reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Katerinka No to nieźle Ci idzie :) Ja dopiero pod końcem zaczęłam wszystko kompletować. Ubranek tych najmniejszych mam już bardzo dużo, więc wszystkim mówię, żeby mi kupowali te większe. A myślałaś już nad wózkiem?

reklama
a tak wiesz co zawsze po sztuce czy ostatnio duzo kupilam i tak sie nazbieralo,a wozek juz mam:) dziadki chcieli mi kupic ale ja sobie swoj upatrzylam
chcialm tu wstawic ale nie wiem czy bedzie widoczny,ja mam taki odrazu z fotelikiem,GRACCO TRAVEL QATRO DE LUX

Ostatnia edycja:
juz sprawdzony przez kumpele.a ja jak juz cos sobie wypatrze to koniec swiata,przede wszytskim duzy kosz na zakupy bajery i fotelik wczepiany w tacke,wiec tylko jezdzic.
ide do dentysty zobaczyc.wam tak tez leca zeby w tej ciazy?? to do potem:-)

Ostatnia edycja:
takk w tych wszytskicj poradnikach zawsze jest pare stronek o roli tatusia..;/// do szalu mnie to doprowadza . =/// :wściekła/y:
ja mam caly wor ciuszkow do wyprasowania osttanio wyprasowalam troszke a jutro juz musze dokonczyc ;] bo odkladam z dnia na dzien:D

bezsenna bezczel z tego ex Twojego. on sie interesuje? Q... noz sie w kieszeni otwiera... zero wsparcia w ciazy. ani jednej zlotowki na wyprawke i taki jeszcze ma czelnosc przyznawiac sobie prawo do bycia z dzieckiem w tych pierwszych chwilach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. nie spieszno mu bylo do pomocy przez te m-ce to niech sobie teraz poczeka. poki Ty sama nie uznasz, ze jestes jakos wzglednie gotowa na jego wizyte.
i juz sama nie wiem co jeszcze wyczytalam na forum...
jakas jestem roztrzepana oststnio :tak:
cos chyba bylo o cieciu pepowiny. Filipkowa pepowine przeciela kolezanka :-D
i nawet gdyby ex marzyl by sie pojawic podczas porodu (a ta nie bylo) to za nic w swiecie bym go tam nie chciala a o przecieciu pepowiny to juz nawet nie wspomne.
a pochwale sie, ze dzis zwiekszylam sobie dawke cwiczen i bylo 1,5h orbika i 200 brzuszkow :-)

Załączniki

• plazowicz.jpg
    plazowicz.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 36
  • plywak.jpg
    plywak.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 37
a ja bylam jeszcze na placu zabaw z mala.o rozmawaialam z kolezanka,ma trojke dzieci i odchodzi od meza,bo nie wyrabia,ja nie moge co to sie nie robi krropelka jak maly kapieli zazywa no prosze:0chociaz jemu chlodniej w te upalne dni:) ocho wieksza dawka cwiczen,uwazaj na zakwasy.
samasamotna ja narazie poukladalam a pranie i prasowanie zostawaim na potem

katerinka111 ja to w ogole dochodze do wniosku, ze szczesliwe rodziny w dzisiejszych czasach to jedna wielka sciema. bo nie wiemy co sie dzieje za czyimis drzwiami. zdrada na zdradzie. przemoc na przemocy i awantura na awanturze. wiec chyba w sumie to szczesciary z nas :-). wycisnelysmy z tych dziadow wszytsko, co najlepsze mogli nam dac (czyli nasze dzieciaczki) a teraz niech spadaja na drzewo :-D
a ja cwicze od niedzieli i ani razu nie mialam zakwasow:tak:.

krropelka bo ludzie maja jakas dziwna swaidomosc ze mozna bzykac na prawo i lewo i rozbijac rodziny jak sie da,i nikt sie nie martwi,
a jesli chodzi o cwicczenia to podziwaim sie za chec.zawsze to jakies zajecie od codziennych obowiazkow,
dzisiaj jakas cisza,ciekawe jak mloda sobie radzi..i jak bezsenna?

reklama
Do góry