Carla dziekuje, Nam sie teraz lepiej uklada niz kiedykolwiek
zobaczymy jak to bedzie, ja mam wychowawczy do konca lipca, szukam powoli pracy, a jak nie znajde (w sensie dobrej), to wyjade do K
nawet bym chciala tam pojechac, bo bysmy byli razem, ale jednak to Niemcy, ja nie znam tego jezyka, znam jedynie angielski, ale przeciez tam nie kazdy musi znac ten wlasnie jezyk ;/ troche tez boje sie jak to bedzie, bo nawet jak dostane prace to co z Nikosiem? ;/ chcialabym opiekunke, ale taka co mowi chociaz troche po angielsku, bo po niemiecku sie z nia nie dogadam ;/ zobaczymy z reszta
...... no to jak masz az 4 propozycje, to pewnie cos wybierzesz, zeby chociaz wstawanie poranne bylo oplacalne
teraz proponuja takie stawki, ze az sie z domu nie chce wychodzic ;/
Bezsenna bylismy w koncu na tym weselu, bo Mama K prawie sie na mnie obrazila
ale bylo fajnie, poznalam jego juz cala rodzine ....... a nawet rozmawialismy wczoraj o Naszym slubie
ale to jeszcze troche, bo najpierw trzeba odlozyc "pare" groszy na poczet tego slubu
a co do tego przykladu, to az sama sie zastanowilam o co w tym rzeczywiscie chodzi
niby proste sformuowanie ale .....
do jakiego miasta nad morze jedziecie?
Margolcia ja kiedys bylam chorobliwie zakochana :/ wtedy nie wyobrazalam sobie zycia bez exa, ale w koncu sie skonczylo ....... jak teraz sobie pomysle jak ten toksyczny zwiazek wygladal, to az mi jest wstyd za siebie
mialam ciezki okres wtedy w zyciu, ale to chyba nie byl powod do tego, zeby sie tak zachowywac jak ja wtedy
tylko, ze on mnie nigdy nie uderzyl, nie wyzwal ..... ale to bylo jakies 5 lat temu
Devil Ty masz jednego synka? ja myslalam ze 2
nie wiem skad mi to przyszlo do glowy, teraz jak przeczytalam Twoja wypowiedz, to az sie zastanowilam skad ja sobie to wzielam
moze ze zdjecia?
Adka a gdzie chcialabys pracowac?
Charlene moja Mama mi zawsze mowi, ze Nikos taki jest grzeczny jak mnie nie ma, ze sama jest w szoku, mi jest w to ciezko uwierzyc hehe ale podobno tak jest, ze dzieci czuja sie swobodniej jak sa rodzice w poblizu
Pewnie i Twoja Corcia bezpieczniej sie czuje
ja nie wiem jak to jest z ta policja, ale jesli bylaby taka mozliwosc, to ja bym tak zrobila, bo dlaczego Ty masz pokrywac 100% kosztow, skoro dziecko ma ojca? Przykre, ze sa i tacy co uciekaja i nie chca placic :/
Krropelka Ciebie zawsze dobrze sie czytalo, moglas napisac caly poemat, a i tak kazda z Nas wszystko przeczytala, bo piszesz z sensem i mozna sie wiele nauczyc
dlatego ciesze sie, ze napisalas
a jak Wam sie uklada?
Ja zostalam sama w domu z Nikosiem, K dzis rano pojechal do siebie, moi rodzice pojechali na wycieczke do Rzymu, a ja ...... z Nikosiem nudzimy sie :/ mam tam jakies zlecenia, ale przy Nikosiu wiele nie napisze, bo jak tylko siadam do komputera, Nikos juz jest na moich kolanach :/ chcialam zaprosic kuzynke na kilka dni, ale jak pomyslalam, ze nie dosc, ze przyjedzie z synkiem, ktory zabiera mojemu zabawki (to dla Nikosia zadna zabawa), to jeszcze kuzynka bedzie mi na glowie siedziec, to wole sama sie nudzic hehe