reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

to dobrze ze uwazasz bedzie dobrze napewno :)
na Okulickiego kolo reduty jest tez fajna hurtownia Mieszko. moze warto zagladnac jak juz bedziesz w Rzeszowie?

no to bardzo pomaga ;] tylko jakby pogoda byla lepsza..;/

reklama
hej dziewczyny jestem .u lekarza nie dobrze,zbadal mnie spuchlam od srodka od dolu.zapytalam co? ma pani powiekszone tam na dole, i za bardzo mam twardy brzuch,czyli za duzo tych skurczy,dal mi na badania i za 2 tygodnie znowu wizyta.duzo odpoczynku spaceru zero stresu,w czwartek na usg 4d acha i nie przytylam ani grama przez 3 tygodnie:)
i mam jakies dziwne myslim zeby tylko wszytko bylo dobrze...

Ostatnia edycja:
o jej katerinka przykro mi..:(((
ale nie zawsze jest idealnie. bedziesz duzo odpoczywac i bedzie napewno wszytsko dobrze teraz musisz bardzo dbac o siebie.
dostalas jakies leki?
a jakie badania ci lekarz zlecil?
trzymaj sie :)

katerinka to mnie wystraszylas. czyli te klucia cos znacza. dobrze ze ja jutro ide prywatnie do gin.
moja gin mi powiedziala ze jesli cos boli i po nospie przechodzi, to raczej jest ok. a jesli nospa nie pomaga to cos sie dzieje.

co do wagi ja w ciagu 5tygodni przytylam 1,5kg (tyle co nic). pytalam sie o to lekarza, mi powiedziala ze jesli malutka dobrze przybiera na wadze (tyle co powinna )to jeszcze nie jest zle a twoj maluszek przybral na wadze?

Ostatnia edycja:
dal mi na krew mocz hbs.lekow zadnych bo nie przytylam,mam nadzieje ze wytrzymamy do konca.i grunt ze czuje ruchy malego .nie moglam go dzisiaj skumac zaraz sie zdenerwowalam on tak sie tez zdarza

nie denerwuj sie wiem ze t trudne;// ale postaraj sie . poloz sie zjedz cos wlacz sobie muzyke relaksujaca albo wez kapiel mi to zawsze pomaga i mysl teraz tylko o sobie i malenstwie:)

katerinka a jak twoja szyjka?

mi w szpitalu robili np Latex Crp, Wysokie CRP jest
konsekwencja toczacego sie stanu zapalnego w organizmie. z tego powodu tez moga pojawiac sie skurcze macicy. zapytaj o to.

Ostatnia edycja:
z szyjka dobrze.pojde w czwartek na to usg to zobacze tego malego brzdaca to zaraz mi lepeij bedzie.wykapalam sie juz to mi tez dobrze robi.kupilam sobie stos gazet i zaraz uciekam do lozka.
myslalam ze juz nic gorszego ze jestesmy sami sie nie zdarzy i tak sie cieszylam ze po malu sie uklada i maly rosnie,ach za dobzre byc nie moze

reklama
powiedzialam o tych klociach o tym ze np dzisiaj od rana mialam caly czas twardy brzuch.no i mnie zbadal.moze byc tak ze maly mocno po prostu uciska bo ma malo miejsca,chociaz sie rusza jak nic,w czwartejk mi powie czy jest wystraczajaca ilosc wod czy maly przybral i wogole.byle do czwartku
ide do lozka jak bedzie trzeba to do konca bede lezec i zrobie wszytko zeby maly sie w terminie urodzil,kocham tego brzdaca wiercipiete i to jest teraz najwazniejsze:)

Ostatnia edycja:
Do góry