reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Carlaa – usuń 8 to przestana się krzywic. Co do kolesia – szkoda nerwow
Agazoja – chciałabym mieć takie doświadczenie za kolkiem.
Elena – zasadzone alimenty i maly dochod.

nic mi sie nie chce dzis:baffled::baffled::baffled:

bedziesz miala, bedziesz.... i to nawet szybciej niz myslisz:-)

ja tez mam dzisiaj lenia - w pizamie caly dzien "chodze":-D

Adilea - mam romans do Ciebie;-) nie mam gornej 4 i wkurza mnie to strasznie bo widac jak sie usmiecham; czy jest jakis w miare niedrogi sposob "naprawienia" tego??;-)

reklama
odwiedzili mnie moi przyjaciele ,bo pan od ogloszenia ma dalej wystawione moje auto i na gieldzie nawet ogloszenia dala a jak ktos dzwoni to mowi ze nie aktulane,zadzwonilma do niego a on do mnie zrobie ci wjazd na chate za to ze poszlas na policje,a ja rob ide wlasnie po raz drugi,wkurzyli sie kolesie i do niego dzis pojada jako kupcy:) nos ku ,,mac jakis koszmar,ale sie dupka nie boje!!!! tylko nie wiem jaki w tym cel,

carla wiem ze musze ale tak dziwnie,tamtym jezdzilam 2 lata a tu nowosc,tak samo mam benzyne i gaz i na szczescia samo sie przelancza ale pamietac musze o laniu:)
nie nawidze tak samo jak ty wypytywania sie o mnie ,ktos nie ma odwagi zapytac wprost tylko sie buja w oblokach,nie denerswuj sie szkoda zdrowia
adilea gratuluje prawka,nie wazne za ktorym ale zdalas,ja zdalam za 4 a jezdzilam szybciej,trafilam 2 razy na tego samego zboczenca i powie,ze i tak zdam chocby nie wiadomo ile razy mnie oblewal,jakas paranoja byla,a potem jak zdalam to mu weszlam pod kola i mowie co z pana za egzaminator skoro chcial mnie przjechac,za stary pan jest i nie widzi,co za fiut,a potem jak wyszla afera w gdansku to sie okazalo ze lapowy bral,palant
dzieki za inf,takze skoro warto to sie zorientuje ale chyab trzeba najpiew wszytskie zabki miec wyleczone
agazoja no tak trzeba sobie radzic
elena tak jak napisaly dziewczyny,lepiej zasadzic alimenty a jak nie placi brac komornika i dostac zaliczke ,bo tam jest dochod 715 na osoba,
a jak sie pogodzicie to dupa,bo u mnie donosza jak ktos jest razem jak cos pobiera a potem oddaja,takze nie warto

u mnie byla super pogoda a teraz leje,takze stad ten wasz len
a po wizycie u pana brygada przychodzi na winko i piwko i pogaduchy,bo ja musze jutro ogarnac sprawy z rejestracja:)

katerinka tak sobie wlasnie siedze i mysle jaki cel ten gosc ma. i wymyslilam tylko jedno. chce odgonic wszytskich kupcow od auta za to, ze Ty mu nie obnizylas i nie sprzedalas. moze nawet liczy, ze koniec koncow do niego zadzwonisz i bedziesz blagac by je kupil jak chcial??
Adilea Ty tu jakis cennik wystaw za porady ortodontyczne ;-)
a ja mam prawko od jakis 3 lat, ale praktycznie wcale nie jezdzilam wiec na dzoen dzisiejszy to pewnie nawet bym ruszyc nie umiala. trza by kiedys cos z tym zrobic bo w sumie fajnie jest moc prowadzoc jakby co :tak:. chociaz swietnym kierowca nie bede nigdy bo jakos nie czuje kierownicy. mam tak jak moja siostra- dobrze prowadzi,ale z wyuczenia.

Agazoja – no można jak najbardziej. Sa rozne sposoby. Można wyrwac przeciwstawnego zęba i zbliżyć pozostale, zrobic implant lub oszlifowac i dopasowac most. Musialabys podejść do specjalisty, pokazac zeby i zapytac co Ci radza bo ja nie widziałam Twojej buzi i nie wiem ile masz tam miejsca itd. Tylko nie do stomatologa bo on wezmie za to mase pieniążków. Lepiej pojsc do pracowni protetycznej. Nikt oficjalnie tego nie powie ale tam zrobia Ci dobrze, tanio i nielegalnie;) Protetycy nie maja uprawnien do pobierania wyciskow i samodzielnej pracy w jamie ustnej. Ale i tak to robia bo tylko w ten sposób mogą wiecej zarobic. Szkoda ze nie mieszkasz bliżej bo sama bym się Toba zajela. No ale bez wyciskow nie jestem w stanie.

Katerinka – ja nie łapie tej sprawy ze sprzedażą samochodu. Jakos nie potrafie ogarnąć jego zachowania. U nas sloneczko. Jutro ma padac

Adilea Ty tu jakis cennik wystaw za porady ortodontyczne ;-)

POPIERAM:-)

niestetty mieszkasz spory kawalek od Wawy a szkoda wielka, bo nawet jakby to bylo 100 km, to bym przyjechala:-) nie wiedzialam,z e mozna do protetyka - dzieki za rade, bo dentysta mi wlasnie jak cene powiedzial, to usiadlam, bo ponad 1000 zl a nawet 1500 zl:szok: - az sie przerazilam, bo to w koncu jeden zab tylko

Witaj Fimke:-) przykre ze musisz dolaczyc do Nas, ale witamy serdecznie moze nappiszesz troszke o sobie-swojej historii??

Wita mamuśki te nowe i te stare :-). Dzień mnie nie było a tu już tyle do nadrobienia.

Czytałam wcześniej że poruszyłyście temat fotelików do samochodów,więc podaje linka,przeczytajcie https://www.babyboom.pl/forum/polec...-dobrych-marek-ostrzezenie-39748/#post5340633 .

AdiLea to ja też mam pytanko odnośnie zębów :-). Czym najlepiej je wybielić?
I jeszcze jedno,wstawiasz nowe zęby,ułamane na przykład? Siostra takowego ma ale u stomatologa to wiadomo jaką kasę chcieli :dry:.

Synuś mój kochany był dziś cały dzień z tatą u niego ,prawie że na wsi.Wieśniak jeden :szok: :-).A ja byłam w szkole a potem przez półtorej godziny byczyłam się sama w domku,luksus normalnie :-). Eks przyznał że ''praca'' przy dziecku wcale nie jest łatwa i się na prawdę zmęczył,wykończony był jak Kubusia przywiózł. A potem pojechał od razu spać do domu :sorry2:.Ubaw miałam :-). A młody grzeczny był nie płakał nawet mu pospał 1,5 h :-).
Heh a teraz uciekam z kumpelką na piwko,młody śpi,babcia przypilnuje :-).

Ale mam doła przez tego K. Po 5 latach związku udaje że mnie nie zna, a MOICH znajomych się pyta o mnie i Nelkę... Dupek jeden!!

Katerinka Ty ciągle masz jakieś przygody, a ten koleś jakiś czub, dobrze że auto zmieniłaś bo by pewnie coś z nim zrobił...
Fimke dołączyć zawsze można, tylko szkoda że na nas nie kończą się samotne mamy...
Agazoja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, to takie posrane że tatuś pojawi się raz na rok a ma same prawa, a Ty obowiązki. A jak coś Ci nie pasuje to Ty jesteś winna, a nie zakichany tatulek!! A Justysię ucałuj proszę, brakuje jej tu, taka panikara była :) Fajnie jakby znów miała internet...
Milkada dobrze że dałaś ten link, poczytałam i zobaczyłam te crash testy- masakra!! Ja już na ten fotelik nie będę żałowała pieniędzy, trochę posłuży i nie będę się tak bała z małą jeździć, bo teraz w tym padziewiu to wolę jej tak nie wozić.

Idę spać, cus będzie jak ten pajac mi się nie przyśni!! Kuźwa ma dziewuchę blisko mnie, siedzi u niej od rana do nocy, nie pracuje, nie uczy się, i już prawie 2 lata czeka aż się dostanie do straży pożarnej... Co za debil, on emerytury prędzej doczeka niż do PSP się dostanie...

reklama
krropelka,adilea ale senk w tym ze ja tego auto juz nie mam,poszlam z kumplem na uklad i mam inne wiec nie wiem o co typowi chodzi,burak *******ony a kumple mu nawtykali ze samotnej matki nie ma ruszac bo jeszcze raz i wcale nie beda rozmawiac:)i napisal esa przepraszam
fimke witaj na forum i napisz cos wiecej,
milkada no kochana to ty masz dobrze
carla a bylabys z nim gdybyd mogla? bo nerw masz dzis caly dzien przez niego,
a co do auta? masz poduszki z przodu > bo ja wozilam malego z przodu a teraz nie moge ... i z tym fotelikiem tez mam dylemat

oczywiscie u szwagierki zjawil sie ex i przywiozl mala przed 22 ,gdzie ona dawno spi,i on wyszedl a ona w ryk ze chciala na noc a tata bedzie pil !!! no zajebis,,,, jaki cyrk odwalila,bo wiadomo zmeczona na amen.i do mnie ze jestem brzydka dla niej......tak mi sie przykro zrobilo ze wyszlam z pokoju i mowie do niej porozmawiamy rano i zadzwonilam do niego,bo normalnie dostalam kurwi,,mowie kur dziecko chowam i nie zasluguje na takie slowa,ty jestes przelotem i co sobie myslisz i tam mu nawtykalam ze az mu sie glupio zrobilo,
i tego sa skutki dziecko jest ze mna a tatus od swieta zadowolony musi dokonczyc impreze...szlak by mnie trafil a taki mialam wieczor spokojny...

Ostatnia edycja:
Do góry