reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

asuzanna ja tez mam z moja corcia juz wygrane i wiem ze tez mi pomoze przy malym,sama rodosc
gjoasia pytalam lekarza czy jest jakas dawka dla ciezarnej,nie ma tak bo nie wiesz,nie ktore dowiaduja sie bardzo pozno i mimo alkohlolu i roznych uzywek rodza zdrowe dzieci,ja z corcia pilam winko czerwone przez cala ciaze .treaz tez mi sie zdarzy oj a leb mam dobry do picia.o la boga ,,,,,,

Ostatnia edycja:
reklama
ja wole napic sie piwa bo bardzo je lubie i dzidzia mi na to pozwala. Wiem, ze nie powinno sie pic, palic, denerwowac blebleble no i co? Szkoda, ze inni na to nie patrza. Wiecie na forum, ze pale i powiem Wam, ze na poczatku jak juz bylo widac brzuch to mialam obawy jak kupie papierosy w sklepie, ale nie spotkalam sie z zadna niemila reakcja, a pale damskie fajki, lekkie i kupuje w jednym miejscu, wiec panie wiedza, ze przeciez nie dla dziecka

ciekawe jak tam samasamotna u gin no i jak bezsenna

gjoasia ale przeciez wiele ciezarnych pali cala ciaze,jak by na to patrzec wszytko jest nie dobre dla dziecka,a czy ten stres co my mamy tez jest nie dobry i pacany sie nie martwia,ja uwazam co ma byc to bedzie,trzebabyc zawsze dobrej mysli,
a tak piwko tez uwielbiam,ale wodke z redbulem jeszcze bardziej .
ale po porodzie zobaczy jka sie ulozy moze bede musiala z wielu rzeczy zrezygnowac.ale pomazyc mozna co nie

samasamotna cos dlugo,oby nie tak jak ostatnio bylo ,a bezsenna juz pewnie zostala,ktos jej proponowal szpital gdzie ma isc zobaczyc

hehe wodki z redbulem jakos nie pilam, zawsze sie balam, ze serducho mi siadzie, ale obiecuje, ze jak urodze to wypije i to jeszcze z toastem za Wasze zdrowie!!!

oj ja sie tego napilam a rano jestes jak zywa.kidys sie godzilo mala prace szkole male spotkania i trzeb a bylo znalezc sposob,piwa juz nie robily .a to jest boskie.moze nam sie uda kiedys razem wypic i wtedy za nasze zdrowie za nas i dzieciaczki i nasze szczescie i WSZYSTKO NASZE;-)
ja sie chyba nakrecam juz pozytywnie zeby dola nie zlapac i nie myslec na zapas ,bo to i tak nic nie da

Ostatnia edycja:
katerinka i o to chodzi, zeby pozytywnie sie nakrecac. zobacz, czy ktos by pomyslal, ze na takim forum bedzie dyskusja na temat alkoholu ktorym warto sie upic zeby niemiec kaca???
ja z checia sie z Toba napije, zapraszam do centrum, albo ja spakuje ktoregos dnia dzieciaczki i wpadne nad morze:))

hej dziewczyny!:)))
jestem jestem ;d
u gin wszytsko ok jejku jak sie cieszeee:D widzialam dokladnie na usg moja malenka dokladnie:D moja slicznotka:*** dostalam zelazo bo troszke mam za malo ale nic powaznego :] glowka jest nisko ale gin powiedziala ze to dobrze bo nei bedzie problemu z porodem powiedziala ze damy rade urodzic naturalnie:) i sie ciesze :) pozniej poszlam sobie kupic jedzonko jakies przyjechalam do domu i rodzice rozlozyli mi nowy dywan w pokoju od razu inaczej :) bo moj juz byl stary i brzydki teraz mam ladny:)))) i humorek mam swietny :)
rozmawialam z bezsenna na ktg zapisaly sie deliatne skurcze a jutro bedzie miala probe oksytologiczna, < niewiem jak to sie pisze> :D w kazdym badz azie ta na wywolanie skurczy:D wiec moze jutro juz urodzi!!:))
ale sie rozpisalyscie dziewczyny wkreccie mnie w rozmowe bo nie jestem w temacie :)

reklama
no samasamotna my tu czekamy na ciebie i mielismy nadzieje ze wrocisz,dzisiaj od furi do placzu i chumorku ze tak ujme,ale tego chyba sie dzisiaj troche nazbieralo,
dobrze ze u ciebie ok jest i masz chumora.a bezsenna w szpitalu na noc?
gjoasia i tu wlasnie to lubie bo piszemy o wszytskim,a ty sie tam pindruj?masz pania czy pana? moj jest zajebisty,

Ostatnia edycja:
Do góry