Zuziiiii
Zaciekawiona BB
Nie ulegaj tej presji i manipulacji. Jesli jestes pewna ze chcesz urodzic, ze dasz sobie rade nie wazne ze sama to tak zrob [emoji6] wiadomo ze na początek moze byc trudno ale uwierz mi ze warto walczyc dla tego maleństwa a nie sluchac "dobrych rad" od ludzi którzy wiedza nagle wszystko lepiej o tym co dla ciebie dobre albo od tego "ojca" ktory zwyczajnie chce sie pozbyć "problemu".
Sama kilka lat temu uslyszalam takie "dobre rady" od ojca mojego dziecka i jego rodziców...
Na szczęście ich nie posluchalam i mimo ze mialam wtedy tylko 17lat postanowilam ze chce zostac najlepsza jaka moge byc matka dla mojego dziecka [emoji6] dzis moj syn ma 4,5 roku, mam wspaniałego partnera ktory stal sie najlepszym tatą dla mojego syna, no i oczekujemy wymarzonego i wyczekanego maluszka [emoji6] także kochana jesli wiesz czego chcesz w życiu, trzymaj sie tego i nie daj soba manipulować a zobaczysz z czasem wszystko sie ułoży [emoji6]
Jesli bedziesz chciala pogadac pisz do mnie śmiało na priv [emoji6]
Na prawdę podziwiam i cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło Takie historie jak twoja tylko dodają sił.
Ja mimo tych wszystkich przykrych słów nie załamuję się bo wiem, że dam radę. Tylko czasami, w takie dni jak ten, po przykrej rozmowie potrzebuję "kopa" energii