Hej Dziewczyny, wczoraj padalam na ryj a dzis obudzilam sie o 9 z Nikosiem i leb mi rozwala
Bylam juz z Nikim na spacerze i co sie okazuje, moj wozek chyba nie dlugo mi posluzy juz
Nikos jest tak dlugi, ze prawie sie nie miesci juz w glebokim :/ a spacerowke chcialam inna kupic, ale chyba nie po 3 miesiacach ?
poza tym to szukam jakiejs ladnej spacerowki i znalezc nie moge :/ chce taka z 3 kolami i zeby sie skladala jak spacerowka, ale ciezko taka znalezc, oczywiscie za rozsadne pieniadze ;-)
Agazoja sliczny Maksio byl
teraz tez jest, ale wtedy taki malutki, super
Justysia dlaczego sie boisz zobaczyc kolege po spiaczce? Mysle, ze nie ma nic piekniejszego niz zobaczyc znajomych w tej chwili
Sama Nie jestes juz sama, w Twoim brzusiu mieszka ktos kto bardzo Cie kocha i potrzebuje
Ty kretynem sie nie przejmuj, bardzo dobrze go okreslilas "meska dziwka" i na tym przystanmy ;-)
Przyszla Mama moze Twoja rodzina boi sie, o Twoja(Wasza) przyslosc ? Moze boja sie, ze bedzie Wam bardzo ciezko, a moze chca Cie zmusic do powrotu do ex, moi rodzice na poczatku ciagle mojego ex bronili, chociaz na oczy go nie widzieli :/ sorry widzieli go przez 5 minut :/ ciagle powtarzali, ze pewnie jest mlody i to go przeroslo, moze uciekl ze strachu..... ja tez sie balam, balam sie bardzo dlugo, ale w koncu przestalam sie bac, a co by bylo gdybym ja uciekla? Nie byloby Nikosia, nie byloby tych pieknych chwil jakie teraz u jego boku przezywam, nie byloby szczescia, radosci, byloby za to rozczarowanie sama soba, rozpacz i gleboka nienawisc do sytuacji do jakiej doprowadzilam, teraz jestem szczesliwa, nie wyobrazam sobie zecia bez Nikosia, a juz tym bardziej powrotu do ex. Ciesze sie, ze tak sie stalo, tak samo jak z tego, ze moi rodzice w koncu zrozumieli, ze to nie moja wina, ze ten palant najpierw mnie zdradzal a pozniej odszedl ;/ Wiem, ze to boli, kiedy najlblizszi Ci ludzie sa "przeciwko" Tobie, ale musisz dac im troche czasu, musza sie pogodzic z ta sytuacja, przeciez to nie oni zostali sami nie ?
Katerinka wyczuwam porod w powietrzu ;-)ta biegunka, ostatnio uplawy, fiu fiu ... czekam czekam
Milkada fajnie ze wpadlas
Kubus sliczny, a jaki duzo
Twoj ex pokrywa wszystkie koszty chrztu ???
moj ex nawet nie mysli, zeby kupic prezent :/