reklama
katerinka111
Fanka BB :)
glupie to zycie,myslam ze bedzie fajnie i wogole i wychowmy dwojke jednak razem a tu taka niespodzianka...wiecie co zobaczy sie,dobre relacje mimo wszytko warto miec ze wzgledu teraz na kubusia
katerinka111
ach ja mam kolezanke ktora ma dwojke dzieci i oni sa swiadkami codziennych awantur,i jakie slownictwo maja dzieci ?? tatusia madrego od siedmiu bolesci,to jest dopiero kawal hu... a ona biedna siedzi bo pieniedzy nie ma, probuje ja namowic na szkole prace ale ma opory ze maz nie pozwoli ...... boze to my jednak i tak chyba mamy lepiejU MOICH SASIADOW KOLEJNA AWANTURA, A JEST TAM 2 LETNIA DZIEWCZYNKA![]()
katerinka111
ona juz miala pozew zrobiony to cap zrobil jej drugie na chama, i tego teraz tez sie boi, i tego nie moge skumac.i tu jest dziecko bo tata uwaza ze przykuje jej do domu a my mamy bo tak wyszlo i musimy sie same cieszyc
katerinka111
on mysli ze czym wieksza rodzina to ona sobie nie da rady,ale ona juz jest wykonczona psychicznie i chyba nie ma sily z nim walczyc,caly czas jest powtarzam ze ma jak ognia unikac zeby nie byla w ciazy,bo te dzieci sa potem biedne.nie chcialabym uslyszec od syna wez sie mamo wymaluj bo limo ci widac ,no sory.co do za filozofia?? robic dziecko, aby miec sie na kim znecac????
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Ostatnia edycja:
katerinka111
nie chce,proponowalam forum zeby zajrzala przeciez jest tyle watkow rodzinnych.jesli nie chce na naszym,nie wiem co juz robic bo tyle sie nagadam i nic nie daje,
mi forum bardzo pomoglo.ex sie pytal czy mam kogos kto mnie tak wspiera? odp,tak mam wspaniale dziewczyny z ktorymi rozmawiam codziennie i sie spieramy wzajemnie,ciekawosc go zzerala co i jak,ale tego sie nie dowie,nie musi wiedziec wszytskiego
mi forum bardzo pomoglo.ex sie pytal czy mam kogos kto mnie tak wspiera? odp,tak mam wspaniale dziewczyny z ktorymi rozmawiam codziennie i sie spieramy wzajemnie,ciekawosc go zzerala co i jak,ale tego sie nie dowie,nie musi wiedziec wszytskiego
reklama
Podziel się: