reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

magda ja mam wszystkie objawy porodu jakie chcesz ale nie mam rozwarcia :) wiec dalej w dwupaczku:)
anowi a masz jakies rozwarcie czy cos? mowil ci po ilu da ci skierowanie jak nie urodzisz ? ja mam lekarza w srode i sama jestem ciekawa jak to bedzie:))
cos sie naszym nie spieszy:)
justysia ja z moczem tez mam co chwile nie tak a dbam o siebie i wogole wiec ciaza ma takie uroki,a na zaparcia jem duzo owocow i pije soczki,
ja mam turystyczne lozeczko ze wszystkim.ale poszukaj na necie ,ja ostatnio widzialam jakies drewniane za 60 zl w ogloszeniu,
co do kasy niestety idzie jak swieze buleczki,ja mam nie dlugo wyplate i po oplaceniu wszystkiego jak zostanie mi 100 zl to sie bede cieszyc.i jak maly sie urodzi to sie zacznie znowu głowkowanie co i jak, ale trzeba byc dobrej mysli

moja corcia nauczyla sie mega dlugiej piosenki po angielsku i probuje mnie nauczyc:) ale jakos nie ogarniam .....ups ,chyba trzeba sie jezyka uczyc :)))))
A te turystyczne jest lepsze niz drwniane??Bo się nie znam
Nie martw się dasz radę ,kasa dzis jest jutro nie ma i tak przez całe życie
Widzę ze za połowę ceny gdzies znalazłas łóżeczko A na allegro są używane ale tez drogie Dzis oglądałam ciuszki nowe ,poprostu az szkoda słów takie piękne (ale nie cena)
Widziałam w ostrołęce sklep dziecięcy O Nazwie BACHOR az mnie zatkało :szok:juz mogli nazwac maluszek :)he
Poród Tobie i anowi przyjdzie w najmniej oczekiwanym momęcie mogę się założyc:)Bo tak w życiu bywa ,jak na cos czekamy to zawsze się nie doczekamy a gdy zapominy o całej syatcji dzieje się to co trzeba :):tak:mam nadzieję ze nie nakręciłam
A powiedzcie jak ja nie znam płci to jakie kolorki czego kolwiek mam wybierac ?Np wózka ja nie wiem zeby czegos nie odwalic

reklama
justysia mi kojec kupili rodzice ex i placili prawie 300zl a ja to za 60 widzialam w ogloszeniach rzeczy uzywanych,wiec tam bys musiala poszukac,ludzie nie raz za bezcen oddaja zeby nie zawadzalo,
co do wozka to moze wstrzymaj sie narazie,wozek zawsze zdazysz kupic a to jest najdrozsze jak by nie patrzec a ty masz jeszcze troszke czasu,bedziesz potrzebowala rzeczy pielegnacyjnych i innyck ktore tez kosztuja,a co do kolorow ciuszkow to nie wiem,poczekaj jak bedziesz wiedziala co sie urodzi :)

ja ide do wyrka,swieze powietrze robi wysmienicie na sen:) spokojnego wieczorku:-)

Hej dziewczyny:-)

ja na chwilę bo jutro rano na 7ą mam głukozę..........no nic wytrzymam;-)

justysia właśnie miałam l4 na zapalenie dróg moczowych,antybiotyk ale w ciąży to norma,że jesteśmy podatne na wszelkie infekcje............

anowi ja się bardzo zaniedbałam na początku ciąży raz,że kiepsko się czułam i nie miałam na nic siły a dwa ex bardzo mnie "wspierał";-)teraz już wracam do swych nawyków:-) co do rzeczy szukam wszędzie,sklepy,hipermarkety i internet także do lutego nazbieram taką mam nadzieję...............

miłych snów Wszystkim i nadal wspieram myślami anowi i katerinkę:-)

hej mamuski :)
Ja od 6 na nogach zjadłam ,wziełam zelazo i myslę zabrac się za sernik upiekę bo duzo z nim roboty
No niby mam zapalenie ale nic mi nie przepisał ,tylko zelazo bo miałam bardzo duzo białych kwinek
Moja dzidzia się ułożyła na prawym boku hheh widziałam na zdjeciu z usg :)Z pęcherzyka zosatło jeszcze trochę ,ale wazne ze dzidzia się zdrowo rozwija bo przynajmniej jedno chce donosic i zdrową:)
zaczełam spac w skarpetkach heh:)Boję się o ten mój pęcherz bo z nim zartów nie ma ,nie chce gorszych problemów :no:
Porównujac ceny na rynku ,i w Ostrołęce tam gdzie wczoraj oglądałam te rzeczy dla maluszka to wmiare tanszy sklep te 5 zł czy ile zawsze taniej
Wczoraj do mnie połozna czy juz podpisałam deklaracje jakiego chce lekaza i położna a ja nie wiedziałam z początku o co chodzi teraz wiem ,i za 3 tyg podpiszę ona będzie się mną zajmowac jak będzie trzeva ,szfy sciągac i do dziecka przyjezdzac :)
Ja nie wiem jaki rozmiar trzeba kupic pamperów ,mi się wydaje ze chyba 2 wybrac ???
od mamuski dostałam ręcznik taki duzy rózowy wiec będę miała go dla dzidzi ,bo te z kapurkiem są drogie po 30 zł:(
Mam do was jeszcze jedno pytanie :)A więc czy opłaca się kupywac nosidełko ????sskoro ja nie mam samochodu ,wiec chyba gondola z wózka wystarczy ???bo to dla mnie strata kasy :(A wy kupujecie ?

Ostatnia edycja:
Dzisiaj jakas pustka.a mnie od rana lupie cos w krzyzu:-Dale jakos sie nie martwie ze to juz,posprzatalam sobie wszystko i ide na zakupy.troche mi sie pokonczylo jak na zlosc,i w koncu przestalo lac wiec trzeba sie ruszyc:))))
anowi jak tam samoopoczucie?
justysia nie wiesz ile dzidzia bedzie wazyc wiec mozesz kupic jedna paczke najmniejszych pampersow na poczatek,ja mam jedna od2-5kg a jak wyjde ze szpitala to kupie jakas duza i juz,

milego dzionka:-)

ANOWI TRZYMAM KCIUKI!!! zycze szybkiego i malo bolesnego porodu!!!!!!!! :tak:
Bezsenna a Ty co tak wlecialas? powiedz co u Ciebie, jak tam Kubus ... ? :)) Wiesz cos wiecej na temat Anowi? Jak rodzi? Czy zaczely sie skurcze, czy wody odeszly?
Justysia nie kupuj nosidelka jesli nie masz samochodu, podobno teraz w taxi musza miec, wiec jesli bedzie koniecznosc gdzies szybko pojechac, to beda mieli, a tak to bez sensu ....... chociaz ja nie mam bujaczka i czasami wkladam Nikosia do fotelika samochodowego zeby sie chlopak troche pobujal ;) a ja do szpitala wzielam pampersy 2 :) ale 1 by mi wystarczyly w zupelnosci bo Nikos jak sie urodzil wazyl 2950 ;) a jak nie znasz plci to moze kupij takie uniwersalne? jakies kremowe, solte, pomaranczowe ( ja mam body pomaranczowe dla Nikosia, wygloda w nich cudownie ;-)) ..... lozeczko kupowal moj ex i placil 100 zlotych bez niczego w IKEA , chyba bardzo sie staral, zeby kupic jak najtaniej :dry: bo reszta wyprawki byla na mojej glowie
Katerinka i jak idzie nauka jezyka i piosenki? ;-) a gdzie w ogole zostanie Twoja Coreczka, jak pojedziesz do szpitala? u Twojego exa?

Nie wiem co komu odpisac :confused: zagubilam sie :/ napisze Wam tylko, ze moj Nikolek od wczoraj je jabluszko i wiecie co ? nie mamy juz problemow z zalatwianiem sie :D wczoraj zeskrobalam mu troche z mojego jablka, smakowalo mu wiec dzisiaj kupilam mu sloiczek jablko z marchewka, jadl az mu sie uszy trzesly, tylko jeszcze czeka nas dluga droga, zeby nauczyl sie jesc lyzeczka ;)

reklama
Do góry