reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Katerinka mam chyba z 6 poduszek, ale z przodu sobie wyłączyłam bo mogę. Nie wiem czy bym z nim była, z tego co widzę to nic a nic się nie zmienił, więc nie. Bo po co wracać do czegoś, od czego się uciekło?? Znalazłam ją na nk razem z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jestem MEGA WQRWIONA!!!!!!!!!!!!!! Idę spać bo normalnie nerw mam jak nie wiem!!

reklama
carla nerw urodzie szkodzi pamietaj:)
byc moze bys nie byla ale emocje biora gore,wiec tylko pozostaje ci na to przymknac oko,hm tylko on by sie tez bez powodu nie interesowal
a masz nasza klase? to daj namiary na priv?
a u mnie podobno odlaczenie stowe,tylko ze mala tez chce i tak mysle ze wtedy bedzie sprawiedliwie jak razem beda z tylu siedziec

DZIEN DOBRY MAMUSIE:))))
wczoraj wieczorem odeszly marli wody i miala na 2 palce rozwarcie ale dzidzia nie chciala wyjsc i nad narem miala cesarek,TAKA POBUDKE TO JA MOGE MIEC CODZIENNIE Z WIADOMOSCIAMI:) dziewczynka 3600 i 56 cm .marla zmeczona bidulka ale szczescliwa,ale ja z wrazenia zapomnialam zapytac jak ma na imie:) powie,ze jestesmy dla niej jak rodzina,az sie milo zrobilo:) super ze jestesmy wszytskie na forum.jak bede cos wiecej wiedziala to napisze milego dzionka

MARLA JESZCZE RAZ GRATULACJE:))))))))))))))))

Katerinka - dzieki za wiesci:-)

Marla - gratulacje; szybkiego powrotu do domku i duuuuuzo zdrowka dla Was:-):-)

Milkada – ja wybielam naladkami. Robie sobie takie silikonowe koszulki na żeby, wkladam tam zel i zakladama na noc przez 2 tygodnie. Wlasnie sobie ostatnio zrobilam i będę testowac nowy zel. Jak będzie zadawalajacy efekt to powiem. Wczesniej wybielalam laserem ale drogie to jak cholera. A te nakladki sama sobie robie wiec tylko za materialy place.
Co do siostry to tego typu rzeczy robi stomatolog.
Fajnie ze ex Ci pomaga

Carlaa – wyluzuj. Co się będziesz przejmowac jakims gnomem ;) Masz extra córeczke a ona musi mieć spokojna i szczesliwa mamusie. I tez chce namiary na nk do Ciebie

Katerinka – biedna coreczka. Dlatego wlasnie ja odebrałam prawa Edowi, żeby mala nie musiala przezywac takich rzeczy. Czasem lepiej nie mieć ojca niż mieć takiego

Marla – gratulacje!

Marla GRATULACJE :-):-):-).

Wracaj do nas szybciutko z maleństwem :-). Zdrówka życzę,i szybkiego dojścia do siebie :-).

AdiLea dzięki za odpowiedz :-),daj znać jak będziesz widziała efekty wybielania,z chęcią też bym się skusiła.Jednak palenie przed ciążą pozostawiło skutki uboczne i ząbki za białe nie są :sorry2:.

A mnie czeka tydzień siedzenia w domu :sorry2:, zrobiłam sobie głęboki piling ziołowy Jadwigi i bużkę mam strasznie czerwoną,jutro się z niej zrobi skorupa a po jutrze zacznie złuszczać się naskórek :sorry2:, a do tego przez tydzień nie mogę jej moczyć,w ogóle myć by nie przerwać procesu złuszczania więc ogólnie ok :dry:. Dobrze że pogoda dziś nie dopisała,deszcz u nas pada więc pogoda na spacer to nie jest :-) . A jutro dobra koleżanka pójdzie z Kubusiem na spacerek :-).

Uciekam sprzątać :-).

http://imageshack.us

Ostatnia edycja:
Milkada - fajnie masz; ja tez myslalam,z eby sobie to zrobic, ale... w czwartek mam sad, wiec... nie chce az tak straszyc; (chociaz - moze to nie taki glupi pomysl;-)) poza tym - nie mialby kto wyjsc z malym na spacer:-( ale przypomnialas mi, aby sobie chociaz peeling zrobic i jakas maske; no i henne; kurcze - juz dwa razy mialam makijaz permanentny i d*** z tego jest; albo musze zaoszczedzic i sprobowac jeszcze raz, ale... w jakims jeszcze bardziej polecanym miejscu albo... meczyc sie z henna co kilka dni:wściekła/y: chociaz... nie powiem - bolaly mnie brwi jak diabli; a myslalam jeszcze moze o ustach albo kreskach gornych, ale..... nie wyobrazam sobie tego bolu - chyba ze mnie uspia;-)
a ja juz dzisiaj poodkurzalam, jeszcze tylko kurze poscieram a wieczorkiem jak mlody zasnie, to podlogi pomyje; moze zdaze tez lazienke umyc i bedzie prawie blysk w domku;-) prawie, bo okna tez by sie przydalo umyc, ale.... az takiej weny nie mam do sprzatania; chyba ze mnie jeszcze bardzej zacznie zzerac stres czwartkowy - to wtedy bede nawet sufit "myc";-)

Carla - ja wiem,z e latwo powiedziec, ze spokojnie, miej go w d***; sama taka madra jestem, ale ... w radzeniu; bo przyznam sie szczerze,z e jak bylam na spotkaniu z ex-em, to..... mialam ochote sie tak do niego przytulic; i teraz caly czas mysle o nim; a moje mysli sa glupie, bo z jednej stroiny jakby tesknota:szok: a z drugiej - zabilabym go za to co raobi Malemu:wściekła/y:

reklama
[/QUOTE] elena tak jak napisaly dziewczyny,lepiej zasadzic alimenty a jak nie placi brac komornika i dostac zaliczke ,bo tam jest dochod 715 na osoba,
a jak sie pogodzicie to dupa,bo u mnie donosza jak ktos jest razem jak cos pobiera a potem oddaja,takze nie warto[/QUOTE]

I tak będzie, że nic z tego. Miałam nadzieję,że jak żyjemy bez ślubu to będzie się należeć. W sumie do grudnia jest czas.

Do góry