reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

mnie to tez zdziwilo,ile czasu moze to trwac,dlatego pewnie takie dymy byly,ja sie musze na codzien oswajac,mam brzuszek kubus daje znac o sobie i wogole,przeciez nie mozna czekac wiecznosc.a jak by mnie uswadomil o paru rzeczach to mogloby byc inaczej,ludzie przechodze rozne kryzysy i mozna sie dogadac,

Ostatnia edycja:
reklama
ja bym mojemu oddala moj brzuszek na jeden dzien, w taki upal jak dzisiaj. poszedlby na zakupy, posprzatal mieszkanie, pobawil sie z dzieckiem. hehe jestem ciekawa ile by wytrzymal taki jeden z drugim:-D:wściekła/y:

on mi sie przyznal ze boi sie tej calje opieki nad malenstwem i wogole,ze da na polozna zeby byla prz mnie,dobrze zrobic a potem sie martw.ale jak juz bedzie przychodzic to nie bedzie siedzenia:)) juz ja sie o to postaramm

a ja mialam chwile zwatpienia po prostu jesli chodzi o dzieci iwogole ale jest juz ok,nawet nie uronilam lezki,wrocilam do siebie i swojego swiata

a mi sie frytek znowu zachcialo.fajna mam patelnie ze raz dwa sa.a u mnie dalej upal na calego,

Ostatnia edycja:
witam was:)))
ja wlasnie wrocilam do donku upa.l niesamowity zapowiadaja naiezle burze u mnie wnocy..=/ myslalam ze sie dzis utopie
katerinka napewno podejmiesz madra decyzje jak to goasia powiedziala ty najlepiej wiesz ile przeszlas i co czujesz i czy jestes gotowa na powrót . co ty masz z tymi frytkami heh ;d
milkada fajnie ze kubis taki grzeczny mam nadzieje ze moja coreczka tez bedzie taki anioleczek :))
bezsenna trzymam za was kciuki za jutro!!:))

samasamotna ja nie wiem najpierw mialam ochote na ogorki i nektarynki,a teraz fryteczki:) pycha,o figure bede sie martwic jak urodze,w koncu to moja ostatnia ciaza:)
nie boj sie u mnie lalo przed chwila i dalje grzeje jak cholera:-)

katerinka u mnie zapowiadaja ochlodzenie jutro do 20 st. a ja w ciazy to sie objadam jak glupia przytylam juz 13 kg ale bardzo po mnie tego nie widac. masz racje o figure bedziemy sie martwic po porodzie mam nadzieje ze zrzuce szybko te kilogramy:D

samasamotna ja teraz znowu nic nie przytylam bo maly mi zabiera:) to nie bede sobie zalowac a potem chce karmic wiec trzeb abedzie uwazac,a o figure sie nie martwie,juz samo wchodzenie z wozkiem na 3 pietro swoje robi do tego dwojka dzieci :tak:

reklama
hehe no wlasnie zrzucimy napewno .:) bo nie mam ochoty byc grubaskiem :Dzawsze bylam chudziutka .
ide sie kapac a pozniej ogladnac mecz siatkowki:] no i bede patrzec w miedzy czasie co tu ciekawego
:*:*

Do góry