reklama
katerinka111
Fanka BB :)
a tak wiesz co zawsze po sztuce czy ostatnio duzo kupilam i tak sie nazbieralo,a wozek juz mam dziadki chcieli mi kupic ale ja sobie swoj upatrzylam
chcialm tu wstawic ale nie wiem czy bedzie widoczny,ja mam taki odrazu z fotelikiem,GRACCO TRAVEL QATRO DE LUX
chcialm tu wstawic ale nie wiem czy bedzie widoczny,ja mam taki odrazu z fotelikiem,GRACCO TRAVEL QATRO DE LUX
Ostatnia edycja:
katerinka111
juz sprawdzony przez kumpele.a ja jak juz cos sobie wypatrze to koniec swiata,przede wszytskim duzy kosz na zakupy bajery i fotelik wczepiany w tacke,wiec tylko jezdzic.
ide do dentysty zobaczyc.wam tak tez leca zeby w tej ciazy?? to do potem:-)
ide do dentysty zobaczyc.wam tak tez leca zeby w tej ciazy?? to do potem:-)
Ostatnia edycja:
samasamotna
takk w tych wszytskicj poradnikach zawsze jest pare stronek o roli tatusia..;/// do szalu mnie to doprowadza . =///
ja mam caly wor ciuszkow do wyprasowania osttanio wyprasowalam troszke a jutro juz musze dokonczyc ;] bo odkladam z dnia na dzien
ja mam caly wor ciuszkow do wyprasowania osttanio wyprasowalam troszke a jutro juz musze dokonczyc ;] bo odkladam z dnia na dzien
KRROPELKA
bezsenna bezczel z tego ex Twojego. on sie interesuje? Q... noz sie w kieszeni otwiera... zero wsparcia w ciazy. ani jednej zlotowki na wyprawke i taki jeszcze ma czelnosc przyznawiac sobie prawo do bycia z dzieckiem w tych pierwszych chwilach . nie spieszno mu bylo do pomocy przez te m-ce to niech sobie teraz poczeka. poki Ty sama nie uznasz, ze jestes jakos wzglednie gotowa na jego wizyte.
i juz sama nie wiem co jeszcze wyczytalam na forum...
jakas jestem roztrzepana oststnio
cos chyba bylo o cieciu pepowiny. Filipkowa pepowine przeciela kolezanka
i nawet gdyby ex marzyl by sie pojawic podczas porodu (a ta nie bylo) to za nic w swiecie bym go tam nie chciala a o przecieciu pepowiny to juz nawet nie wspomne.
a pochwale sie, ze dzis zwiekszylam sobie dawke cwiczen i bylo 1,5h orbika i 200 brzuszkow :-)
i juz sama nie wiem co jeszcze wyczytalam na forum...
jakas jestem roztrzepana oststnio
cos chyba bylo o cieciu pepowiny. Filipkowa pepowine przeciela kolezanka
i nawet gdyby ex marzyl by sie pojawic podczas porodu (a ta nie bylo) to za nic w swiecie bym go tam nie chciala a o przecieciu pepowiny to juz nawet nie wspomne.
a pochwale sie, ze dzis zwiekszylam sobie dawke cwiczen i bylo 1,5h orbika i 200 brzuszkow :-)
Załączniki
katerinka111
a ja bylam jeszcze na placu zabaw z mala.o rozmawaialam z kolezanka,ma trojke dzieci i odchodzi od meza,bo nie wyrabia,ja nie moge co to sie nie robi krropelka jak maly kapieli zazywa no prosze:0chociaz jemu chlodniej w te upalne dni ocho wieksza dawka cwiczen,uwazaj na zakwasy.
samasamotna ja narazie poukladalam a pranie i prasowanie zostawaim na potem
samasamotna ja narazie poukladalam a pranie i prasowanie zostawaim na potem
KRROPELKA
katerinka111 ja to w ogole dochodze do wniosku, ze szczesliwe rodziny w dzisiejszych czasach to jedna wielka sciema. bo nie wiemy co sie dzieje za czyimis drzwiami. zdrada na zdradzie. przemoc na przemocy i awantura na awanturze. wiec chyba w sumie to szczesciary z nas :-). wycisnelysmy z tych dziadow wszytsko, co najlepsze mogli nam dac (czyli nasze dzieciaczki) a teraz niech spadaja na drzewo
a ja cwicze od niedzieli i ani razu nie mialam zakwasow.
a ja cwicze od niedzieli i ani razu nie mialam zakwasow.
katerinka111
krropelka bo ludzie maja jakas dziwna swaidomosc ze mozna bzykac na prawo i lewo i rozbijac rodziny jak sie da,i nikt sie nie martwi,
a jesli chodzi o cwicczenia to podziwaim sie za chec.zawsze to jakies zajecie od codziennych obowiazkow,
dzisiaj jakas cisza,ciekawe jak mloda sobie radzi..i jak bezsenna?
a jesli chodzi o cwicczenia to podziwaim sie za chec.zawsze to jakies zajecie od codziennych obowiazkow,
dzisiaj jakas cisza,ciekawe jak mloda sobie radzi..i jak bezsenna?
reklama
katerinka111
cisza dzis jak nigdy,uciekam do lozka bo corcia dzisiaj czeka na mnie i chce mnie do lozka,to sie wtulimy,spokojnego wieczorku,dobranoc:-)
Podziel się: