reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

BEZSENNA dobrze ze masz jakies kolezanki ktore pamietaja o tobie,to sie naprawde liczy.
widzisz kazda z nas przechodzi jakas szopke tylko nie moge zrozumiec dlaczego tak jest.nie latwiej byloby powiedziec wprost sluchaj nie chce z toba byc spadaj.a nie robic przedstawienia i nas denerwowac .......

reklama
Katerinka Oni sami nie wiedzą, czego chcą, a mnie nic tak nie wkurza, jak niezdecydowanie. Facet, który byłby dla mnie powinien być zaradny i zdecydowany, a nie taka kaleka życiowa. Czasem mam wrażenie i wiem,że nie jest mylne, że ja sobie lepiej radzę od exa, nawet mimo tego, że jestem w ciąży. On jest nikim. Wszystkie od niego odchodziły z tego samego powodu, co ja. Nigdy nikogo nie znajdzie, bo ma urojenia zazdrości i każdą dziewczynę to wykańczało.

bezsenna ten teraz amigo byl po rozwodzie iale nie wnikalam bo kazdy ma prawo znalezsc sie w takiej sytuacji.ale jego opowiesci jak to on cierpial pzrechodzily wszytko i naprawde bylo mi jego zal za taki los mu kobieta zgotowala,
a tera znie wiem czy specjalnie tak opowiadal zeby we mnie wzbudizc litosc czy co ale zobacz co on zrobil lepiej byc samamu i mnie z dwojka dzieci zostawic,'
i najbardzije mnie boli ze okazal uczucia mojej córci i ona tez cierpi z tego powodu ze jego nie ma.:confused:

Katerinka Ta... Pewnie następnej będzie się żalił, że ma dziecko i go nawet nie zna, bo niedobra kobieta (w jego mniemaniu Ty) mu zabroniła kontaktu... Mój ex też źle gadał o swoich byłych, a ja już po rozstaniu z nim się skontaktowałam z nimi i się okazało, że prawda wyglądała trochę inaczej...

widzisz grono jego znajomych cos zaczelo mowic a mnie pytac ? czy tak czy tak bylo,a co ja moge klamac? mowie prawde tak zostawil oszukal i na obietnicach sie skonczylo wiec nie nie poradze,tylko dla mnie jak ktos cos wiedzial to ja bym wolala wiedzic odrazu a nie czekac i potem cierpiec.
facet jednak potrafi i my musimy potem o wszytkim myslec

Katerinka a moze my z jednym w ciazy jestesmy, hehehe.
Ja nie odpisalam mojemu na dwa smsy i oczywiscie zaczal sie awanturowac, ze bawie sie w milczenie na co napisalam mu, ze bylam w szpitalu z synem i nie moglam sie odezwac, ale on juz zdazyl mnie osadzic na to on, o Boze a co sie stalo, wiec napisalam, ze to nie jego sprawa a co z jego dzieckiem to dam mu znac jutro bo mam badanie. Biedaczek tak sie nami zmartwil, chyba na msze polece dac do kosciola:-D.
A ja moje drogie dzis zrobilam sobie wieczor dla siebie, Piotrus spi u dziadkow, ja zrobilam sobie mini SPA w lazience a teraz biore sie za malowanie paznokci - oczywiscie kolor czerwony:). Jutro mam wizyte u gin, wiec same wiecie to ze faceci nas olali to nie znaczy, ze mamy wygladac jak dziadowy, a zreszta ten gin jest bardzo uprzejmy, przystojny, ehhh:-)

ehh faceci sa mistrzami w ydawaniu skruszonych samcow. a my nie mozemy im ulegac:pPPP
gjoasia no i super:D tak ma byc ;] jatez ide sie kapac wlasniee po leniwym dniu wpadne pozniej buzkaaaa;*

gjoasia ja mam wrazenie ze kazda z nas trafila na tego samego skretynialego dziada( ach sie tak fajnie pisze tutaj:)) . na pewno jeszcze duzo przed nami z nimi mimo wszytko ale co nie zycie,
ja cie w pelni popieram tzreba dbac o siebie i pokazac innym ze mozna.bez obrazy ale nie ktore kobiety w ciązy lepiej wygladaja niz te ktore nie sa,
ja zapuscilam moje pazurki i mam naprawd e długie!! (p.s.wrecz żarłam z nerwów) a teraz powiedzilam koniec.zaczelam wiecej gotowac ,teraz zapuszczam wloski i mam w planie loczki.same pozytywy mimo wszystko:)))

ja juz planuje jak bede wygladac po ciazy, jakie zrobie sobie wlosy itd itp:))
jak wroce do pracy to tym wszystkim plociuchom szczeki poopadaja, wiecie bo ja niby taka biedna jestem, facet mnie zostawil, blebleble

reklama
ja juz planuje jak bede wygladac po ciazy, jakie zrobie sobie wlosy itd itp:))
jak wroce do pracy to tym wszystkim plociuchom szczeki poopadaja, wiecie bo ja niby taka biedna jestem, facet mnie zostawil, blebleble
tez tak slyszalas a ja mam to w d....ludzie i tak gadaja nawet jak bylam najszczesliwsza kobieta pod sloncem.po prostu sie w glowie nie miesci ale tak podobno robia ludzie ktorzy zazdroszcza innym.ja tez mma plan bo po porodzie jak sie da to bede wpsierac kolezanke ktora musi schudnac.wiec jakies zakupy kosmetykow i na masaz sie wybierzemy.tez nam sie cos od zycia nalezy.

Do góry