reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
glupie to zycie,myslam ze bedzie fajnie i wogole i wychowmy dwojke jednak razem a tu taka niespodzianka...wiecie co zobaczy sie,dobre relacje mimo wszytko warto miec ze wzgledu teraz na kubusia

U MOICH SASIADOW KOLEJNA AWANTURA, A JEST TAM 2 LETNIA DZIEWCZYNKA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ach ja mam kolezanke ktora ma dwojke dzieci i oni sa swiadkami codziennych awantur,i jakie slownictwo maja dzieci ?? tatusia madrego od siedmiu bolesci,to jest dopiero kawal hu... a ona biedna siedzi bo pieniedzy nie ma, probuje ja namowic na szkole prace ale ma opory ze maz nie pozwoli ...... boze to my jednak i tak chyba mamy lepiej

dobija mnie jak dziewczyny nie maja wyjscia bo sa bez pieniedzy, albo rodziny ktora moze im pomoc, a te skurw... wiedza o tym i robia co chca bo i tak wiedza, ze kobieta nie zostawi

ona juz miala pozew zrobiony to cap zrobil jej drugie na chama, i tego teraz tez sie boi, i tego nie moge skumac.i tu jest dziecko bo tata uwaza ze przykuje jej do domu a my mamy bo tak wyszlo i musimy sie same cieszyc

co do za filozofia?? robic dziecko, aby miec sie na kim znecac????
on mysli ze czym wieksza rodzina to ona sobie nie da rady,ale ona juz jest wykonczona psychicznie i chyba nie ma sily z nim walczyc,caly czas jest powtarzam ze ma jak ognia unikac zeby nie byla w ciazy,bo te dzieci sa potem biedne.nie chcialabym uslyszec od syna wez sie mamo wymaluj bo limo ci widac ,no sory.:szok: ja bym dostala raz i w nogi !!!!!!!!!!!!!!!! i ona juz tak zyje 10 lat .... a nie jeden facet o nia zabiegal i wybrala takie zycie

Ostatnia edycja:
nie chce,proponowalam forum zeby zajrzala przeciez jest tyle watkow rodzinnych.jesli nie chce na naszym,nie wiem co juz robic bo tyle sie nagadam i nic nie daje,
mi forum bardzo pomoglo.ex sie pytal czy mam kogos kto mnie tak wspiera? odp,tak mam wspaniale dziewczyny z ktorymi rozmawiam codziennie i sie spieramy wzajemnie,ciekawosc go zzerala co i jak,ale tego sie nie dowie,nie musi wiedziec wszytskiego

reklama
Do góry