reklama
abundzu
Fanka BB :)
witajcie dziewczęta po krótkiej przerwie
Panegiryka, młoda1, bezsenna... oczywiście ode mnie i Smoka wielkie gratulacje :-)
młoda1 Kubulek bezsennej ważył 4150 przestawiła się czwórka z jedynką
krropelka, pamiętasz o filmiku dla mnie?
a u mnie siako tako.
Panegiryka, młoda1, bezsenna... oczywiście ode mnie i Smoka wielkie gratulacje :-)
młoda1 Kubulek bezsennej ważył 4150 przestawiła się czwórka z jedynką
krropelka, pamiętasz o filmiku dla mnie?
a u mnie siako tako.
katerinka111
u mnie upal na calego
BEZSENNA GRATULACJE faktycznie jak 4150 to duzy chlopak :-):-):-) idobrze w koncu sie doczekala,
BEZSENNA GRATULACJE faktycznie jak 4150 to duzy chlopak :-):-):-) idobrze w koncu sie doczekala,
Ostatnia edycja:
witajcie
bylam u lekarza no i jest w miare odbrze, ale bywalo lepiej
maly jest juz ogromny jak na swoj wiek, wazy 1345 i jest w gornej granicy. ulozony jest totslnie posladkowo, ale lekarz stwierdzil, ze ma jeszcze czas aby sie przekrecic. kazal sie nastawic, ze Macius bedzie z tych duzych dzieci i porod sam moze nastapic wczesniej no i nie wiadomo czy cesarka sie nie skonczy:-(.
wyniki tez gorsze bo musze brac zelazo bo jak stwerdzil gin dramatycznie spadlo, ale szyjka jest zamknieta i ladna, wiec nie musze jakos szczegolnie uwazac.
Co do ruchow to sa slabo wyczuwalne od wczoraj i jak sie to nie zmieni to w niedziele czeka mnie pobyt w szpitalu i jakies testy (nie dopytalam sie o co chodzi, moze ktoras z Was wie co mial na mysli?)
BEZSENNA GRATULACJE, W KOŃCU JESTEŚCIE RAZEM!!!!!
JESTEŚ BARDZO DZIELNA KOBIETA
bylam u lekarza no i jest w miare odbrze, ale bywalo lepiej
maly jest juz ogromny jak na swoj wiek, wazy 1345 i jest w gornej granicy. ulozony jest totslnie posladkowo, ale lekarz stwierdzil, ze ma jeszcze czas aby sie przekrecic. kazal sie nastawic, ze Macius bedzie z tych duzych dzieci i porod sam moze nastapic wczesniej no i nie wiadomo czy cesarka sie nie skonczy:-(.
wyniki tez gorsze bo musze brac zelazo bo jak stwerdzil gin dramatycznie spadlo, ale szyjka jest zamknieta i ladna, wiec nie musze jakos szczegolnie uwazac.
Co do ruchow to sa slabo wyczuwalne od wczoraj i jak sie to nie zmieni to w niedziele czeka mnie pobyt w szpitalu i jakies testy (nie dopytalam sie o co chodzi, moze ktoras z Was wie co mial na mysli?)
BEZSENNA GRATULACJE, W KOŃCU JESTEŚCIE RAZEM!!!!!
JESTEŚ BARDZO DZIELNA KOBIETA
katerinka111
a to faktycznie bedzie duzy,nie mam pojecia o jakich testach mowil lekarz,moze ma malo miejsca i stad sie mniej rusza,moj sie przekrecil jak lekarz stwierdzil za malo miejsca mial,obys doczekala konca w terminie i wszystko bylo dobrze,
no wlasnie katerinka mam jakies mieszane uczucia. bardzo dokladnie badal glowke malego, wspomnial pod nosem tez o torbieli w mozgu, ale pozniej zapewnial, ze wszystko jest ok. Jak wspomnialam o tych ruchach, ze maly jest psokojniejszy to od razu powiedzial o szpitalu i kazal byc w kontakcie telefonicznym. Dziwne bo wczesniej jak mu marudzilam, ze mam jakies chore wizje to mnie uspokajal, a teraz mam wrazenie, ze staral sie byc ostrozny w tym co mowi
katerinka111
moj maly jest o polowe mniejszy chyba wynika.mysle ze jak by sie cos dzialo powazengo to by zaraz zadzialal.a robil ci takie 4d ze wpomnial o torbieli,? jeny nie martw sie na zapas,tu stres nie pomoze a tylko ci zaszkodzi,mi lekarz tez mowil ze ruchy sa najwazniejsze i ich brak przez caly dzien jest jakims sygnalem,
a ja sie nie ruszylma dzisiaj z domu,poczytalam na necie troche/i jakas taka przybita jestem,chcialabym juz urodzic,a to jeszcze tye czasu
a ja sie nie ruszylma dzisiaj z domu,poczytalam na necie troche/i jakas taka przybita jestem,chcialabym juz urodzic,a to jeszcze tye czasu
Ostatnia edycja:
kurcze moj Maciek to jakis gigant, nie wiem dlaczego, bo ani ja ani ex nie jestesmy jacys wielcy, mam nadzieje, ze zwolni swoje tepo tycia bo przeciez sie wykoncze)
lekarz mi opowiadal, ze wczoraj u nas w szpitalu urodzil sie dzidzius w 26tyg. Wazy niecale 500gr, wiec jest totalnie ponizej skali i dzidzia zyje!!! Normalnie szok. Jak zapytalam sie o powod tak wczesnego porodu, to stwierdzil, ze najnormalniej w swiecie babeczce wody odeszly i zaczela sie akcja porodowa...
co do 4d to dzis nie robil, przestrzen wskazujaca na torbiel byl aswietnie widoczna na zwyklym usg
lekarz mi opowiadal, ze wczoraj u nas w szpitalu urodzil sie dzidzius w 26tyg. Wazy niecale 500gr, wiec jest totalnie ponizej skali i dzidzia zyje!!! Normalnie szok. Jak zapytalam sie o powod tak wczesnego porodu, to stwierdzil, ze najnormalniej w swiecie babeczce wody odeszly i zaczela sie akcja porodowa...
co do 4d to dzis nie robil, przestrzen wskazujaca na torbiel byl aswietnie widoczna na zwyklym usg
Ostatnia edycja:
reklama
katerinka111
a o tych problemach watrobowych i jak to po porodzie wyglada,,dobrze ze mam lekarza na ktorego moge liczycm
no u mnie upal nieziemski i jest jakos do du..!wiesz moja nie doszla szwag.urodzila wczesniaka w 7 miesiacu i mimo stanu krytycznego maly tez przezyl,teraz maja taka aparature ze nawet najmnijesze dzieci sie rodza i jest ok,ale wiadomo jaka to meka dla dziecka i rodzicow,ja nikomu nie zycze i mam nadzieje ze my wszytkie doczekamy swoich tygodni
ale jutro sie ruszam najpierw rano na zakupy z kolezanka a potem na wies jade z mala pooddychac wiejskim powietrzem bo w domu jednak czarne mysli przechodza
no u mnie upal nieziemski i jest jakos do du..!wiesz moja nie doszla szwag.urodzila wczesniaka w 7 miesiacu i mimo stanu krytycznego maly tez przezyl,teraz maja taka aparature ze nawet najmnijesze dzieci sie rodza i jest ok,ale wiadomo jaka to meka dla dziecka i rodzicow,ja nikomu nie zycze i mam nadzieje ze my wszytkie doczekamy swoich tygodni
ale jutro sie ruszam najpierw rano na zakupy z kolezanka a potem na wies jade z mala pooddychac wiejskim powietrzem bo w domu jednak czarne mysli przechodza
Ostatnia edycja:
Podziel się: