Witam...wprawdzie nie jestem samotną matką ale kolezanke to czeka...chce jej pomóc...postanowiłam troche poszmerać na necie...podziwiam Was kobiety za to jak super dajecie sobie rade..jak sie wspieracie...
...sama wyprawka dla niemowlaka to nie lada wydatek;/...chodząc po sklepach można sie załamać..ale nie o tym chciałam napisać...mianowicie...zarejestrowałam sie bo denerwują mnie takie kobiety jak ZUZA 76..wybaczcie ale nie rozumie co kobitka która rozbiła małżeństwo robi na tym forum:>...przeczytałam wszystkie wasze odpowiedzi tak mnie wciągneły...ale chyba przegięciem jest żale babki która rozbiła małżeństwo...miej dziewczyno troche wstydu..wpakowałaś sie w romans..masz za swoje..i tylko to dziecko będzie cierpiało przez ciebie
...co innego jak facet palant odejdzie a co innego jak mamusia szuka na siłe kochasia...przez takie jak ty jest wiele samotnych matek mężatek...dziwie sie laski ze wspieracie taką osobe...chyba jakieś zasady obowiązują...dla reszty szacunek...
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)