Justysia1989
Justysia1989
A te turystyczne jest lepsze niz drwniane??Bo się nie znammagda ja mam wszystkie objawy porodu jakie chcesz ale nie mam rozwarcia wiec dalej w dwupaczku
anowi a masz jakies rozwarcie czy cos? mowil ci po ilu da ci skierowanie jak nie urodzisz ? ja mam lekarza w srode i sama jestem ciekawa jak to bedzie)
cos sie naszym nie spieszy
justysia ja z moczem tez mam co chwile nie tak a dbam o siebie i wogole wiec ciaza ma takie uroki,a na zaparcia jem duzo owocow i pije soczki,
ja mam turystyczne lozeczko ze wszystkim.ale poszukaj na necie ,ja ostatnio widzialam jakies drewniane za 60 zl w ogloszeniu,
co do kasy niestety idzie jak swieze buleczki,ja mam nie dlugo wyplate i po oplaceniu wszystkiego jak zostanie mi 100 zl to sie bede cieszyc.i jak maly sie urodzi to sie zacznie znowu głowkowanie co i jak, ale trzeba byc dobrej mysli
moja corcia nauczyla sie mega dlugiej piosenki po angielsku i probuje mnie nauczyc ale jakos nie ogarniam .....ups ,chyba trzeba sie jezyka uczyc ))))
Nie martw się dasz radę ,kasa dzis jest jutro nie ma i tak przez całe życie
Widzę ze za połowę ceny gdzies znalazłas łóżeczko A na allegro są używane ale tez drogie Dzis oglądałam ciuszki nowe ,poprostu az szkoda słów takie piękne (ale nie cena)
Widziałam w ostrołęce sklep dziecięcy O Nazwie BACHOR az mnie zatkało juz mogli nazwac maluszek he
Poród Tobie i anowi przyjdzie w najmniej oczekiwanym momęcie mogę się założycBo tak w życiu bywa ,jak na cos czekamy to zawsze się nie doczekamy a gdy zapominy o całej syatcji dzieje się to co trzeba mam nadzieję ze nie nakręciłam
A powiedzcie jak ja nie znam płci to jakie kolorki czego kolwiek mam wybierac ?Np wózka ja nie wiem zeby czegos nie odwalic