czesc dziewczyny ja mialam dzisiaj dzien bólowy ale dalam rade,bylam tez troche na placu zabaw z moja corcia i mielismy po zabawie pogawedke na temat tatusia ktory wrocil
krropelka grunt to miec jakis plan
ja juz tez mam i mam nadzieje ze sie uda, a z facetem to szczere slowa
innesiita to jak moje bole brzucha przechodzace w uda,dla mnie jak skurcze przy okazji,a lekarz ze tak juz bedzie bo macica sie kurczy
gratuluje optymizmu na kolejne dziecko i ze tego nie przekreslasz:-).ja po porodzie jak dojde do siebie bede spiralke zakladac jak bede mogla miec bo juz dzieci nie planuje chocby nie wiadomo jak kochany facet mial sie znalezc.zreszta moje dwa skarby to juz caly swiat
bezsenna ja to pierwsze becikowe dostane odrazu a oto drugie mam sie starac jak dostane nowa umowe czyli w styczniu bo utraca mi moj dochod,i u mnie tez wymagaja zaswiadczenia o dochodach moje i ojca,akt urodz, i dochody ewentualnie.ale na co ty czekasz ,idz za wczasu:-)
a co do wyjscia popieram ,ale zobaczysz ze bedziesz tesknic za malym, ale z czasem nauczysz sie sama wychodzic bez wurzutow sumienia i tesknienia
kazdemu sie nalezy
magda Łucja uroda po mamusi oczywiscie a jakie ma oczka sliczne
abundzu ja tez czekam na zaliczke ale oni maja czas,im sie nie spieszy,
co do placu zabaw ja robilam to samo z mala,oczywiscie z brzusiem jest to ograniczone,co do robienia porzadku na placu zabaw jestem pierwsza i takie babcie sa boskie do obledu,tzreba bylo ja opier,,, na calego i niech spada, mogla ze swoja du,tez usiasc a nie problem robic,ty robisz dziecku frajde tak a nie, a u mnie jest tak dzieci broja i wtedy leci po matke a ta z pyskiem,a ja wtedy tak trzeba sie dzieckiem interesowac a nie tylko z dupa siedziec przed tv itp itd.i jest jazda.
samasamotna jaka pilulka,spij ile mozesz,moze nie zawsze tak slodko byc
anowi ten dochod utracony to cos takiego ,ja dam ci na moim przykladzie,oni rozliczali mnie za 2007 rok i wtedy pobieralam rente przez caly rok wiec dochod byl duzy,ale teraz jak bym nie dala zaswiad,ze tej renty,ktorej teraz nie mam policzyli by mi dalej do dochodu,wiec oni to zliczaja,ty piszesz prosbe o utracenie tego dochodu i on po miesiacu czasu tak jak by zanikal i juz go nie licza,weim ze to glupie ale tak jest,tak samo teraz po macierzysnkim jak dostane nowa umowe umoza mi dochoc z pracy za 2008 ale musze miec do tego podstawe,wiec jak widzisz sama papierologia w polsce i tyle,
a co do pomocy to nedza z nedza, fakt ze od listopada chyba rodzinne ma byc wieksze i ja na dwojke dostalabym juz 150 zl .a to juz cos,ale czekam na utrate wlasnie tych wszystkich zasranych dochodow i tak samo bedzie z wychowawczym.paranoja
sama100 niech prochy na glowe wezmie
ale sie rozpisalam ale jest nas tyle ze kazdemu cos odpisac i sie nazbiera
)pozdr