reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
asuzana bede probowac bezsenna podala namiary jak wstawic suwaczki. zaraz zobacze czy mi sie udalo. i namiary tez poprawie
katerinka jak wrocilam do rodzicow (poczatek kwietnia) to troche wyniki mi sie poprawily szczegolnie hemoglobina. gorzej jest z waga. narazie maluszek wazy wiecej niz podaja normy dla danego tc. ja dokladnie gdy zaczynalam 19tc pojawilam sie w szpitalu na ginekologii z poronieniem zagrazajacym, oczywiscie pytali o co chodzi. to mnie bardzo przestraszylo. postanowilam koniec z rozpaczaniem placzem. rozpamietywaniem za exem uswiadomilam sobie ze jest dupkiem. i niema po kim plakac a tym bardziej czekac az dojrzeje naiwnej idiotki robic z siebie nie bede.a maluszka chce urodzic o czasie.
Milego wieczorku wszystkim zycze.

asuzana Też się już trochę pogubiłam tak prawdę mówiąc :p Tyle nowych dziewczyn. Czytam i piszę na bieżącą, ale chociaż jakiś avatar by się przydał albo właśnie suwaczki dla rozróżnienia która jest która ;)
Krropelka Super! Czekam na zdjęcia synka :)
gjoasia Fajne suwaczki :) Ja się trochę namęczyłam na początku, żeby je wstawić:p
anowi Widzisz, suwaczek się udał :) Ja często odczuwałam te czkawki w brzuchu i nie wiedziałam do końca, co to jest.

mnie najbardziej denerwuja głupie pytanie a tatus sie cieszy? a ja kwituje tak strasznie,bo co powiedziec az sie ucieszyl ze uciekl .... ach te dziady szkoda gadac

Ja ze swoim ex pracuję ... ehhh też nie miałam gdzie sobie faceta szukać ;))) jak urodziłam Paulisię to wszyscy w pracy mu gratulowali a on się tak cieszył i przyjmował gratulacje. Nawet się świnia nie przyznala że nawet dziecka nie widział. A swoją droga to natepnym razem jak mnie jakiś kolega z pracy będzie podrywał to najpierw będę kazała mu się zwolnic ;))))

bezsenna starsza córcia już ma wakacje i narazie lezy i się obija. Pozwalam jej dłużej posiedzieć wieczorkiem żeby rano mnie nie budziła wcześnie :) tak w przyszłym roku komunia więc nalatam się do koscioła. A za tydzień w niedzielę chrzciny mojej Paulisi ... już nie mogę się doczekac :-)

gjoasia mój już za stary żeby prace zmieniał ;-) a mi on wisi ... mam nadzieję że mnie bedzie unikał i ja jego też. Juz wczesniej powiedziałam że moge z nim gadac tylko słuzbowo bo prywatnie to mnei tylko interesuje wpływ na konto co miesiac :-D

reklama
Do góry