reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

dużo jest tego... większośc dzieci w domach adopcyjnych nie jest z rodzin patalogonicznych ale własnie zostawiają kobiety, które porzucił facet....

U mnie z tym seksem to były przeboje... po miesiącu się dowiedziałam, że jest źle między nami bo seksu nie ma!! tłumacze, że przecież nie moge to on swoje ... aż mi napisał pewnego dnia, że ja wogóle jego pragnień nie rozumiem i myśle tylko o Sobie :-D

Ps. gdzie w profilu moge wkelić linka do suwaka?? nie moge znalesc

reklama
kołtunek ja tez nie wiedzialam jak zamiescic suwaczek. ale bezssenna na str 330 umiescila link z info jak to zrobic. mi sie udalo i tobie napewno tez sie uda. i powodzenia na obronie. ja wchodzilam pierwsza z listy i bylam przerazona. prace pisalam sama. no ale przeciez bronilam sie ppierwszy raz. ale jak juz wyszlam to sie cieszylam ze ten stres juz za mna.
katerinka111 jeszcze nam troche zostalo do rozwiazania. ale moze to i dobrze. jest czas by sie oswoic z mysla o maluszku.
bezssenna brzuszek imponujacy, ile wazy Kubolek?
kazdego dnia dolacza do nas kolejna dziewczyna w ciazy przykre. ja tez myslalam ze to ja mialam tylko jakiegos strasznego pecha i trafilam na dupka. ja to proponuje by wyslac ich do przymusowych jakisch ciezkich robot :) by sobie przemysleli to i owo.
No to ja ide sie zbierac na 15 mam wizyte u gin. moze zobacze maluszka na usg. ja chodze panstwowo do lekarza, gin u siebie w gabinecie ma usg i jak narazie na kazdej wizycie widze maluszka. no nie moge sie juz doczekac.
MILEGO POPOLUDNIA WSZYSTKIM ZYCZE. w ustrzykach wreszcie slonko wyszlo od razu inaczej pa

kazdego dnia dolacza do nas kolejna dziewczyna w ciazy przykre. ja tez myslalam ze to ja mialam tylko jakiegos strasznego pecha i trafilam na dupka. ja to proponuje by wyslac ich do przymusowych jakisch ciezkich robot :) by sobie przemysleli to i owo.

Myślę ,że najcieższą dla nich przymusową robotą byłoby zajmowanie się wszystkimi porzuconymi kobietami w ciązy, albo zamknięcie takich delikwentów w żłobku we wrześniu na pierwszej grupie kiedy wszystkie dzieciaki ryczą :tak:... oczywiście pod groźbą KASTRACJI :tak:

A ja się uczę dalej... ciekawe jakie da pytania na jutrzejszym egzaminie bo niestety ten kurs miała wcześniej inna prowadząca, a grupy które z tym kolesiem maja konwersatoria conajmniej za nim nie przepadaja :confused:

bezsenna sliczny brzusio;))) mi tez sie juz chyba ten syndrom zaczyna ;] ale to chyba normalnee:)
Ankaa faktycznie dziewczyn coraz wiecej ..a ile jeszcze jest tych ktore nie trafily na to forum..przykre to jest ze coraz wiecej mezczyzn okazuje sie taki palantami...=/
abundzu powodzenia na egzaminie daj znac jak ci poszlo;))
a u mnie po wczorajszej burzy dzisiaj sliczne sloneczko;]]] a ja sie wyspalam dzisiaj ;D remont w domku trwa dalej troche balaganu ale juz niedlugo:)

samasamotna wiele kobiet chwali sobie szpital na rycerskiej. z tego co slyszalam kazda kobiete traktuje sie tam powaznie. tak sie zastanawiam czy jechac robic usg polowkowe do rzeszowa. a ty moze robilas? jak tak to u kogo i za ile?
abundzu niezle to wymyslilas ja obstaje za zlobkiem we wrzesniu. mialam praktyki w zlobku min we wrzesniu i wiem co sie dzieje. i powodzenia na egzaminie. do jakiego laboratorium idziesz na praktyki?

anowi82 na lipiec to laboratorium gdzie się zajmują analizą jakościową i czystości produktów naftowych... na szczęście to analiza instrumentalna ,bo chemii analitycznej "metodami chaupniczymi" nie znosze jeszcze bardziej niz analitycznej samej w sobie wiec to ze tam ide do z jednej strony samobojstwo ale zobaczymy sie moze nie bedzie tak źle;-) a od połowy sierpnia juz ide na praktyki gdzie indziej, do jednostki juz stricte badawczej i bede sie zajmować mikroskopią afm (sił atomowych:p) nooo.. i tego to się już naprawdę nie mogę doczekać chyba sie posikam tam pierwszego dnia ze szczęścia:tak:

Cześć Dziewczyny,
rany, co za pogoda...Duszno, nie mam jak oddychać. Wyszłam na chwilę na bazar po owoce i wróciłam cała mokra...
Chyba nie pisałam jeszcze, że od jakiegoś miesiąca leci mi siara, a od jakiegoś czasu, to już jest jej coraz więcej. I wiecie co? Jestem wtedy z siebie dumna, że jestem kobietą i moje ciało jest przystosowane we wszystko, czego potrzeba dzieciaczkowi :) a nie jakieś tak chłopskie ciało, które poza dostarczeniem plemnika na zbyt wiele się nie przydaje :]

młoda1 Jak tu trafiłam i czytałam historię kobiet, to nie mogłam uwierzyć.... Ciągle te same schematy, powtarzane teksty... Też miałam wrażenie, że trafiłyśmy na tego samego. Ale ja mimo wszystko wiem, że nie wszyscy są tacy i wiem, że już drugi raz nie związałabym się z kimś podobnym do exa. Bo u mnie od początku było coś nie tak. Pierwsza kłótnia była chyba po 3 dniach... Oczywiście chodziło o jego zazdrość. Wtedy nie zareagowałam, a szkoda, bo potem to się rozwinęło jeszcze bardziej...
Kołtunek Chciałabym siłami natury. Nie przyjmuję do wiadomości innej opcji... I chciałabym bez znieczulenia, bo na myśl o sposobie w jaki je wykonują robi mi się słabo :] Co do suwaczka, to wklejam jeszcze raz link https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/faq-wstawiania-zdjec-i-suwaczkow-17297/
Krropelka W nocy zamieściłam zdjęcie :p
Anowi Ostatnie usg miałam 13 czerwca i wtedy ważył 2,5 kg. A że termin mam na 12 lipca, to gin powiedział, że przez miesiąc Kubulek może przytyć jeszcze z kg. Czyli będzie taki akurat :)
Katerinka Jesteś już za połową, szybko zleci.

Ostatnia edycja:
anowi82 faktycznie szpital na rycerskiej to chyba najlepszy teraz w Rzeszowie ciesze sie zetam bede rodzic :p pozatym to jest najblizszy szpital 3 min autem i jestem :)a po remoncie to juz wogole supertam jest :) usg polowkowe robilam i bylam zadowolona bardzo u pani dr Mazur <Mazurek> nie jestem pewna:p robilam w medi-corze naJablonskiego zaplacilam 80 zl polecam ci tez zrobic:)
bezsenna ta druga polowa ciazy mija zdecydowanie wolniejj;DD:((

Samasamotna U mnie na odwrót, bo ja pierwszą połowę ciąży przepłakałam. W dodatku to była jesień i zima, a ja nienawidzę tych pór roku. Najchętniej bym się schowała wtedy pod kocem. A w ciąży to było jeszcze gorzej niż normalnie...

reklama
Do góry