reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Dziewczyny czy wchodzicie na inne tematy na forum? Ja nwet nie mogę czytać tematów, bo ściska mnie w dolku. Wszystko kojarzy mi się z ciążą rodzinną. Nawet nie mogę czytać w necie o ciąży... Macie podobne reakcje na "normalne" ciąże?

jeszcze gosci dostalam ale juz jestem :-).ania ja nie wchodze nie chce sobie wrzycac ze u mnie tez tak moglo byc a nie ejst i po co,a o ciazy czytam na necie bardzo duzo,bo mialam problemy,i szukma roznych rzeczy,
co do exa to sie rozstalismy zrobil mi wielka krzywde.i teraz nie dawno go oswiecilo,ale co z tego skoro znowu byla ostra klotnia,wiec jego starania i tak poszly na marne,mysli tylko osobie.ja mam tez teraz duze problemy.przeszlam z nim duzo i moglam wczesniej w kazdej chwili na niego liczyc a teraz dupa.musialabyc poczytac troche stro nbo dlugo by pisac

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy wchodzicie na inne tematy na forum? Ja nwet nie mogę czytać tematów, bo ściska mnie w dolku. Wszystko kojarzy mi się z ciążą rodzinną. Nawet nie mogę czytać w necie o ciąży... Macie podobne reakcje na "normalne" ciąże?

Miałam tak samo,ale teraz już mnie to nie razi :-). W dwójkę też można być szczęśliwą rodziną :-).

Wie któraś co z bezsenna ?? Zostawili ją w szpitalu ??
Mam nadzieje że tak :-).

kabaretka a co z Tobą ?? W ogóle nie udzielasz się już na forum ?? Coś nie tak ??

Tak podczytuje was,i dziękuje Bogu że mam już ciąże za sobą :-).Ponieważ ma się za dużo czasu na myślenie i roztrząsanie tego co się wydarzyło,a teraz gdy Kubuś jest ze mną,chodz to naprawdę bardzo grzeczne dziecko nie mam czasu myśleć o tym co było :-).Myślę o tym co będzie i o tym żeby Kubuśkowi było dobrze :-):-):-). Życzę wam żeby ten czas ciąży jak najszybciej zleciał :-):-):-).

milkada ja tez mam taka nadzieje.ze w trojke bedzie nam dobrze i o wszytkim zapomnimy.a twoj kubus jest przeslodki i taki kochany :)
bezsenna obiecala dac znac

Ostatnia edycja:
Ufff ależ tu dzisiaj gorąco od emocji :-) na pocieszenie powiem że z czasem ta sytuacja przechodzi do porzadku dziennego i te bezmózgie jety czyli nasi ex zaczyną zwisać i powiewać. U mnie się już tak dzieje chociaż stopniowo i pomalutku ... cóż jestem samotną matką ale też jestem szczęsliwa. Patrze na te moje córeczki i ogarnia mnie taka wielka miłość do nich że chyba nigdy w życiu nie kochałam i nie będę kochała nikogo tak jak ich :-) one nadają sens mojemu życiu i nigdy nie będę żałowala że podjełam taką decyzje a nie inną :-)

asuzanna ja tez czekam do porodu i bede miala dwa kochane moje dzieciaczki i chyba wiecej nie trzeba.a ty sobie swietnie radzisz i za to pelen podziw i tez dajesz rade

wrocilam po 3 godzinach a tu tyle do czytania:)
wypilam lampke szampana i tak mnie glowa boli, ze az trudno mi funkcjonowac. mam nauczke bo w ciazy przeciez sie nie pije:)

kita witaj na forum i nie martw sie, czytaj nas, pisz a bedzie latwiej

ania po co Ty dzwonisz do niedoszlej tesciowej? Chyba nie masz nadzieji uslyszec, ze jej syn to dupek, ze tak postapil?

co do innych watkow na forum to tez nie czytam, nie chce sie nakrecac i dolowac, nasze forum zaspokaja wszystkie moje potrzeby

katerinka moje córeczki dodają mi strasznie dużo siły :-) starsza już chodzi trochę swoimi drogami i jest już taka samosia bardzo ale malutka jest taką radością ogromną że hej :-D daje sobie rade i mam zamiar dawać sobie jeszcze lepiej :tak: pieniądze rzecz nabyta ... trzeba bedzie to poszukam dodatkowej pracy a utrzymam swoje dzieci i bieda im napewno nie grozi :-) skoro ex-tatus taki biedny i niezaradny to mu pokaże kto tu ma jaja :)))

milkada super że Kubus taki grzeczniutki :) i zobacz jaka z ciebie zorganizowana mamusia ... jednak dobrze że już hormony przestały nam wariować :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry