Ja tez mialam x-landera i rzeczywiscie gondola malutka...Ale jak wybieralam to po prostu podobal mi sie..hmm...wizualnie Zreszta moja potworzyca w wieku 4 miesiecy przesiadla sie na spacerowke,bo juz chciala siedziec. Ale roznie bywa...Ze swojej strony moge dodac tylko zebyscie wybieraly wozek, ktory jest lekki- x-lander jak dla mnie za ciezki, niedlugo kupimy nowa spacerowke - malutka i skladana. Z zalet za to moge dodac latwosc przekladania gondoli na spacerowke - bardzo nam sie przydalo w okresie przejsciowym,kiedy na krotkie spacerki jezdzila w spacerowce,a na dluzsze wyprawy w gondoli.
Agazoja cudownie jest jak ktos przyjezdza pomoc...Ostatnio byla u mnie kuzynka i juz daaawno tak sie nie wyspalam Ale szkoda,ze chorobsko. Napisz co jeszcze planujesz na roczek dla szkraba? Ja wlasnie rozpoczynam etap planowania i jestem ciekawa wszelkich pomyslow.
I powiedz jak juz wyprobujesz e-papierosa...Moze sama sie zastanowie Bo po ciazy niestety, niestety...wrocilo
Agazoja cudownie jest jak ktos przyjezdza pomoc...Ostatnio byla u mnie kuzynka i juz daaawno tak sie nie wyspalam Ale szkoda,ze chorobsko. Napisz co jeszcze planujesz na roczek dla szkraba? Ja wlasnie rozpoczynam etap planowania i jestem ciekawa wszelkich pomyslow.
I powiedz jak juz wyprobujesz e-papierosa...Moze sama sie zastanowie Bo po ciazy niestety, niestety...wrocilo