reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
samasamotna ale zastanow sie co moga zrobic, przeciez sa badania DNA i nie wyprze sie dziecka, a prawo jest takie, ze musi sie dokladac. opieka finansowa spada na dwoje rodzicow, wiec nie martw sie, musi byc dobrze

ehh dzieki dziewczyny..mam nadzieje ze bedzie dobrze i ze dostana godziwe alimenty na dziecko..!! naprawde nie znosze ich sa okropni..;/;/;/;/;/ DNA tez bede robic bo tez tego alimentow mi nie dadza bo on dziecka nie uzna jest przekonany ze to nie jego..<albo udaje zeby uciec od problemu>..mam nadzieje ze bedzie dobrze.
ja tez jak dlugo chodze albo sie zmecze choc troszke bo mi brzuszek wydyma i jest jak balon:-D

Samasamotna wydaje mi się ze skoro nie uznaje to musisz poczekać jednak aż się dziecko urodzi i potem podać go do sądu ale spokojnie możesz pisac o alimety na siebie w czasie ciąży i połogu oraz zwrot kosztów wyprawki a przynajmniej połowę.

samasamotna jak masz to napisane w smsie lub na mailu to zostaw na pamiatke, zeby pozniej dziecku jak bedzie miec swoje lata i pytac sie bedzie o tatusia pokazac. rece mi opadaja jak czytam takie rzeczy. jakim to trzeba byc skur... zeby dziecka sie wyrzekac. Sorki samasamotna bo to w koncu byl Twoj partner, ale mam nadzieje, ze to Ci daje duzo do myslenia i tylko sie utwierdzasz w przekonaniu, ze nie warto sobie zycia z kims takim marnowac. A dziecko bedzie musial uznac po narodzeniu i wtedy mozesz dostac kwote zalegla

reklama
no to super . nie ujdzie mu to plazem napewno nie;/;/;/;/ pozatym ja samanie jestem mam rodzicow rodzenstwo oni mi z tym pomogą i bedzie placił . a nie wiecie mniej wiecej ile czasu zajmą te sprawy ? <dna ,alimenty>? bo chcialabym zeby jak najszybciej bo urodzeniu malej bylo juz po i wogole;)

Do góry