Hej, ja sie w nocy grzalam, chociaz marne z tego efekty, bo tak samo czuje sie jak wczoraj :/ budzilam sie ciagle w nocy bo bylo goraco okropnie :/ a bez Nikosia w lozku bylo smutno i pusto
musze szybko wyzdrowiec
Abundzu moj ex zaczal chyba w wieku 14 lat, bo ja mialam wtedy 15, a on jest mlodszy o rok. Myslalam, ze on w ogole nie pije, ciagle bylam przekonana o jego abstynencji, az w koncu wychodzi, ze baaaardzo sie mylilam. Ostatnio mi mowil, ze u mnie na osiedlu pil z kumplami (podobno 1,5 l na glowe hehe), w takim przypadku chyba dalej pije, ja juz nic nie wiem
a o tym masazu juz slyszalam, ale jakos nie bylam do niego przekonana, widze jednak ze skutkuje, wiec wczoraj troche pomasowalam, ale nie bardzo znam dokladne miejsca, wiec tak troche na oslep masowalam
ale bede masowala, dziekuje ;-)
Panegiryka ciekawe czy Twoj ex zrobi te badania tak szybko, a po co Ty i dzidzia macie tez robic badania dna? Kto za nie placi? Myslalam, ze ojciec powinien zrobic z dzieckiem, a nie rodzice i dziecko ....
Samaa lez, wypoczywaj i sie nie stresuj! Teraz pamietaj, ze lezysz nie poto zeby odpoczac, ale po to zeby pomoc dzidzi w tym ciezkim okresie
Asuzana to strasznie dlugo juz tam pracujesz, niestety teraz takie czasy, ze jak sie chce miec etat, trzeba szybko wracac do pracy (formy). Widze, ze corka ex dalej nie daje Wam spokoju. Fajnie, ze przyjezdza choc na chwilke do Paulisi, ale wlasnie ...... tez sie boje najbardziej tego, ze exowi sie kiedys odwidzi, szczegolnie teraz jak widze, ze przychodzi co 3-4 dni. Kiedys byl codziennie. Dla mnie to moze i lepiej, bo w sumie mam gdzies czy on bedzie czy nie, ale nie chcialabym zeby moj Synek, ktorego kocham ponad zycie, zapytal kiedys dlaczego tata choc mieszka tak blisko, nigdy mnie nie odwiedza? To by byla moja wina, bo ja mu znalazlam takiego ojca, co jest powodem ze przez cale zycie bede sobie plula w brode! :-(
Justysia ja wiem, ze to co napisze, wcale nas (samotne kobiety w ciazy i samotne juz matki) nie interesuje fakt, ze faceci nie rozumieja ciazy. Dla mnie np. to byla abstrakcja, ze z mojego ciala powstanie podobny do mnie maly czlowieczek
Facetom przez mysl nie przechodzi, zeby nam pomoc w ciazy, ze ciaza to ciezki okres, tym bardziej dla samotnej kobiety.Nie mysla o tym czy czegos potrzebujesz, czy nie masz pieniedzy na wyprawke, badania, witaminy, lekarzy. Faceci sa wzrokowcami, jak zobacza dzidzie, wtedy dopiero zrozumieja. A na jakiej podstawie chcesz ograniczyc prawa ojcu dziecka? Nie czytalam na ten temat i nie wiem co jest podstawa do ograniczenia, ale wydaje mi sie ze samotna ciaza chyba nie kwalifikuje sie do tego :/ ale nie wiem, to tylko moje przemyslenia
Ja w kazdym badz razie 3mam kciuki, zebys sie juz uspokoila, nie myslala o exie i zyla w spokoju z dzidzia (jeszcze w brzuszku)
Milej niedzieli zycze