reklama
katerinka111
Fanka BB :)
asuzanna no mam nadzieje ze u mnie sie da,i chce taka zeby normlanie zyc a nie chodzic z 2 tyg okresem znam przypadki i takie.a zawsze to juz jakas pewnosc, zeby z kolejnym kretynem sie nic sie nie stalo przypadkiem a potem sobie radz no i nie wiem ile ja bez se... wytrzymam:-) no jestesmy ludzmi w koncu,a jak slysze kolezanki ktore narzekaja na swoich mezow ze maja za malo to jak bym jej kopa strzelila to by leciala dalej jak widzi
krropelka NO KOCHANA rosnie ci facet ))))i robi sie samodzielny super
a co do zabkow? mojej corci robia sie czarne dziurki ale ona jest przerazona ta wizja pojscia tam,boze bedzie plakac na cale miasto.maja jakas lzejsza forme dla dzieci,???ja to jakos zniose ale ona bidulka nie bardzo chyba.
krropelka NO KOCHANA rosnie ci facet ))))i robi sie samodzielny super
a co do zabkow? mojej corci robia sie czarne dziurki ale ona jest przerazona ta wizja pojscia tam,boze bedzie plakac na cale miasto.maja jakas lzejsza forme dla dzieci,???ja to jakos zniose ale ona bidulka nie bardzo chyba.
Ostatnia edycja:
asuzana
katerinka ja sie z dentystą bardzo zfrajerowałam jeśli chodzi o starszą córcię. Podobno do 6 lat jak się idzie z dzieckiem do kontroli to dentysta na kase chorych robi lakowanie 4 zębów tych ostatnich u dziecka. A że ja się spóźniłam własnie przez panikowanie mojej córy to musialam za każdego zeba zapłacić prywatnie po 40 zł. Wyniosło mnie to kupe kasy więc przekonaj swoją córeczkę do wizyty bo też przegapisz :-) byłam u takiej mlodej dentystki i miała super podejście do dzieci więc moja młoda zadowolona. Trudno było ją przekonać ale jakoś się udało.
KRROPELKA Fifek siuperancki :-) taki menas z niego aż miło poptrzeć :-)
krropelka moj maly to jest najbardziej "zmaterializowany" jak mnie bombarduje kopniakami:-) ale rzeczywiscie teraz bardziej mysle o nim jak o osobie, jest bardziej rzeczywisty... Bardzo chcialam synka wiec to byla podwojnie piekna chwila
abundzu
asuzana, katerinka ja z Adaśkiem już pare razy robiłam pochody z dentystą i go zabierałam jak sama szłam. Nie naciskałam jakoś specjalnie, pojeździł sobie na fotelu w góre w dół, popatrzył jak mi dentystka wierciła troche i był nawet zaciekawiony (sadysta!). Ale ostatnio jak otworzył buzie to mi się wydawało że widziałam 2 malutkie czarne kropeczki, następnego dnia widziałam tylko jedną a teraz nie widze wcale więc zapisałam malucha na 23 października bo dopiero wtedy się dopchałam na termin w ramach nfz placówka sie nazywa juniordent wiec zobaczymy jak bedzie mam nadzieje że dobrze ;-) ja słyszałam że w niektórych prodziecięcych placówkach jak dziciakom dają plomby to mogą sobie wybrać ich kolory takie cuda ja bym sobie z przyjemnością walnęła niebieską albo żółtą hehehe
a propos spiralek i tak dalej. to ja w poniedziałek odstawiłam tabletki i normalnie teraz mnie tak nosi że mogłabym sie jak króliczek. ;-).. a zamiast tego musze czytać o ciężkich pierwiastkach Chociaż i tak aspirantowi powiedziałam ,że do ślubu to teraz sobie już musi czekać. Jak nie chciał placic za pigułki i inne związane koszty to niech sie chłopak
męczy
a propos spiralek i tak dalej. to ja w poniedziałek odstawiłam tabletki i normalnie teraz mnie tak nosi że mogłabym sie jak króliczek. ;-).. a zamiast tego musze czytać o ciężkich pierwiastkach Chociaż i tak aspirantowi powiedziałam ,że do ślubu to teraz sobie już musi czekać. Jak nie chciał placic za pigułki i inne związane koszty to niech sie chłopak
męczy
Ostatnia edycja:
KRROPELKA
abundzu obys Ty sama sie nie zameczyla przy tym ja tam tez mysle w przyszlosci o spiralce. zalozywszy, ze w ogole jakies zabezpoeczenie bedzie mi kiedys potrzebne... nie zeby mi sie nie chcialo.. bo wrecz przeciwnie, ale nie wiem kiedy jakiegos samca wpuszcze do mojego lozka... a na dziecko wiecej tez sie nie dam namowic. nie przezylabym drugiej takiej ciazy...
Justysia1989
Justysia1989
Witam :-)
Anowi 82 dziękuje poczytałam Mnie by intresowało kurs na sekrestarkę mósiałabym sie dopytac Dzięki za te linki i za pomoc
Wyczytałam ze caritas nie jest codziennie otwartyszkoda są godz wyznaczone aż sie boje ich prosic ,ale przynajmniej spróbuje tzw wstydze
Leże prawie ciągle ,bo ile to można lezec ,nudy i faszeruję się tabletkami
PIsałyscie o tym zabezpieczeniu ,ja wam powiem ze chyba już nie dam sie dotkąć żadnego facetowi POprostu strach bo czasem te zabezpieczenia zawodzą I jak by mnie kolejny zostawił nie wytrzymałabym tego poraz drugiTak więc trzeba uważc z kim się zadaję ,jednemu zaufałam i się pomyliłam
Wiecie wydzwania do mnie czasem mama takiego chłopaka z którym byłam z 3 lata temu ,ja go zostawiłam bo mósiałam I był zdrowym chłopakiem ,żywym ,złego słowa nie powiedział o swoich rodzicach ,pomagał im i wogóle od roku bym w spiączce bardzo szkoda mi go jest ,teraz prawie normalnie funkcjonuje ,ale został mu wózek ,i rodzicę muszą przy nim chodzic jak przy niemowalku to wiecie o co chodzi i jego mama mnie zapraszała do nich Zebym ich odwiedziała ,ale ja nie pojadę raczej nie daletgo ze nie intersuje mnie jego choroba bo ja jestem wrazliwą osobą tylko ja boję się go spotkac bo leipiej nie widziec go jak on teraz wygląda a po drugie moja ciąza na to może zle wpłynać więc zrezygnuje ,moze kiedyś wyleczy się i sam mnie odwiedzi z rodzicami !Niech zostanie tak jak jest
Bardzo często swędzi mnie brzuch od czego to może byc?????nie wolno mi drapaca czasem jest to nie do zniesienia
Anowi 82 dziękuje poczytałam Mnie by intresowało kurs na sekrestarkę mósiałabym sie dopytac Dzięki za te linki i za pomoc
Wyczytałam ze caritas nie jest codziennie otwartyszkoda są godz wyznaczone aż sie boje ich prosic ,ale przynajmniej spróbuje tzw wstydze
Leże prawie ciągle ,bo ile to można lezec ,nudy i faszeruję się tabletkami
PIsałyscie o tym zabezpieczeniu ,ja wam powiem ze chyba już nie dam sie dotkąć żadnego facetowi POprostu strach bo czasem te zabezpieczenia zawodzą I jak by mnie kolejny zostawił nie wytrzymałabym tego poraz drugiTak więc trzeba uważc z kim się zadaję ,jednemu zaufałam i się pomyliłam
Wiecie wydzwania do mnie czasem mama takiego chłopaka z którym byłam z 3 lata temu ,ja go zostawiłam bo mósiałam I był zdrowym chłopakiem ,żywym ,złego słowa nie powiedział o swoich rodzicach ,pomagał im i wogóle od roku bym w spiączce bardzo szkoda mi go jest ,teraz prawie normalnie funkcjonuje ,ale został mu wózek ,i rodzicę muszą przy nim chodzic jak przy niemowalku to wiecie o co chodzi i jego mama mnie zapraszała do nich Zebym ich odwiedziała ,ale ja nie pojadę raczej nie daletgo ze nie intersuje mnie jego choroba bo ja jestem wrazliwą osobą tylko ja boję się go spotkac bo leipiej nie widziec go jak on teraz wygląda a po drugie moja ciąza na to może zle wpłynać więc zrezygnuje ,moze kiedyś wyleczy się i sam mnie odwiedzi z rodzicami !Niech zostanie tak jak jest
Bardzo często swędzi mnie brzuch od czego to może byc?????nie wolno mi drapaca czasem jest to nie do zniesienia
reklama
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
KRROPELKA dziękuję no włoski to ma śmieszne bo tak dziwnie jej odstają ;D
Ty też masz ślicznego syneczka) duży chłopczyk z niego
Ty też masz ślicznego syneczka) duży chłopczyk z niego
Podziel się: