a ja poszlam dzisiaj do prawnika do mopsu ,zdazylam przekroczyc prog i czytam esa od wspanialego ex,, spróbuj to zrobic a sie z toba solidnie policze" hm chyba sie domyslil ze ide do prawnika i sobie mysle w mam cie w dupie ale juz nerw dostalam bo gdzies patalach musial byc skoro wiedzial,no to zajelam sobie kolejke i jakis brudas ale jak smierdzil mowi ja wchodze na minutke,a ja o nie prosze pana ja jestem z maly dzieckim i tez czekam a on do mnie a ty bogata lalo po co tutaj,byscie mnie widzialy dostalam takiej piany i mowie do niego ,,nie ja jestem matka ktora walczy wlasnie pzrez takich patalachow ja pan kurw,,mac i nie jestem bogata ,tyko zadbana i w przeciwienstiw do pana wiem co to woda i perfum a nie zebrze z opieki bo takim jak ja nie daja,a nie stac mnie na prawnika," facet sie zmieszal i wyszedl.
weszlam do tego prawnika,pozew mialam dobrze napisany tylko mowie mu ze nie mam adresu a on mi ale moze isc pani do komornika i dostanie pani ,bo mam pani wglad,a ja mu tak ale jak pan widzi wszedzie z malym i tak nie halo,chwycil za sluchawke i zadzwonil do funduszu i ustalil mi adres tatusia.normalnie bylam w szoku,podziekowalam i wyszlam,bylam na spacerze,i od 17 do 22,30 z przerwami przepisywalam pozew i kopie,i ja mu pokaze,jak przeczyta to dostanie zawalu a w sadzie bedzie bojowo ale za to co zrobil malej i moje auto nie daruje cwelowi!!!!!!!
asuzanna powiem ci ze ja tez jakos nie mam ochoty na jakis zwiazek,bo bym chyba oszalala z jeszcze jednym ,a ty daj koniecznie znac jak u ciebie po rozprawie
adka ja wszedzie z malym ide i jak jest glodny kubus to cyca wystawiam i koniec,i tak albo wozek albo fotelik,i po kazdje wyprawie mam dosc ale co mam zrobic,
a twoj ex no coz jak kazdej z nas,tylko glupie slowa ***** warte
charlene no to trafilam,nie jest to dluga przypadlosc ale strasznie smierdzaca ze tak to nazwe i meczaca i faktycznie ciuchy w pralce
zz ciuszkam ja mam to samo,jak nie raz przebieram i wrzucam do prania to zas pusto .a swoja droga juz mam dosc tego ciaglego prania,ukladania i tak w kolko,mowie wam -zajoba mozna dostac
a urodzinki kinder bale sa boskie
carla kazdy moze miec gorszy dzien ale co to za kolezanka ja nie moge,ja bym juz takiej okontakt nie prosila,wypada odpisac nawet jak ma sie zly chumor albo jakis glupi powod
marla mit o dzien leci nie samowicie a juz wogole zaczelam od poniedzialiku rozprawa i tak o zawsze cos,a ty odpoczywaj poki jeszcze mozesz