Carlaa a sprobowalas moze do butli sciagnac swojego mleka i podac Malej? Moze jej nie podchodzi mieszanka ? Ja ide w przyszly piatek do okulisty
Przyszla Mama wyjdzie ze szpitala prawdopodobnie w niedziele, wiec opisze nam dokladniej swoj porod, bo na razie wiem tyle co Wy
Mam do Was pytanie, ktore mnie nurtujeCzy macie lub mialyscie kiedys placone za godzine na umowie? Ja mam i wlasnie probuje wyliczyc ile mi to wychodzi netto z kazdej pensji (obliczam z rmua, z samych godzin "obowiazkowych" tych nadliczbowych nie licze), no i co miesiac wychodzi mi inaczej
Dodam od razu, ze licze jeszcze z kwoty bez odciagnietych chorobowych zusow itp
Moze sie ktos zna i wie dlaczego tak jest?
Moim marzeniem jest ....... pojechac w tym roku do BraciBardzo chcialabym tam pojechac, bo dawno mnie tam nie bylo. Moze spotkalabym starych znajomych? Moi Bracia mieszkaja w Northampton w UK ..... uwielbiam to miejsce i gdyby nie moi Rodzice i Nikos, to juz dawno bym tam byla
![]()
w googlach znajdz: przelicznik albo pensja brutto-netto; wez swoja stawke za godzine (oczywiscie brutto) pomnoz przez ilosc godzin przepracowanych; i wpisz to w tym co znajdziesz w googlach i ci samo przeliczy ile powinnas dostac na reke;:-) jak cos, to postaram ci sie znalezd i wkleic link :-)
znalazlam - prosze bardzo:
http://www.infor.pl/kalkulatory/brutto_netto.html
Ostatnia edycja: