reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Czesc Mamusie :-)
Współczuję Wam dziewczyny te co chodzicie w ciąży takiej pogody i do tego jeszcze te niepokoje związane z samopoczuciem. Teraz martwicie się o swoje dolegliwosci a potem będziecie z troską patrzyć na swoje maleństwa i zastanawiać się czy wszystko w porządku, cóż taki już los nas mamuś :-) ... no tym co już nie chodzą w ciąży też współczuję :-D:-D:-D
milkada Twój Kubuś przesłodki i ma świetny uśmiech :-) :-)
abundzu Smok to już normalnie kawał chlopa :-) a czytając Twoje opowiastki o praktykach czuję się jakbym oglądała czeski film ... nic nie kumam :-D
panegiryka absolutnie żadnych przyspieszaczy ... już wcześniej pisałam milkadzie że dzidzia sama wie kiedy wyleźć z brzusia i w sumie się nie dziw, po co ma się pchać na taki gorąc ;-) ja pierwszą córcie urodziłam 11 sierpnia i wtedy były upały gorsze niż teraz a na dodatek przenosilam ją 12 dni. Oj nigdy w życiu się nie naklełam jak wtedy ;-) a teraz próbowałam przyspieszyć poród i chodziłam dużo po schodach i Paulisia i tak przez to nie wylajzła szybciej a mi się na nodze zrobiły dwa paskudne żylaki więc droga Koleżanko ... tylko spokojnie :-) a jak dasz córci na imię?
KRROPELKA a co Ty się tak ino tłumaczysz że niby sama to winko a kolega to ten teges i nic z tego ;-) Ty się nie tłumacz tylko się dziewczyno zabezpiecz :-D:-D:-D
bezsenna a co u Ciebie? gnizadko już wysprzątane na przyjecie Kubusia?

A to ja sobie też wrzucę fotkę swojej córeńki ... a cooo :-)

Załączniki

• IMG_1847.jpg
    IMG_1847.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
samasamotna na okulickiego sa dwie hurtownie mieszko. jedna taka wielka, druga nad biedronka. do obydwoch wpuszczaja wszystkich. bo np moga wpuszczac tylko wlascicieli firm

asuzana sliczna Coreczka :) ja narazie swoja ogladam na usg.
u mnie dzis troszke upaly odpuscily, wiec dluzej pospacerowalam ale meczace te upaly. a tu cale wakacje bedziemy chodzic w dwupaku. dobrze ze mam autko to mnie wszedzie zawiezie;

co do losu mamus. oj tak dopiero teraz sie rozumie rodzicow jaki to strach o dziecko

pojde zobaczyc. poogladac ceny i co tam maja. ja mam liste tego co mi jeszcze brak i postaram sie tego trzymac, ale.... i tak sie pewnie skusze na np jakis ciuszek dla malutkiej

a ty kiedy wybierasz sie na zakupy dla malutkiej?

Ostatnia edycja:
anowi82 mi dawniej moja mama mówiła "zobaczysz jak będziesz miała swoje dzieci" ... miała rację. Dawałam jej nieraz nieźle popalić i wtedy nie rozumiałam o co tyle szumu że wracam do domu pózniej o kilka godzin. Teraz moja córcia jak gdzieś się chwilkę zabawi wracając ze szkoły to już latam od okna do okna co się z nią dzieje :-)

asuzana dokladnie ja tez nierozumialam o co chodzi. a teraz np jak Malutka mnie kopie to czego tak na dole albo na gorze. nie kopie to czego nie kopie. cos mnie zaboli juz sie zastanawiam co to. nieraz sama sie pukam w glowe hehe. a myslalam ze bede spokojniejsza gdy poczuje ruchy
samasamotna ja tez z siostra. ma dwojke dzieci to i doswiadczenie doradzi pomoze, super ze mam siostre

reklama
Do góry