reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Witam wszystkich samotnych rodziców!:-)

Samotni Rodzice w Sieci

Serdecznie zapraszamy na stronę poświęconą tylko Wam!
Na stronie znajduje się forum i społeczność, którą możecie tworzyć, poza tym wiele ciekawych artykułów!
Jesteśmy otwarci na propozycje, ale aby je zrealizować potrzebujemy Was i Waszych wskazówek.
Stwórzmy razem miejsce w Sieci intergrujące samotnych rodziców!

Zapraszamy na:
Samotni Rodzice w Sieci

reklama
carlaa Mikolajek juz jezdzi w spacerowce bo sie w gondoli juz nie miesci ten moj dlugasek:) rozlozylam ja na lezaco i sie panicz wozi... Ale tak ciezka ta spacerowka ze szok! Nie daje rady jej nosic. Nawet sama jest ciezka a co dopiero jak Maly w srodku jest. Kregoslup juz mi wysiada. Tylko czekam az zacznie siedziec i bede mogla cos lzejszego kupic...

katerinka ciesze sie ze jednak wszystko dobrze... Ja tez mam psa i ciagle musze pilnowac zeby Mikolaja nie lizal bo ona to najchetniej by go calego wylizala. Tak to wlasnie z lekarzami jest jak nie tupniesz noga to Cie wszyscy beda mieli w d... Dobrze ze tak zawalczylas. Nasza dzielna Mamuska :)

wiolami kochana a dlaczego Ty sie jego dlugami martwisz? Nawarzyl piwa to niech je teraz wypije...

wiolami dokladnie jest tak jak mowi agugucha. Kurcze ciezka masz ta sytuacje ale jestes kobieta i dasz rade.
Jej ja dzis jestem padnieta a kregoslup tak mnie nawala ze szok....chyba wizyta u lekarza sie szykuje..

dziewczyny bo te dlugi sa na niego ale jestesmy malzenstwe mamy wspolnote tzn.mielismy i jak on nei bedzie placil to mnei wciagna takie jest prawo....poz tym jak siadzie komornik to juz wogole nei bedzie kasy nawet dla dzieci choc teraz tez nie placi.

ale nas dzis ulewa spotkala,malego przykrylam folia ,mala pielucha a ja bylam mis mokrego podkoszulkacarla:)

carla oni maja takiego starego psa i ja go zawsze gonie ale wtedy kiedy sie ostatni raz widzielismy faktycznie podbiegala do malego ,lizal go i mnie zreszta tez,bo jest lachy na jedzenie.ale na to bym nie wpadla tak po prawdzie mowiac
kazda mama by tak zrobila,tylko nie trzeba sie dac jak oni chca,ja rozumiem limity ale do pazdziernika to ja moge zawalu dostac:)
wiolami co juz ma inna? a dlugi to nie zly gosc,ale jak bedziesz miec rozwod to juz nie musisz wtedy ich splacac i z ciebie schodzi obowiazek

ja mam chicco simplicity,jestem super zadowolona,wozek pakowny,maly latwo sie go prowadzi,do bagaznika wchodzi bez zadnego ale i skladam go co chwile jak gdzies jezdzimy,wiec mam wygrane bo nie musze wtedy malego nosic
a maly byl dzisiaj tak zmeczony ze oparl sie o raczke i zasnal :)

a i macie pozdr od marli,nie ma internetu narazie i przesyla buziaki dla wszystkich:)

Ostatnia edycja:
Agugucha a jaki długi Miki jest?? Bo ja dziś Nelkę mierzyłam i ma gdzieś z 65-68 cm. A ja kupię spacerówkę za pieniądze z chrztu, akurat 450 zł :)
Katerinka to jednak dobrze że ja nie pozwalam psom za bardzo podchodzić do małej, jednak liżą się tu i tam, więc wolę uważać :) A porównywałam wymiary tego wózka z Twoim, i różnicy za bardzo nie ma.
Wiolami z tymi długami to nie jest wesoło, gorzej będzie jak faktycznie będziesz musiała ponosić konsekwencje za jego głupotę... Swoją drogą to ciekawe na co mu było aż tyle, musieliście mieć fajne wakacje :)
Fikusek do czego tylko parasolka wejdzie??

Carla Mi się bardzo podoba ta spacerówka :happy2: Nawet ją kiedyś licytowałam na allegro, ale zrezygnowałam, bo zobaczyłam, że nie można w niej regulować wysokości rączki. Potem przeczytałam opinię o tym wózku i ludzie pisali, że brak regulacji nie jest jakimś wielkim nieudogodnieniem. Kubul jeździ cały czas w wózku trójfunkcyjnym. Bardzo lubię ten wózek, waży 14 kg, ale że ja sama należę do 'dużych kobiet', to nie czuję, że ten wózek jest ciężki, zresztą mam windę, metro, autobusy niskopodłogowe, więc nie przeszkadza mi te 14 kg. Zimą dzięki kołom pompowanym przedostawałam się przez zaspy. Ja gondolą jeździłam dosyć długo, ponad 7 miesięcy, bo dopiero wtedy Kubulek nauczył się sam siadać. Wcześniej się chwiał, więc wolałam go nie sadzać. Ta gondola miała długość 80 cm, więc starczyła na długo. Co do parasolek, to też się jakoś nie mogę przekonać. Jeżdżę często po lesie, mam koło domu i nie wiem jak by się sprawdziły małe kółka w lesie albo zimą.

to czlowiek chory on pozycza kase wydaje na *******y a ze pozycz na procent to potem to rosnie i robia sie ceny kosmiczne . . . aaa szkdoa gadac...

reklama
jaka tu cisza dzisiaj :szok:

carlaa Miki ma 68 cm ale gondola Jumpera jest bardzo mala. Taki podkurczony musial w niej lezec wiec sie przesiadlismy do spacerowy i teraz sie moze wylegiwac wygodnie:) Tylko sie wkurza ze jest pasami przypiety i nie moze sie na boki przewracac

wiolami no taaaak zapomnialam ze wy przeciez malzenstwem jestescie. To rzeczywiscie nie ciekawa sytuacja;/ a pozew o rozwod juz zlozony?

Do góry