reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
gjoasia nie przejmuj sie ja tez do neidawna nie odczuwalam ruchow regularnie czasami szalow dostawalam tak sie martwilam ;] napewno zaczenie fikac zaraz a przypomnij mi w ktorym ty jests tyg?;-)

gjoasia dzieki :) w imieniu Filipka
asuzana duza ta Twoja corunia i sliczniutka :tak: widac, ze lubi sobie podjesc jak nieraz mowilas :-)
a ja teraz bede wlepiac pierwsza fotke mojego synka- z jakies pol godziny po narodzeniu

Załączniki

• pierszafocia.jpg
    pierszafocia.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 50
samasamotna jesli tatus nie pracuje to obowiazek alimentacyjny maja jego rodzice, rodzenstwo, dziadkowie itd. jak bedzie sie migal to powiedz mu ze pozwiesz jego rodzicow, bo masz do tego calkowite prawo. co do wysokosci to alimenty moga zajmowac nawet do 80% zarobkow pozwanego co niestety zadko sie zdaza, ale tak jest.

samasamotna najlepiej idz do prawnika za wczasu on ci wystosuje odpowiedni pozew.z tego co wiem jesli on nieletni obowiazek spada na rodziców czy opiekunów ale jak trafisz na wesolo rodzinke to beda robic po d górke

Asuzana, Krropelka Ale super! Już dawno chciałam spytać, czy mogłybyście umieścić zdjęcia dzieciaczków, ale mi było głupio, no bo w końcu nie każdy chce swoje zdjęcia pokazywać w internecie. Śliczne te Wasze Szkraby! :) :) :) Aż się napatrzeć nie mogę.
Samasamotna Moja koleżanka wczoraj miała sprawę i dostała 500 pln alimentów, a dawca nie pracuje i skończył dopiero niedawno 18 lat. Także nadzieja na jakieś godziwe pieniądze we mnie jest.
katerinka Ja żałuję, że mojemu wysyłałam usg, bo teraz on ma cały czas te zdjęcia na profilu na gronie, naszej klasie i ja tego zdzierżyć nie mogę. Odstawia kochanego tatusia, a mnie z brzuchem widział raz. Nic nie wie o mojej ciąży, a udaje takiego przejętego.

ruchy czulam juz regularnie, ale dzisiaj brzuch mam jakis napiety, napie... mnie glowa juz od paru godzin, nawet tak jakos slabo sie czuje. na szczescie starszak juz dawno spi, wiec mam czas dla siebie. wizyte mam dopiero w czwartek ale nie wiem czy nie polece jutro:(

gjoasia dzieki :) w imieniu Filipka
asuzana duza ta Twoja corunia i sliczniutka :tak: widac, ze lubi sobie podjesc jak nieraz mowilas :-)
a ja teraz bede wlepiac pierwsza fotke mojego synka- z jakies pol godziny po narodzeniu
KRROPELKA ale pisalas wczesniej że Twój synuś się malutki urodził :-) moja córcia miała prawie 4 kg a u takich dzieciaczków to ogromna róznica. Teraz już mi troszkę przystopowala z jedzeniem. Daję butelkę tylko 4 razy na dobę a w nocy przesypia już bez jedzenia. Czasem cycka troszkę pociągnie i spi dalej. Ale w pewnym momencie byłam przerażona tym jej głodem i nawet pytałam lekarza o to, ale każde dziecko samo wie ile potrzebuje a narazie nie mozna dziecku oszukać głodu czymś innym :-)

reklama
wiem wlasnie domyslalam sie ze alimenty spadna na jego rodzicow..a oni sa strasznie cwani..i nie lubia mnie napewno beda robic problemy kurcze..;/
chociaz kasy im nie brakuje
boje sie ;(;/

Do góry