reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

asuzanna ja tez mam z moja corcia juz wygrane i wiem ze tez mi pomoze przy malym,sama rodosc
gjoasia pytalam lekarza czy jest jakas dawka dla ciezarnej,nie ma tak bo nie wiesz,nie ktore dowiaduja sie bardzo pozno i mimo alkohlolu i roznych uzywek rodza zdrowe dzieci,ja z corcia pilam winko czerwone przez cala ciaze .treaz tez mi sie zdarzy oj a leb mam dobry do picia.o la boga ,,,,,,

Ostatnia edycja:
reklama
ja wole napic sie piwa bo bardzo je lubie i dzidzia mi na to pozwala. Wiem, ze nie powinno sie pic, palic, denerwowac blebleble no i co? Szkoda, ze inni na to nie patrza. Wiecie na forum, ze pale i powiem Wam, ze na poczatku jak juz bylo widac brzuch to mialam obawy jak kupie papierosy w sklepie, ale nie spotkalam sie z zadna niemila reakcja, a pale damskie fajki, lekkie i kupuje w jednym miejscu, wiec panie wiedza, ze przeciez nie dla dziecka

ciekawe jak tam samasamotna u gin no i jak bezsenna

gjoasia ale przeciez wiele ciezarnych pali cala ciaze,jak by na to patrzec wszytko jest nie dobre dla dziecka,a czy ten stres co my mamy tez jest nie dobry i pacany sie nie martwia,ja uwazam co ma byc to bedzie,trzebabyc zawsze dobrej mysli,
a tak piwko tez uwielbiam,ale wodke z redbulem jeszcze bardziej .
ale po porodzie zobaczy jka sie ulozy moze bede musiala z wielu rzeczy zrezygnowac.ale pomazyc mozna co nie

samasamotna cos dlugo,oby nie tak jak ostatnio bylo ,a bezsenna juz pewnie zostala,ktos jej proponowal szpital gdzie ma isc zobaczyc

hehe wodki z redbulem jakos nie pilam, zawsze sie balam, ze serducho mi siadzie, ale obiecuje, ze jak urodze to wypije i to jeszcze z toastem za Wasze zdrowie!!!

oj ja sie tego napilam a rano jestes jak zywa.kidys sie godzilo mala prace szkole male spotkania i trzeb a bylo znalezc sposob,piwa juz nie robily .a to jest boskie.moze nam sie uda kiedys razem wypic i wtedy za nasze zdrowie za nas i dzieciaczki i nasze szczescie i WSZYSTKO NASZE;-)
ja sie chyba nakrecam juz pozytywnie zeby dola nie zlapac i nie myslec na zapas ,bo to i tak nic nie da

Ostatnia edycja:
katerinka i o to chodzi, zeby pozytywnie sie nakrecac. zobacz, czy ktos by pomyslal, ze na takim forum bedzie dyskusja na temat alkoholu ktorym warto sie upic zeby niemiec kaca???
ja z checia sie z Toba napije, zapraszam do centrum, albo ja spakuje ktoregos dnia dzieciaczki i wpadne nad morze:))

hej dziewczyny!:)))
jestem jestem ;d
u gin wszytsko ok jejku jak sie cieszeee:D widzialam dokladnie na usg moja malenka dokladnie:D moja slicznotka:*** dostalam zelazo bo troszke mam za malo ale nic powaznego :] glowka jest nisko ale gin powiedziala ze to dobrze bo nei bedzie problemu z porodem powiedziala ze damy rade urodzic naturalnie:) i sie ciesze :) pozniej poszlam sobie kupic jedzonko jakies przyjechalam do domu i rodzice rozlozyli mi nowy dywan w pokoju od razu inaczej :) bo moj juz byl stary i brzydki teraz mam ladny:)))) i humorek mam swietny :)
rozmawialam z bezsenna na ktg zapisaly sie deliatne skurcze a jutro bedzie miala probe oksytologiczna, < niewiem jak to sie pisze> :D w kazdym badz azie ta na wywolanie skurczy:D wiec moze jutro juz urodzi!!:))
ale sie rozpisalyscie dziewczyny wkreccie mnie w rozmowe bo nie jestem w temacie :)

reklama
no samasamotna my tu czekamy na ciebie i mielismy nadzieje ze wrocisz,dzisiaj od furi do placzu i chumorku ze tak ujme,ale tego chyba sie dzisiaj troche nazbieralo,
dobrze ze u ciebie ok jest i masz chumora.a bezsenna w szpitalu na noc?
gjoasia i tu wlasnie to lubie bo piszemy o wszytskim,a ty sie tam pindruj?masz pania czy pana? moj jest zajebisty,

Ostatnia edycja:
Do góry