hej dziewczynki
Witam nowa mame
Foteliki rowerowe temat na czasie widze
Ja tez osttatnio myslalam o nich chetnie bym posmigala z malym tylko boje sie ze np cos mu wpadnie do oka albo jakas osa go ugryzie a ja nie bede widziec mowie Wam mam manie na tym punkcie i jak wyglada sprawa z kaskiem?
Młodemu wychodza dopiero zabki te oczne i tylne i dlatego pewnie taki marudny..nie wiem juz sama jak mu ulzyc..:-(
U nas pogoda do bani pada zachmurzone...beznadzieja ja nie wiem co z tym latem sie dzieje ..
Katerinka ciesze sie ze kogos poznalas
I chyba najlepsze sa przypadki w poznaniu kogos tak jak u mnie
Ja narazie nie chce zapeszac ale powiem tak.. bylam na imprezie sama bo umowilismy sie wczesniej ze pojdziemy ze znajomymi a ze maly nie chcial spac to p powiedzial ze mam isc sie bawic odpoczac a on zostanie z malym dziewczyny
mowie wam
Oczywiscie poszłam bawilam sie w najlepsze ale sciagnelam go o polnocy bo tesknilam a maly zostal z babcia
Bylam tez na wypadzie z ze znajomymi caly dzien nad morzem a on malym sie zajmowal :-) tfu tfu odpukac ale jestem w szoku ze on taki jest ze tacy jeszcze istnieja
Przy Johnym robi wszystko jak zostaje na noc ja spie sobie a on sie nim zajmuje jak on to mowi "nalezy mi sie" sniadanko do lozka kawka posprzata obiadek zrobi haha az podejrzane!!
Dostaje piekne kwiaty nawet branzoletke sliczna dostalam az normalnie nie przyzwyczajona jestem do takiego traktowania...Kupil nam super basen i wogole ehh niech to tra i trwa... :-) I wiecie co jak nie wierzylam w milosc i w takich facetow zaczynam jednak wierzyc ze tacy jeszcze sa!I wierze ze kazdej z nas te wszystkie krzywdy odwroca sie w dobry czas i naszym dzieciaczkom
Ja sie ostatnio poryczałam jak male dziecko bo juz we mnie peklo powiedzialam mu ze jego wlasny dawca nigdy nie okazal mu tyle uwagi co on.. ze dawca nawet nie wie jak on wyglada nie interesuje sie i udaje ze nie istniejemy a on co? Traktuje go jak swoje dziecko.....doslownie nosi na rekach i marzy zeby mowil do niego tata :-) eh.. w koncu w przyrodzie musi byc rownowaga..
jednym z zasad jakimi kieruja sie "madre kobiety" brzmi: zlo lub dobro ktore komus uczyniles wroci do Ciebie po trzykroc silniejsze
Znalazlam fajny temat :
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3211116&start=0
czy zło wraca?