HEJJJJJJ!!!!!!! Ja wczoraj z rodzinka bylam na komuni kuzyna
Nikos szalal ze hoho
za to Mama padala z nog i jak wrocilismy to chyba szybciej od Nikosia zasnelam
chociaz nie powiem, bo zabawa byla fajna
Pozniej wrzuce jakies zdjecie
Byla wlasnie Mama exa ...... chciala pogadac ze mna na temat spacerow exa z Nikosiem. Ona wie, ze ja go nie chce mu dawac na spacery, bo raz, ze jest nieodpowiedzialny (gdyby byl, to bysmy byli teraz razem), dwa, ze nie ufam mu. Jednak chciala mnie "ostrzec", ze on jest bardzo msciwy i ze on uwaza, ze to jest tez jego dziecko i mu sie naleza te spacery ...... oczywiscie, ale ze mna ..... nie chce mu dac samego dziecka! On sie w ogole nie staral o spacery z Nikosiem, a nagle jak jego rodzice Malego zabrali na spacer, to i on sie obudzil
Babcia Nikosia ma dobre intencje, wiem, ze chce zeby bylo miedzy mna i exem dobrze .... poza tym cos mowila, ze exowi przestaje sie podobac, ze placi mi 600 zl alimentow ....... umowilismy sie kiedys na taka sume, bo powiedzialam, ze wolalabym alimenty zalatwic przez sad, wtedy mu przyznaja jakies 400 zlotych a ja bede samotna matka, czyli dostane dodatki i wyjdzie na to samo, a on powiedzial, ze woli nie chodzic po sadach, tylko da mi o te 200 zl wiecej ..... a teraz ma problemy?? Poza tym ma problem z tym, ze powiedzialam, ze jak chce isc na spacer z Malym, to moze, ale tez ze mna .... podobno Mamie powiedzial, ze jak nie jestesmy razem to on nie chce ze mna spacerowac ....... a to ja zawinilam? Ja go zostawilam? Nie wiem gdzie lezy jego problem ..... zaczyna mnie nawet na odleglosc leczyc:/ wraca w czwartek, wiec mam nadzieje, ze skonczymy te chore klotnie miedzy mna, jego Mama i nim .... jestesmy dorosli, sami chyba potrafimy ustami ruszac :/
Marla OGROMNE GRATULACJE!!!!!! WRACAJ TU SZYBKO I POKAZUJ SWOJA MALA POCIECHE!!!
Katerinka dziekuje Ci jeszcze raz za podanie potrzebnych dokumentow do MOPSu :*
Agazoja ja tez nie mam czworki
a dokladnie prawej-gornej
Srednio to wyglada podczas usmiechania sie co? Chociaz mojego kuzyna zona nie ma chyba 4 pierwszych zebow :/ nigdy nie widzialam jej usmiechnietej, ale wczoraj zauwazylam czarna dziure ;-)
Milkada ja jestem wlasnie na etapie wybierania fotelika samochodowego ..... chce kupic taki do 36 kg od razu, ale zeby byl bezpieczny i dobrze gdyby byl tani
Jednak jak czytam, to co jeden to gorszy :/ juz sama nie wiem na co patrzec
Musze sie pochwalic, ze Nikos sam dzis stanal przy komodzie
Nie wiem komu mialam jeszcze odpisac, ale jak cos to napisze pozniej razem z wklejeniem zdjec
Ide bo Nikos sie wkurza, ze musi sie bawic w lozeczku hehe :*