ANAAA
Fanka BB :)
Tez tak sadze sprawiedliwosci nie ma niebylo i nigdy nie bedzie.Wkurzyłam się mega bardzo ,powoli ochłaniam ,ale powiem tylko tyle za samotną matkę to by panstwo podeptało a ojców którzy krzywdzą dzieci im pomagają ,co za spawiedliowsc ****na.To tylko jest wskrócie ,,,,,,,,,jeszcze nie samotna ,olej tego czuba w cholere i odejdz od niego ,bo im dłuzej będziesz w tym bagnie siedziec tym bardziej będziesz ciepiec Głowa do góry i uciekaj ztamtąd ,wiem ze łatwo sie mówi Kada to przezywała ,z czasem będzie lzej musi byc !!!Trzymaj się i nie daj sobą pomiatac takiemu gnojowiKasia mądrze postępujesz ,ze olewasz tego byka ,zebym ja tak miała wpojone do łba teraz bym się denerowała ,przez bydlaka duzo na głowie człowiek ma Ja bym chciała zeby dawce w****li do więzienia i nie dali mi zrec wogóle ani pic .;
Co do naklanianaia faceta miala bym w d... takiego czlowiek. O ile to mozna nazwac czlowiekiem to sa smieci nie ludzie. Nie nawidze facetow bo oni potrafia zrobic i uciec. Ktos to tego nie przezyl nie wie jak bardzo boli oni nie umieja kochac dla nich liczy sie tylko lozko!!!!