reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

no te pytania sa najgorsze;/;/ a co kogo to obchodzi . awrr;/
zaraz pozmieniam troszke dane zebyscie wiedzieli cos wiecej;D
a tak wogole to z jakich miast jestescie
ja jestem z Rzeszowa jest moze ktos z niedaleka??

reklama
moj tez juz sie pyta ile chce alimentow a jak napisalam to uslyszalam zebym zaczela pisac pozew do sadu. nie ma problemu bo i tak to nie ja bede ponosic koszty sprawy:-D

bezsenna teraz bedzie proba moich zdolnosci informatycznych. jesli sie powiedzie to powinna sie wkleic fotka mojego Fifinka prezentujacego dumnie swoje dwa rasnace wciaz zabki- fotka z dzis :-)

Załączniki

• kielki.jpg
    kielki.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 39
składaj pozew i pis ztam ile sie da,kolezanka wygrala teraz 600 zl na jedno dziecko .czasy sie zmieniaja,a tatus jak bedzie duzo szurac to podam go jeszcze a alimenty za czas ciazy i wyprawke i wogole,nie wiem co to chyba nie moja wrednosc ale takie podejscie,TERAZ JUZ SIE NIE DAM

ja na starszego dostaje 350 normalnie rozpusta, ale obecny juz ex na pierwsze dziecko placi 1000 no to nie pozwole, zeby moj nienarodzony byl gorszym oczekiwanym dzieckiem przez swojego tatusia:-D

reklama
Do góry