reklama
katerinka111
Fanka BB :)
gjoasia ja tez mialam ostanio sen,ze maly juz byl ale na lozku siedzial pierwszy ex!
az sie obudzilam cala mokra.
to jest to az strach cos zaczynac bo najbardziej potem dzieci cierpia
ja tez narazie uciekam bo malemu sie pozycja siedziaca nie podoba.to do potem
az sie obudzilam cala mokra.
to jest to az strach cos zaczynac bo najbardziej potem dzieci cierpia
ja tez narazie uciekam bo malemu sie pozycja siedziaca nie podoba.to do potem
Ostatnia edycja:
katerinka111
ide sobie troche polezec i tv poogladac,maly nie lubi jak siedze za dlugo i sie wygina na celego w brzuszku bede potem ania.ty tez odpocznij troche
samasamotna
hej dziewczyny)
ja sobie dopiero wstalam zjadlam sniadanko wzielam lekarstwa i moglam siasc na kompa upał niesamowity u mnie ..ehh ale obiecalam siostrze ze przyjde wiec jakos ede musiala sie wybrac . dobrze ze chociaz wiaterek jest troche)))
kitta -ciesze sie z Twojej decyzji napewno dasz sobie rade dzielna kobietka z ciebie
aa i dostalam wiadomosc od bezsennej ok 1 godziny ze rodzi) ale od tego czasu cisza wiec niewiem..mam nadzieje ze juz jest z Kubulkiem)))
ale macie tempo poszlam wczoraj o polnocy a teraz mialam juz 4 strony do czytania niezle;D
ja sobie dopiero wstalam zjadlam sniadanko wzielam lekarstwa i moglam siasc na kompa upał niesamowity u mnie ..ehh ale obiecalam siostrze ze przyjde wiec jakos ede musiala sie wybrac . dobrze ze chociaz wiaterek jest troche)))
kitta -ciesze sie z Twojej decyzji napewno dasz sobie rade dzielna kobietka z ciebie
aa i dostalam wiadomosc od bezsennej ok 1 godziny ze rodzi) ale od tego czasu cisza wiec niewiem..mam nadzieje ze juz jest z Kubulkiem)))
ale macie tempo poszlam wczoraj o polnocy a teraz mialam juz 4 strony do czytania niezle;D
samasamotna
widze ze nikogo nie ma juz.. najwiecej piszecie jak mnie nie ma
anowi82
samasamotna jestes jeszcze czy juz do siostry sie wybralas?
reklama
samasamotna
jeszcze jestem chwile)) jak tam samopoczcie anowi?
Podziel się: