reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

agugucha no własnie :/ z pozwem czekam do poniedziałku bo jutro spotykam sie z nim i jego oraz moimi rodzicami...w sprawach finansowych sie dogadać co dalej z tymi dlugami...to bedzie rzeznia cos tak czuje :wściekła/y::no::-(ale wtedy bede wiedziala co mam dalej robic ....wlasnie znalazlam ta laske co z nia swiruje czy świrował mało istotne i jak mnie korci by jej tam napisac pare slow wrrrrrrr:angry::angry::growl:

o tyle mi dzis przynajmniej lepie ze mam przeblyski takie ze nei chce by wracal-tzn.takie my misli przychodza a neich nei wraca nei chce go i nei sa one otoczone smutkiem-nie wiem czy mnei rozumiecie to sa takie male przeblyski ale jakos tak daja mi sile i chyba poczucie ze za kilka dni potem kilka nascie dnie bedzie jeszcze lepiej ze mna :) :-);-) ale za nim to nastapi to caly czas go nienawidze z kazdym dneim coraz bardziej a jak bede miala rozwod to sie zemszcze neich cierpi jak ja cierpialam neich choc w polowie poczuje co ja czulam na dzien dzisiejszy tkai mam plan by stanc na nogi to mi najbardziej pomoze hehehe :cool2::cool2::szok::-D chbya ze czas pokaze i zmienei zdanie :)

reklama
czesc mamuski my dzisiaj mielismy dzien rekreacyjny z dziecmi ,bylismy w fajnym osrodku i tak gralismy w pilke,w tenisa z dziecmi,zjezdzalismy po takiej poreczy fajnej,rece mnie bolaly,ale dzieci zadowolone byly i to najwazniejsze jest:)\

carla mi chicco wchodzi na styka a tamten ma wieksze gabaryty i jest szerszy w kolkach:)
wiolami daj tej pani spokoj przed rozwodem:) nie daj powodu zeby bylo cos na ciebie,po co pani ma potem na twoja niekorzysc zeznawac.szkoda nerwow
agugucha moj to pozarl by te pasy najchetniej :) a teraz to sobie nogi wywala za wozek i jedzie gosc golostopy i krzyczy E !!! :)

Ostatnia edycja:
Hej !

katerinka111 wiem wiem dlatego narazie nie pisze :D

Trzymajcie kciuki bo ok.9 ma ten dupek przyjechac liczyc wszystkei dlugi kredyty itp. a popoludniu mamy spotkanie z rodzicami ....oj nei bedziem ilo ale moze cos z tej rozmowy wyniknie najgorsze ze nie mam opiek ido dzieic :/ kurcze i beda musialy sluchac oby nei bylo kryzkow bo nie chce by Hania znowu miala metlik

a Olkowi dwa zeby sie przebijaja kolejne 4 w natarciu - mam kongo male :/ usypianie na rekach i w wozku inaczej sie nei da :/ uf ...

wiolami das z rade i nie mozesz sie poddac!!

a ja dostalam dzisiaj pismo ze moj ex wniosl o opieke nad mala!! no kuzwa debil ma isc siedziec wiec nie wiem na czym ta opieka ma polegac.i dzwonilam do sadu,wzial sobie adwokata,NIECH BIERZE I NIECH SOBIE GADA CO CHCE,NAWET SIE NIE ZDENERWOWALAM,PRZJELAM TO NA MIEKKO,nie bede sobie chumoru psuc bo szkoda wakacji:)) a ja sie nie dam w sadzie,jakie te dziady sa porabane to ja wale naprawde...

moj kubus oszalal,zaiwania po calym mieszkaniu opierajac sie na rekach i ciagnie to swoja dupke i sie smieje w glos:) np rano dopadl kosz na smieci i pociagnal a mama sprzatala :) teraz to sie zacznie wszedzie wejdziei dopadnie :))

MILEGO DZIONKA MAMUSIE :)

Wiolami trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło sie po Twojej myśli. Ja też miałam poważną rozmowe z M, a nie pisałam na forum bo zwyczjnie padłam na twarz wieczorem a mały nawet nie myślał iść spać do 23. Myślałam że kogoś zamorduje taka byłam wyczerpana.

Postawiłam warunek - albo jakaś terapia małżeńska albo pakuje resztę swoich rzeczy i włala może i nawet pod mostem mieszkać.

Ale to resztę opowiem później, trzymam kciukasy

Idę się położyć bo mały śpi a ja jak zombi chodzę i do tego głowa mi pęka

dziewczyny trzymam za was kciuki.
katerinka jak pojdzie siedziec to mu raczej opieki nie przyznaja no nie?tak mi sie wydaje no ale w suemie to nie wiem,kurde ja powinnam pojsc na sedzie i bym wam wszytkim dala alimenty,zabrala pseudo"tatusiom" prawa do dzieci i slownie im jeszcze doje**ła:D i pseudo ojcowi alana tez:)

agnes32, napisałam do Ciebie maila. Jeśli chcesz możemy pogadać albo na priv albo drogą mailową ,ale myślę,że na forum żadnym nie za bardzo,bo pewnie nie każdy będzie zainteresowany.

reklama
katerinka no nie moge!!! ten Twoj ex to naprawde jest mocny... opieki mu sie teraz zachcialo!! ma tupet naprawde...
Zazdroszcze Wam tych wycieczek :) Mikus jeszcze za maly i takie wypady bardziej go mecza niz sa jakas atrakcja. Ale od poniedzialku zamierzam codziennie na dzialke chodzic, zawsze jakies urozmaicenie ;)

wiolami i jak po spotkaniu? cos sie wyjasnilo?

Do góry