Witam Mamuski! Przepraszam, ze nie odniose sie do wszystkich wypowiedzi, ale jestem tak zmeczona dzis, ze juz mi rece odmawiaja posluszenstwa, prawie caly dzien sprzatalam, zrobilam sobie przerwe na spacer z Nikosiem i przy okazji zakupy.
Anowi ja siare pierwszy raz zauwazylam jakos moze w 20 tygodniu ciazy hmmm nie to bylo jeszcze wczesniej, nie pamietam od kiedy powinna ona sie pojawic, wiem, ze ja ja duzo wczesniej zauwazylam, ale to dlatego, ze pamietalam po pierwszej ciazy o takim zjawisku i sama przycisnelam zeby zobaczyc czy to juz
no niby byla kropelka moze 2, ale az do porodu juz tego nie zobaczylam, dopiero po porodzie jak mi dali Malego do cyca to zaczelo leciec jak z kranu
wiec niczym sie nie przejmuj
Bezsenna heh mi sie nigdy nie zdarzylo na dworze oczywiscie, zebym miala plame, ale w domu, bardzo czesto
gdzies czytalam, ze jak karmisz np prawa piersia a pokarm wylatuje lewa, znaczy, ze dziecko jest dobrze przystawione, ale ile w tym prawdy to nie wiem
Ja mam jeszcze pokarm takze moglabym karmic mojego szkraba
a z tym becikowym to dziwne, u mnie w Gda trzeba tylko podpisac taka klauzule, ze ani ja ani nikt inny nie pobral jeszcze becikowego i to wszystko, a dopiero teraz skladasz? Ja moglam zlozyc bez peselu, pozniej po odebraniu mialam tylko przeslac poczta do nich :/ Do becikowego nie potrzebujesz alimentow, przeciez to dostaje kazda Matka, niezaleznie od zarobkow .... Mnie babka zapytala tez czy jestem z ojcem dziecka, powiedzialam, ze nie i dala mi wlasnie ta klauzule do podpisania :/ mnie "Na Wspolnej" juz troche nudzi, szczegolnie z ta konieczna wstawka "PO PRZERWIE" no a po reklamach to co przed reklamami pokazalai :/
Katerinka moze to juz tuz tuz?
czekam na radosna nowine o wyjezdzie do szpitala :-)
Adka Boze co Ty sie masz z tym facetem :/ wydaje mi sie ze nawet jesli bedziesz bardzo chciala, a on ciagle bedzie do Ciebie dzwonil z innego numeru, czy wysylal sms-y typu"kochasz mnie?" to podejrzewam, ze nie latwo Ci bedzie sie z nim rozstac. Po takich "przezyciach" najwazniejszy jest spokoj, na Twoim miejscu zmienilabym nr telefonu, a nowy rozdala tylko zaufanym znajomym. Z pewnoscia denerwuja Cie wyzwiska kierowane w Twoja strone, od kogos kogo jeszcze nie tak dawno przeciez kochalas :/ ehhh szkoda slow na takich facetow
Mam dla Was ciekawy dialog :
http://www.sfora.pl/Karmienie-piersiajest-przereklamowane-a9308 . Lece sie wykapac w koncu i spac, bo nie wyobrazam sobie siebie za godzine
Milej nocki Mamusie i Dzieciaczki! :*