reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

abundzu, a już miałam cichą nadzieję, że się zamienisz ;) Zawsze mnie rozczulały śpiące dzieciaki, może dlatego, że są wtedy takie grzeczne ;)

milkada, masz szczęście, że wszystko się tak układa ze zdrowiem Kuby. Oby tak dalej.

samasamotna, ja w ten upał woziłam jeszcze samochodem obiad dla swoich robotników. Nie mam klimy, bo to taka uboga wersja nissana micry i wszystko mi się przyklejało nie powiem do czego, bo się wstydzę.

Ja dostaje powoli szału, gdzie te skurcze się pytam! ;))

reklama
ojj to wspolczuje penegiryka ja normalnie nie mam na nic sily czuje sie jak kobieta po 70-tce:D
bedziesz rodzic naturalnie???:)
przyjda z czasem napewno;)))

samasamotna, tak bym chciała urodzić, boję się cesarki, ciężko powiedzieć dlaczego, ale się boję i już :)
Upały nie służą ciężarówkom, dlatego współczuje dziewczynom, które muszą całe wakacje chodzić w "dwupaku".

Milkada fotogeniczny jest twoj Kubus, moze aktorem zostanie?bardzo fajne zdjecia z albumu "moj synus Kubus" a to zdjecie ze srodkowym paluszkiem :) zycze Ci by dalej Maluszek tak dobrze sie rozwijal i dawal Ci tyle radosci

samasamotna kiedys pisalas ze mama gotuje ci co sobie zazyczysz. a ja bym zjadla domowych pierozkow, i musze sama sobie zrobic. ale dzis sobie wszystko przygotuje a jutro bede lepic :)

anowi no moja mama jest kochana zawsze sie stara zebym byla zadowolona. ale sama tez lubie sobie cos ugotować . :)
npewno pyszne pierozki zrobisz;)))))
jak tam samopoczucie dzisiaj anowi?
ciekawe jak tam katerinka po wizycie

samasamotna u mnie dzis dobrze. coraz lepiej sie psychicznie czuje. wczoraj nigdzie nie bylam bo doluja mnie sceny spacerujacych rodzin. a dzisiaj nadrobilam bylam na spacerku i pojadlam lodow :) noi wymyslilam ze pierogi bede robic.
tez jestem ciekawa jak katerinka po wizycie. i mnie i ja tak dziwnie klulo miala zapytac o to lekarza,ciekawa jestem co jej powiedzial.
ja moze panikara jestem ale jutro prywatnie ide do gin. na ostatnim badaniu moja gin powiedziala ze szyjka mi sie skrocila. i chce zobaczyc czy jest ok. (skurcze macicy powoduja skracanie sie szyjki)
a tobie jak mija dzien. pisalas cosik ze z przyjaciolka sie umuwilas?

anowi mi tez sie szyjka skracala . wtedy najwazniejszy jest odpoczynek musisz naprawde duzo lezec .
a umowillam sie niedawno wrocilam pochodzilysmy po miescie . upał sttraszny ale fajnie bylo :)
ostatnio zaczely mi puchnac nogi ... ehh mam dosc upałów:D

reklama
samasamotna ja od 19tc naprawde na siebie uwazam, duzo leze nic nie dzwigam, itp a jednak sie szyjka skraca.
ja chyba 16lipca bede w rzeszowie, siostra mezowi dzieciaki zostawia a my w rejs po rzeszowskich sklepach, :) i pojade do kraczkowej zobaczyc jakie ceny i co maja w tej hurtowni.

spotykaj sie jak najczesciej z przyjaciolmi to pomaga. ja napoczatku w ogole do ludzi nie chcialam wychodzic tylko w domu wylam, ale to juz za mna

Do góry