Jeszcze nie samotna ja rodzilam na karowej i jesli chodzi o porod super- rodzilam z moja mama, mialam wlasna sala, i nie oplacalam poloznej. Jednakze chodzilam w ciazy do lekarza pracujacego tam, wlasnie po to bym sie dostala, a poza tym fajny jest. I wszystko super podczas porodu - no moze zbyt dlugo zwlekali z nacieciem i przez to nameczylam, a tak czy siak w efekcie koncowym trzeba bylo naciac. Gorzej po porodzie, bo tam wszystko i wszystkich maja w d****. O wszytsko trzeba sie doprosic, mi przy wypisie okazalo sie ze zapomnieli o jakis waznych badaniach dla malucha, a dzien po porodzie lekarka przyszla i powiedziala mi ze moje dziecko jest chore, ja mialam lzy w oczach, a potem wrocila i dodala ze pomylila dzieci. Hardcore, wiec podsumowujac porod ok, potem ch****.
Cukiereczek u mnie podobnie, dostalam bebilon pepti, malyy nie chcial go pic i potem nutramigen. I co to znaczy ze lekarz nie chce? Popros o skierowanie do alergologa i od tego lekarza bedziesz dostawac.
Carlaa ja poslalam synka do zlobka i jest super. Maly sie swietnie tam czuje, a ja moge pieniadze zarabiac. Fakt ze jest to prywatny zlobek i opiekuja sie nim bardzo dobrze, jest malo dzieci okolo 12, ale widac ze Mikolaj sie tam dobrze czuje. Jakbys miala jakies pytania, to smialo.
wybaczcie ale ja znowu jestem chora, choruje co miesiac od porodu, nie rozumiem dlaczego.
Cukiereczek u mnie podobnie, dostalam bebilon pepti, malyy nie chcial go pic i potem nutramigen. I co to znaczy ze lekarz nie chce? Popros o skierowanie do alergologa i od tego lekarza bedziesz dostawac.
Carlaa ja poslalam synka do zlobka i jest super. Maly sie swietnie tam czuje, a ja moge pieniadze zarabiac. Fakt ze jest to prywatny zlobek i opiekuja sie nim bardzo dobrze, jest malo dzieci okolo 12, ale widac ze Mikolaj sie tam dobrze czuje. Jakbys miala jakies pytania, to smialo.
wybaczcie ale ja znowu jestem chora, choruje co miesiac od porodu, nie rozumiem dlaczego.