reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

napisalam co mysle i tyle w temacie dobrze wiesz ze jestem szczera i pisze co mysle moze cos do tego pustego lba dojdzie...........

w tymi okienkami to powinno sie pojawic u góry zezwol na przegladarce kliknij ok i sie powinno otworzyc :)

reklama
kurcze spokojnie mi tu:-D
orchodea mozesz byc szcera ale bez przezwisk ,zmien w swoich postach wszystkie wizwiska. Bo inaczej bede musiala skasowac posty bo chyba nie chcemy znowu tu afery i zeby doszlo do zamknioecia forum:-(

Carlaa ten szef od tych kwiatów itp na imieniny???? A to ci ja znałam fimrmy które padły za nie płacenie zusów itp bo to odsetki sobie podobno rosną....

margolcia wiesz że to co twoje dzieci widzą i czują będzie rzutować na ich życie i kiedyś mogą mieć ci za złe to co im zgotowałaś.... poczytaj to co ci wysłałam.... nic cię nie kosztuje przeczytanie a może otworzy ci oczy

Hej!! Nie bardzo chce sie wtracac, ale moze podjecie leczenia przez Margolcie to tylko pierwszy krok, wiadomo, ze czasem nie jest latwo wyleczyc sie z chorej milosci :) Moze ona nie potrafi sie z tym pogodzic?? Nie pamietam ktora z Was (Anowi?) pisala o swojej cioci, ktora maz lal i dopiero po kilkudziesieciu (jak dobrze pamietam) latach odeszla od niego. Moze takie osoby nie lubia byc bite, ale moze sie boja ....... samotnosci? boja sie odejsc? nie wiem jak to tam jest dokladnie, ale nie ma co sie wyzywac, bo kazdy jest kowalem swojego losu jak to napisala Fikusek :)
Ja wczoraj bylam z Nikosiem na pobraniu krwi, odebralam wyniki i wyszly nienajlepsze :/ Teraz musimy isc do lekarza po interpretacje tych wynikow, ale wlasnie nie ma miejsc ;/ mam sie pytac w przyszlym tygodniu czy rejestruja na sierpien :) chyba jakas dobra lekarka, ze ludzie tak ja nachodza hahaha
Endokrynolog ....... wyobrazcie sobie, ze ja jeszcze sie do zadnego nie zapisalam!!!! Jakas paranoja!! Dzwonilam po wszystkich endokrynologach w Trojmiescie, ktorzy przyjmuja na ksiazeczke, wszyscy "zajeci" na kilka lat!! Dzwonilam prywatnie do dr Mizan (podobno dobra), ale jest na urlopie od poczatku miesiaca i chyba w sierpniu wraca .... inni endo kosztuja po 200 zl :O a przeciez jeszcze badania platne musze zrobic :/ chyba nie wyrobie z tymi lekarzami :( aaaaaa dzwonilam do jednej przychodni, w ktorej moja Mama sie leczy, od kwietnia kazali dzwonic co tydzien, wiec dzwonilysmy, ostatnio dzwonilam i babka powiedziala to co zwykle "dzwonic raz w tygodniu", zadzwonilam za tydzien, a ona mi mowi, ze juz nie ma rejestracji, bo w zeszlym tygodniu trwala 3 dni :? szlag jasny mnie trafil!!!! Chyba nigdy nie zbadam tej cholernej tarczycy :(
U Nas pochmurnie dzis, a chcialam isc na rowerekk z Nikosiem :(

reklama
mloda,u nas tez ciezko dostac sie do specjalistow:no:
A co dokladnie wyszlo nie tak Nikosiowi?
U nas tez jest pochmurno i pada ale niebawem ubiore alana i pojdziemy do sklepu:)
W nocy podobno taka burza byla u mnie ze wszytko latala,a ja oczywscie nawet nie drgnelam:-D tata zamykal mi w nocy okno i tez sie nie obudzilam,alan tak samo-chyba po mnie ma dobre spanie:-D

Do góry