Hej Dziewczyny !!
BOZE!! jak ja go nienawidze za t oco nam zrobil
Idiota jeden spotkanie neiprzyjemne na koncu sie wporyczalam i wogole cala latalam nie spalam cala noc mam takeigo dola ze zyc mi sie nei chce ...i nei chodzi juz o to ze ma mnei i dzieci w dupie ale o to ze narazil nas na takie neibezpieczenstwo i odwraca wszystk otak ze to ja tez bralam w tym udziall ;(
spotkanie odbylo sie pod znakiem pretenski i klotni z nim,rodzice zaproponowali pomoc ale na swoich warunka wiec sie burzyl i wogole ale ogolnei dzis je przyjol..
Ja poprostu jestem wrakim psychicznym czlowieka
zaczelam siebie obiwniac za to ze mu tak ufalam pozwalalam a on zdradizl i naraziel na takie dlugi-przez co ja rowniez narazilam wlanse dzieci
nei wiem co mama myslec jestem zdruzgotana moi rodzice sa zlamani pomoga nam tescie zreszta tez ale co z tego jak do konca zycia bede miala na sumieniu ilem oj pieprzneity maz zadal mi i im bolu to sie w glowie nei miesci kilka lat mneij z zycia...
Nie ufam mu jest palante mdo potegi,w poniedzialek skladam pozew o rozwod i poporosze o obciazenie jego finansami...alimenty zn im ustalilam kwote tak samo widzenai z dziecmi takze sad to tylko potwiedzi ..do winy tez sie on przynaje tak mowi caly czas przynajmneij ...
Dzis byl u dziec i itaki mily i wogole a ja mam taka nerwice depresje chbya iwszystk orazem ze zyc mi sie nei chce i to spotkanei sie do tego przycyznilo:/
a on luzik wogole nic sie chbya nei stal obo zachowuje sie wogole jakby bylo wszystko oki- jeszcze gada ze dla dobradzieci powinnam byc dla neigo mila,gada takie rzeczy ze mi sie to w glowie nei miesci,teraz nas zostawi lwypoczety i gra dobreg otatusia przyjdzie pobawi sie i pojdzie a ja zostaje sama ze wszysti..ah...
do kitu to wszystko jest !!!!!!
ale dam rade stara msie z calych sil by pokazac wszystki mze dam rade ze pokonam to wszystko i bede miala jeszcze cudowne zycie !!!! udowodnie to sobie dzieciom moim rodzicom by sie tak nie zamartwiali i jemu neich zaluej kogo stracil-baran jeden.