odwiedzili mnie moi przyjaciele ,bo pan od ogloszenia ma dalej wystawione moje auto i na gieldzie nawet ogloszenia dala a jak ktos dzwoni to mowi ze nie aktulane,zadzwonilma do niego a on do mnie zrobie ci wjazd na chate za to ze poszlas na policje,a ja rob ide wlasnie po raz drugi,wkurzyli sie kolesie i do niego dzis pojada jako kupcy
nos ku ,,mac jakis koszmar,ale sie dupka nie boje!!!! tylko nie wiem jaki w tym cel,
carla wiem ze musze ale tak dziwnie,tamtym jezdzilam 2 lata a tu nowosc,tak samo mam benzyne i gaz i na szczescia samo sie przelancza ale pamietac musze o laniu
nie nawidze tak samo jak ty wypytywania sie o mnie ,ktos nie ma odwagi zapytac wprost tylko sie buja w oblokach,nie denerswuj sie szkoda zdrowia
adilea gratuluje prawka,nie wazne za ktorym ale zdalas,ja zdalam za 4 a jezdzilam szybciej,trafilam 2 razy na tego samego zboczenca i powie,ze i tak zdam chocby nie wiadomo ile razy mnie oblewal,jakas paranoja byla,a potem jak zdalam to mu weszlam pod kola i mowie co z pana za egzaminator skoro chcial mnie przjechac,za stary pan jest i nie widzi,co za fiut,a potem jak wyszla afera w gdansku to sie okazalo ze lapowy bral,palant
dzieki za inf,takze skoro warto to sie zorientuje ale chyab trzeba najpiew wszytskie zabki miec wyleczone
agazoja no tak trzeba sobie radzic
elena tak jak napisaly dziewczyny,lepiej zasadzic alimenty a jak nie placi brac komornika i dostac zaliczke ,bo tam jest dochod 715 na osoba,
a jak sie pogodzicie to dupa,bo u mnie donosza jak ktos jest razem jak cos pobiera a potem oddaja,takze nie warto
u mnie byla super pogoda a teraz leje,takze stad ten wasz len
a po wizycie u pana brygada przychodzi na winko i piwko i pogaduchy,bo ja musze jutro ogarnac sprawy z rejestracja