,potem idziesz na usg co pol roku i z glowu heheheh i ja juz tylko to
fotelik i kask rewelacja,taki polecala kropelcia bo ma sprawdzony
carla mi kubus jak odwala to nie reaguje i wiesz co robi potrafi z miejsca do mnie podejsc po swojej histori i chce calusa,wsciekanie i krzyki nie pomagaja a wrecz wzmacniaja swoj efekt ,takze niech cie m wspiera
dzisiaj mialam wizyte u psychologa ,pani mnie nie poznala hehe po mojej malej zmianie i stw, ze ide ku dobremu i dalej mi wpajala ze nie mam zwracac uwage na szalejacą mame tylko zyc swoim zyciem i najwiecej czasu poswieciac tylko sobie heheh z dwojka dzieci ale mam dalej zyc tak jak zyje bo jej zdaniem juz dawno powinnam sfiksowac hheheh
a my dzis caly dzien z dziecmi i z e na dworzu na mega placu zabaw,rolki gonitwy,zabawa w piasku i tak do wieczora heheh a jutro plaza )))))
fikusek1988
katernka ja wlasnie chce tez spirale...zbieram sie juz nie wiadomo ile do tego ale jeszcze sie troszke wstrzymam bo narazie mi nie potzrebna
katerinka111 jak pani psycholog mówi że idziesz w dobrą stronę to nie zawracaj :-) wiem że przy dwójce dzieci trudno wyskrobać chwilkę czasu dla siebie ale pamiętaj nie zawsze stawiaj dobro innych dzieci, mamy, itd nad swoim od czasu do czasu najpierw można pomyśleć o sobie i nie jest to egoizm ani nic w tym stylu \
a jeszcze wrócę do wątku kilku dzieci, mam teraz chrześniaka w domu, jak mój misiek się do niego cieszy, zaczepia, a jak tamten się z nim bawi to aż piszczy na cały blok z , fajnie byłoby mieć taskich dwóch ale chyba brat mi nie odda swojego syneczka ;-)
a jeszcze wrócę do wątku kilku dzieci, mam teraz chrześniaka w domu, jak mój misiek się do niego cieszy, zaczepia, a jak tamten się z nim bawi to aż piszczy na cały blok z , fajnie byłoby mieć taskich dwóch ale chyba brat mi nie odda swojego syneczka ;-)
fikusek1988
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
fikusek devil ma racje super mlody wyglada w tych okularkach, naprawde.
reklama
fikusek1988
najwazniejsze ze wogole nie sciag okularkow
Podziel się: