Carla ja juz w tylu miejscach nieudanych pracowalam, ze chyba teraz juz powinnam dostac cos dobrego
ja tez mam astre
a w sumie mamy, bo to samochod rodzinny
ale nie wiem jak bede jezdzic do pracy ;/ ojczym bierze go zawsze, wiec mi zostaje komunikacja miejska ........ nie wyobrazam sobie tego teraz ;/ no ale samochodu nie chce kupowac na siebie, bo to za duzy wydatek :/
Katerinka z tego co wiem, to zeby dostac kuroniowke, trzeba pracowac chyba pol roku i miec nienaganne zarobki
na wychowawczym mialabym za male zarobki, zeby dostac kuroniowke, wiec nawet sie nie staram
juz raz sie staralam (po macierzynskim) i mi powiedzieli, ze raczej nie dostane, bo za niskie zarobki mialam (a moze pamietasz ile placili mi w hotelu?
) ja wlasnie dzis widzialam faceta jak jechal z dzieckiem na rowerze. Mail swietny fotelik, moze nawet taki, jaki pokazala
Krropelka. W kazdym razie ja nie jezdze na rowerze (pewnie dlatego, ze nie mam
), a nie widze na dodatek Nikosia w takim foteliku, zaraz chcialby gdzies wyjsc, wiec ja dziekuje
ale zapraszam do mnie, ode mnie sa 2 minuty do sklepu Decatlon, a tam na pewno sa takie foteliki
Mam nadzieje, ze jezdzilas po chodniku na rolkach!!!!! Pamietaj, ze za jazde po drodze rowerowej na rolkach, mozna dostac 50zl mandatu!! Ostatnio sie o tym dowiedzialam co jest straszna bzdura, ale co ja moge zrobic? :/
Mala_31 niestety wszyscy zgromadeni na tym forum zle trafilismy, ale trzeba zyc dalej, wziac sie w garsc i pedzic przed siebie, jak nie dla siebie, to dla dziecka!! Widze, ze Ty masz chyba dobre podejscie do tej sytuacji, a to bardzo wazne. Ile Twoja Dzidzia ma i jak sie nazywa?? Oczywiscie witam na forum i trzymam kciuki za jutrzejsza rozmowe z prawnikiem!!