reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Orchidea powiem tylko tyle ... jak napisala Kopelcia do Devila ...... NIE POTRZEEBUJE ZNAJOMYCH CO OCENIAJA NIE ZNAJAC SYTUACJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magda terapeltka mowila ze bedzie trudno bo on bedzie prowokowal i ponizal , stwarzal sytuacje kompromitujace by zabrac mi wszystko ... dlatego ze ponizanie daje mu poczucie wartosci i gorowanie nad wszystkimi ...........

Zegnam sie z Wami ........... dziekuje za ........ zgnebienie ....... powodzenia dla tych ktore na to zasluguja

reklama
Margolcia ale po co sie z nim spotkalas?.... Przeciez mialas sie z nim nie kontaktowac....

I dodaje ze jak nie bedzie spokojnej rozmowy to bede kasowac posty..

Margolcia ale po co sie z nim spotkalas?.... Przeciez mialas sie z nim nie kontaktowac....

I dodaje ze jak nie bedzie spokojnej rozmowy to bede kasowac posty..
bo on tak napisal to wiezysz ze tak bylo !!!!!!!!!!!!!!!!!
kontroluje mnnie , bylo w kinie bo chcial zobaczyc co za ukochany ..... finalem zwyzywal mnie przy wszystkich od roznych

Ja swoje napisalam i juz wiecej nic nie napisze tak jak napisalam :-D Wisi mi to lata i powiewa co wy tam robicie SZCZESCIa ZYCZE :-D

mloda a co kochana z wynikami jest nie tak :-(? Próbowałas jakos interpretowac sama?
carla grubo z tym zusem.............:szok:

U mnie pada kurcze ale i tak pojdziemy na dwor lubie czasem taka pogode a młody uwielbia kaluze :-)

Margolcia Ja też czytam facebooka. Uważam, że to Twoja sprawa, tylko za bardzo nie rozumiem takiego roztrząsania prywatnych spraw na portalu społecznościowym. To sprawa między wami, nie musi tego czytać każdy kto tam wejdzie.

margolcia ja też czytam facebooka. Uważam, że to twoja sprawa, tylko za bardzo nie rozumiem takiego roztrząsania prywatnych spraw na portalu społecznościowym. To sprawa między wami, nie musi tego czytać każdy kto tam wejdzie.
tez tak uwazam , ale skoro on chce byc fajny niech bedzie . Magda wlasnie mi doradzila by byc dla niego mila i czula i nie pokazywac ze bola mnie straty jakie wyrzadzil

tez tak uwazam , ale skoro on chce byc fajny niech bedzie . Magda wlasnie mi doradzila by byc dla niego mila i czula i nie pokazywac ze bola mnie straty jakie wyrzadzil

A nie lepiej się w ogóle nie odzywać? Jakby on napisał to, co napisał, a Ty byś się zachowała tak jakby tego nie było, to on by się ośmieszył, a tak, to oboje się w to bawicie. Nie żebym była jakimś ekspertem w tych sprawach, ale olewać akurat umiem. Jak tata Kubulka mnie wkurza, to potrafię się tydzień nie odzywać. Wolę to niż przepychanki słowne, które tylko męczą.

Kurde na tle tych rozmów i wydarzen u Margolci nie wiem czy mogę się tu wciąć. I głupio cokolwiek pisać bo nie mam zdania. Nie zaglądam tez na fb, bo nie mam tego .... Ale jedno co jest pewne - to to, że wszystko dzieci przeżywają na swój sposób :( ... i to jest najgorsze w tym wszystkim.

Margolcia ale po co masz go w ogole w znajmoych? gdybys nie miala to by nie mogl ci nic pisac...a atak to nigdy sie nie wyleczysz z chorej milosci!

reklama
mloda1 w tym kraju trzeba mieć zdrowie żeby chorować.... jak ludzie chorzy na raka czekają miesiącami na rozpoczęcie leczenia gdzie każdy dzień się liczy, oby się udało w końcu wcisnąć, a u Nikosia co wyszło po za normy w tej krwi?

Do góry