Anowi 82 ciagle mysle jak dotrzec do tego caritasu ,a powiedz mi o co tam sie Ciebie pytali???BO jak coś odwale a pójdę nie do takiej osoby co trzeba to mnie wysmieją
Może i lepiej ze ex sie nie odzywa wiem ze nas ma w du,,,,,,,,,,,,Tylko podłe jest to co sie dzieje z maluszkiem (strata)on się nie intersuje !Ale no dobra on jest wygraną ja jestem przegrana ,może los się kiedyś do nas umiechnie oby !
ta opieka społeczna to oni wogóle mają w d,,,,,,ze ktoś potrzebuje pomocy ,dadzą 150 zł i mam za to życ smieszne !Chyba znowu przejdę się do kiedrowniczki bo ta pracownica opieki do ,,,,,,,,lepiej nie dokanczac !
Sama samotna córeczka jak cukiereczek
A malutka łucja jaka fajna
smieszne dzieciaczki i słodkie wszytkie
Mam nadzieje ze skoro po urodzeniu dziecka wam sie swiat zmienił a czy mi sie zmieni????
BYłam dziś u ginekologa noi te upławy są spowodowane zanikaniem pęcherzyka drugiego maluszka ,tzw się oszyszcza na zewnątrz każdy ból,krwawienie mam spadac do lekaza (dzwonic)
Mam życ w spokoju ,leżec ,naprzepisywał mi leków za 50 zł plus autobus plus zakupy i połowe kasy nie ma
A co dalej mam robic ????Przedwczoraj miałam skurcze przez pare minut bo nie wolno mi chodzic Ja tylko leze ,jem i tyje bardzo szybko kg w tydz a czym ja zakącze ciaże?????pewnie 100kg
((aż sie boje
Czekam w tej przychodni na lekaza po drugiej stronie jest lekaz rodziny ,jedna mama prowadziła synka ponad rocznego wiecie jak mi się przykro zrobiło????Ze taki szkrab będzie chodził kiedyś ze mną za rączkę ,zaczełam ryczec ale się powtrzymałam
))Fajnie było popatrzec na takiego aniołka fajniusi
Obym mojego donosiła całego i zdrowego
Mam się nie masowac po brzuchuu ,nie drapac ,i nosic ciasnych spodni A czasem tak mnie swędzi brzuch ze muszę ,lub łaskocze
Czekałam na autobus na przystanku i widziałam podobny samochód do ex ale się nie patrzyłam kto tam siedzi bo mnie nie intresowało ,stałam dumna jakby mi ptak w kieszen narobił
Noi wizytę mam za 2 tyg
wiem często ale wiecie pęcherzyk wolno zanika i lekaz mósi widziec co sie dzieje
Tak trzeba życ nadzieja!od wczoraj jak przypominam sobie o ex to odrazu staram sie nie myslec !mysle o nim jak o potworze i mi przechodzi wtedy !