taki byl plan jak bylam z ec, al eteraz rodze u siebie z moim lekarzem, tu mam rodzinke, siostra i przyjaciolka maja isc ze mna, wiec nawet nie biore pod uwage innej opcjiGioasia, a Ty gdzie planujesz rodzić? W wawie gdzieś?
reklama
katerinka111
Fanka BB :)
ania prawda i tak wyjdzie na jaw ,wiec nie ma co sie kryc naprawde
katerinka111
ja na bank musze wziasc prywatnie polozna wiec ona,wtedy chce byc ze mna przyjaciel.ale nie wiem jeszcze zobacze,a mala rodzilam sama,
samasamotna
wlasnie dziewczyny bedziecie rodzic same? ja niewiem...moze poprosze mame?..chociaz z drugiej strony wolalabym sama. hm niewiem jeszcze na poczatlu myslalam ze bede miala cesarke a tu jednak nie..ale wole porod naturalny raczej. a wy bedziecie rodzic naturalnie??
U mnie jeszcze kawalek do porodu więc nie wiem jak będę musiala rodzić, ale chcialabym naturalnie. W spzitalu, w którym chcę rodzić nie bierze się polożnych. A rodzić z mama... mama jest kochana bez wątpienia, ale to chyba jakaś taka chwila nie w tym stylu. To chyba będzie moment kiedy najbardziej w tym brakuje tego sk..r...syna
samasamotna
ania a nie chcesz z kims bliskim?? z jakas kobieta . siostra mama przyjaciolka??
reklama
samasamotna
aja nawet jak bym byla z exem to nie chcialabym zeby byl przy porodzie..jesli ktos by mial byc ze mna to tylko jakas kobieta. moim zdaniem tonie jest sprawa dla facetów
Podziel się: