reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

kabaretka szczepionka przeciwko rotawirusom podaje się niemowlętom już od 6 tygodnia życia.Jest szczepionką doustną, dzięki czemu dziecko i rodzice nie odczuwają stresu związanego z ukłuciem. Dziecko podczas wizyty w punkcie szczepień połyka 1 dawkę preparatu. Szczepienie należy rozpocząć między 6. a 16. tygodniem życia. Aby dziecko było trwale chronione, podaje mu się 2 dawki preparatu w odstępie 4-8 tygodni. Szczepienie należy zakończyć przed upływem 24 tyg. życia. No i kosztuje 600 zł. uffff

No to w sumie już te rotawirusy mi przepadły. Trudno sie mówi

Ostatnia edycja:
reklama
Mój ex to idiota. Napisał do mnie z pytaniem jak się czuje przyszła mama, czy czuję że to już wkrótce, bo to już czas. Co on może wiedzieć :angry: Wiedziałam, że się zainteresuje już pod koniec. Jak ja nie trawię tego człowieka.Chciałam nic nie odpisywać, ale odpisałam, żeby nie pomyślał, że już jestem w szpitalu i nie zaczął się zastanawiać w którym.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Asuzana Wiem, że może wielu z was może być przykro jak tak piszę, bo pewnie chciałybyście żeby ex się pytał, co tam u Was, ale niestety ja mam inne podejście. Ktoś, kto mnie wyzywał jak byłam w ciąży, kłócił się, awanturował, sprawił, że przepłakałam połowę ciąży teraz się pyta jak się czuję i jeszcze się upomina, żeby go powiadomić o narodzinach.Dla mnie to jest przegięcie, nienawidzę czegoś takiego.
Pomysł z bliźniakami bardzo dobry :D
Samasamotna Dobranoc.

bezsenna no coś Ty :-) ja się bardzo cieszę że niektórzy faceci mają czasem jakies przebłyski człowieczeństwa ... nie jest mi wcale smutno z tego powodu. Każda z nas ma inny przypadek aczkolwiek bardzo podobny :-) ja się tylko śmieję że jest taki miły i uprzejmy bo chyba nie wie jak się ma zapytać więc kombinuje ;-) a że palant to swoją dorgą :-D
samasamotna dobrej nocki ... chłodnej ;-)

Asuzana Nie wiem, co to za przebłysk, ale nie wybaczę mu nigdy i jego 'miłe' słowa mnie tylko doprowadzają do szału, bo dla mnie to jest czysta bezczelność po tym wszystkim udawać, że nic się nie stało. Wyrachowanie facetów nie zna granic.Był chamem to niech nim zostanie do końca.

Ja mam propozycję ... żebysmy wszystkie tu zgromadzone zrobiły sobie takie kukiełki woodo z podobiznami naszych ex :-D i normalnie codzienie wbijały w te kukiełki wielkie szpile ;-) achhhh ale mi sie marzy :-D
bezsenna ja rozumiem Twój gniew i złość i wiem że takich rzeczy się nie wybacza, sama może o tym nie piszę ale mysle dokładnie tak samo.

Zmykam już spać ... i życze wszystkim spokojnej nocki :)

Ostatnia edycja:
Asuzana Ja nawet nie wiem, jak mój ex teraz wygląda. Widziałam na zdjęciach, że ściął włosy, ale więcej nie wiem.
Też już wyłączam kompa, wkurzył mnie ten dupek :/
Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Bezsenna nie przejmuj sie nim, nie warto. A jak Kubus przyjdzie na swiat to nie bedzie mialo znaczenia, staraj sie skupic na sobie teraz, i wyspij sie, bo potem bedzie z tym ciezko :)

Do góry