Karotka jest wiele przypadkow tak jak mowisz, gdzie przemoc fizyczna czy psychiczna jest na porzadku dziennym. Dla mnie to jest dziewne bo gdyby ktos mnie ponizal w jakis sposob, zaraz bym sie na piecie odwrocila i poszla, ale faktycznie mialam kiedys kolezanke, ktora srednio co drugi dzien przychodzila do mnie w nocy zaplakana i cala poobijana, wyspala sie u mnie i znow nastepnego dnia rano wracala do domu. Latwo jest mowic komus kto tego sam nie przezywa, kazdy ma inny charakter i mysle ze te silniejsze osoby szybciej sobie z czyms takim poradza, szybciej znajda rozwiazanie, czy uciekna. Dobrze, ze zaczynasz juz myslec o sobie i dziecku. Wszystko bedzie dobrze, zawsze mozesz wylac smutki na forum
Krropelka hahaha rozbilas mnie tym wielorybem
ja tez nie wygladam najlepiej w stroju kapielowym, ale przestalam sie tym przejmowac, jak komus sie nie podoba to niech nie patrzy
...... zdjecie Filipka udane ;-) ta zebra to do bujania ?
Asuzana popieram w 100% Twoja teze na temat kompleksow. Ja tam sie niczym nie przejmuje, kiedys moj przyjaciel mi powiedzial, ze nie rozumie kobiet ktore ciagle mowia, ze maja cellulitis czy rozstepy, mowi ze faceci nie zwracaja na to uwagi (no chyba ze rozstepy sa tak ogromne ze nie da sie nie zauwazyc)
choc moj brat jak przyjechal, to zapytal sie mnie jaki uzywam krem przeciw rozstepom
znawca sie znalazl ;-)
Bezsenna jak ja mam jechac do rodziny na jakies imieniny czy cos, to od tygodnia w zlym humorze chodze, nie lubie spotkan takiego typu
Milkada ja zawsze w lato choruje
nie wiem czemu cala zime zawsze przechodze spokojnie a w lato lapie mnie angina
Katerinka, Anowi zycze Wam obu duzo spokoju i zdrowia, oby wszystko bylo dobrze
Ja wczoraj bylam na kebabie z rodzinka i juz wiem ze nigdy tego do ust nie wezme
nie dosc ze to nie dobre to jeszcze dzis caly czas od rana zle sie czuje :-( a jeszcze do tego ten deszcz, od samego rana pada i nawet na 5 minut przerwy nie ma :/ Wczoraj wieczorem jeszcze do mnie napisala siostra ex, ze jesli moja Mama nie chce byc ze mna przy porodzie to Ona bardzo chetnie bedzie, ale ja tam wole miec lekarza niz ledwo poznana osobe
nie chce zeby ktos patrzyl na mnie w takim stanie
a moja Mama juz mi powiedziala, ze predzej zawalu by dostala niz patrzyla na to znowu heh no coz ..... milego dnia!!