reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

hm ja praw nie chce mu ograniczac chce zeby byl pelnomocnym tatą ,i chce myslec tylko o malutkiej a nie unosic sie duma wiec moze lepiej by bylo jak by mogl sie widywac z nia o ile bedzie tego chcial;/;/..a mozna sadownie jakos ustalic ze ma obowiazek widywania sie z dzieckiem??
praw nie chce mu ograniczac bo pewnie ucieszyl by sie ze problem z glowy..;/
a tak chociaz niech ponosi tez odpowiedzialnosc i czuje jakies obowiazki !
hehe no dzisiaj nas tu strasznie duzooo sama nie nadazam :D:D:D

reklama
mi sie wydaje, ze oni tak maja, ze jak sie nie gra na ich zasadach to grunt im sie zaczyn apalic pod nogami. ja nie podchodze do tego tak, ze on cierpi skoro sie o mnie wypytuje, chce zabuc swoje sumienie a to co innego...

a ja czytalam nowe przepisy szok. NAKAZ widywania sie z dzieckiem jesli ktores zabrania to sadownie terapia i wogóle.obowiazek zabirania kontaktow i wogóle.
ale wchyba w polsce to nie zadziala jak ktos jest głupii i tak zrobia na zlosc

mozna ustalic sposob widywania sie sadownie, mam tak ze starszym synem i to dziala, a jak nie bedzie sie wywiazywal to tylko o nim swiadczy. skoro odszedl w ciazy to dla mnie najgorsze co facet moze zrobic kobiecie. mam ksiazke o tytule "ciaza - 9 najwspanialszych miesiecy w zuciu kobiety" i jak na to patrze to zawsze mysle jak mi spieprzyl ten czas oczekiwania. niech mnie w tylek pocaluje a nawet nie wiem czy zasluzyl na takie pieszczoty

aa. pewnie wiecej z tym zachodu =/ mam nadzieje ze sam zmadrzeje.;/ moze jak dorosnie troche <ma dop. 17 lat> narazie w glowie mu imprezy...pokazuje jak to dobrze sie bawi;/ zal go

ale macie dzis zawrotne tempo dzieczyny :tak:. az strach isc do wanny, ze potem do polnocy nie zdarze nadrobic z czytaniem :-D. ale woda juz nalana wiec ide.

reklama
dokladnie :)) kazdy kopniaczek mojej coreczki jest lepszy od imprezy czy cos w tym stylu;] nikt nie zastapi mi tych wspanialych miesiecy. a on nigdy sie nie dowie jak to jest nosic dziecko pod sercem:)
dzieki dziewczyny za wsparcie az mi sie lepiej zrobilo :tak::tak:

Do góry