reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

mam na 16 ale tam zawsze trwa tyl ebabeczek i wizyta troche zajmuje,chce sie zaraz na 4d umowic,\
mam dzis problem ,zasuwaczek sie nie przesuwa i wogole go dzis nie widac i za chiny nie moge zmienic:)
no to nospa rzeczywiscie jest dobra

reklama
nospa dorba neisttey mam tylko zwykla nospa forte mis ie skonczyla ajest na recepte.:(
ojj sprobuj sobie jakis inny zrobic . sprboj z tych co ja mam one sa dobre:)

Katerinka u mnie faktycznie samopoczucie duzo lepiej :D milych zakupow zycze :) cos z tym suwaczkiem faktycznie masz :/ moze sprobuj z innej strony zrobic, mam nadzieje ze wyjdzie :D
Samasamotna ja slyszalam ze mozna brac 3x2 nospy, ale nie wiem czy forte mozna, bo ona dosc silna jest :/ mam nadzieje ze Ci przejdzie, pewnie Malutka Ci chce pokazac ze ciagle tam jest :) moj Nikos sie dzisiaj zajal moim pecherzem :/ chyba uwaza ze to pileczka bo ciagle czuje jak mnie w niego wali :)

mloda1, pewnie sobie ćwiczy boks ;)) Gorzej, że trzeba biegać co chwile do łazienki ;)

Z tymi "przyspieszaczami" to raczej żartowałam. Będę sobie czekała na swoją kolej. W nocy mi tylko twardniał brzuch, a poza tym... cisza. Zobaczymy jak to będzie :)

Ale czuję się taka poddenerwowana.. jak przed podróżą. Też tak miałyście?

P.

Panegiryka w lazience to ja juz chcialam namiot rozlozyc, bo ciagle tam chodze ;) gdzies wyczytalam, ze przed porodem moze wystapic wlasnie takie poddenerwowanie, ale nie wiem czy w Twoim przypadku to z powodu zblizajacego sie porodu czy terminu :) mam nadzieje ze porodu i ze szybciutko urodzisz i wrzucisz nam zdjecia Twojej pociechy :D
Wszyscy na miasto ida, ja siedze w domu, zaraz beda bracia :D

Zaprezentowałam Wam Smoka w wersji przykurcz ;-),a teraz w wersji "to łóżko jest moje ";-) jak widać powoli trzeba się będzie przymierzać do małego przemeblowania u nas w pokoju ;-) i chyba Adaś przejmnie po mnie łóżko ,a ja wygląduje na jakimś rozkładanym fotelu z ikei ;-)

Panegiryka zamienić się ? Nie ma mowy :-D co ja bym zrobiła bez tego małego rozbrykanego dokucznika paskudnego :tak:chyba bym się zanudziła na śmierć :tak: no i nie wiem czy znowu chciałabym przebierać pieluchy, znosić kwęki i jęki... chyba najpierw musiałabym sie przygotować do tego psychicznie przez 9 miesiecy, żeby uwierzyć na nowo że te męki są największym szczęsciem :-p

Załączniki

• DSC01620.jpg
    DSC01620.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 51
Witam nowe dziewczyny na forum :-).Ubolewam nad tym że coraz więcej nas tutaj przybywa, jak te matki swoich synów wychowywały :confused:?! Nie wiem czy mogę mieć do niech pretensje,ale i tak mam :tak:.

Byliśmy dzisiaj z Kubusiem u pani doktor mały bardzo ładnie przybrał na wadze,przez 5 dni 200g na cycowym mleku :-). Jestem bardzo zadowolona bo martwiłam się że będziemy musieli się dokarmiać butla,ale na szczęście nie :-):-):-).
P.doktor chwaliła małego że tak ładnie leży na brzuszku i podnosi główkę,i że z boczku się na drugi boczek potrafi przełożyć,powiedziała że bardzo dobrze się rozwija :-).
No i ta jego mimka bużki,jak stary chłop :-)-dokładnie tak powiedziała pediatra :-):-):-).
A oto zdjęcie mojego Kubusia Adama :-) na dzisiejszym spacerku :-)

reklama
abundzu super masz tego synkaaA:))) przeslodki jest:]
milkada Twoj Kubus tez przecudny ahh sliczoty :))
ale upał na polu padam ze zmeczenia . teraz tak szybko sie mecze ze szok..:wściekła/y:

Do góry